Şimdi Ara

SEG 40' SMART LED TV KULLANANLAR-- SEG 40182B (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
24
Favori
122.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tvnizin sürümü ne benim 2.2.4 şuan güncelleyebilen var mı ya da 2.2.4t sürümünü kullanan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat121

Tvnizin sürümü ne benim 2.2.4 şuan güncelleyebilen var mı ya da 2.2.4t sürümünü kullanan

bendeki sürümü bu zaten.....yeni yazılım var ama bu sürüme yok vestel destek sitesinde bulunuyor fakat şase uyumlu değilmiş.....
  • ferhat121 F kullanıcısına yanıt
    benim tv 2.2.4t ile gelmişti. ağ kablosuyla bağladım ve kendisi 2.2.5v sürümüne güncelledi. o gün bu gündür bi daha güncelleme çıkmadı.
  • Arkadaşlar 3d özelliği gerçekten varmış yardım eden arkadaşa teşekkür ederim artık her 3d film izlediğim de kendisine bol bol teşekkür ve dua edeceğim

Ayrıca 3D için uyumlu gözülük hangisi acaba bir fikriniz varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Arkadaşlar 3d özelliği gerçekten varmış yardım eden arkadaşa teşekkür ederim artık her 3d film izlediğim de kendisine bol bol teşekkür ve dua edeceğim

Ayrıca 3D için uyumlu gözülük hangisi acaba bir fikriniz varmı ?

Nasil oluyor arkadas bi anlatın hele. Kacmayin hemen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuyuda bi taş var 40 akıllı çıkaramıyor adam akıllı bi aydınlatma yaparsanız iyi olur yazılımsal bişey olmadıktan sonra burda yazılanlar şehir efsanesi gibi.....
  • olay ne beyler 3d olmayan tv ye yazılımla 3d mi oynattınız bısey anlamadım ben eger öyleyse bende de seg 48 var yardımcı olun
  • 3D olmuyor sanırım arkadaşlar tarayıcı ve hbb gibi özellikler var şimdilik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fallow tv de açık sanırsam ama hd kanallarda aktarım olmuyor sd kanallarda oluyor bunun için tv de flash bellek takılı olması gerekiyormuş ben tam denemedim
    tarayıcı,hbb,pvr,widi gibi özellikler açık bi de tv kapanırken göz kırpıyor
  • quote:

fallow tv de açık sanırsam ama hd kanallarda aktarım olmuyor sd kanallarda oluyor bunun için tv de flash bellek takılı olması gerekiyormuş ben tam denemedim

Evet vestel smart center i indirirsen akıllı telefona tv ekranını aktarabiliyosun hocam dedigin gibi flash bellek takılı olması lazım bide kanalın sd kanal olması gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: NumberOne77

quote:

fallow tv de açık sanırsam ama hd kanallarda aktarım olmuyor sd kanallarda oluyor bunun için tv de flash bellek takılı olması gerekiyormuş ben tam denemedim

Evet vestel smart center i indirirsen akıllı telefona tv ekranını aktarabiliyosun hocam dedigin gibi flash bellek takılı olması lazım bide kanalın sd kanal olması gerekiyor

hocam şu tarayıcıyı için tek tuşla nasıl girebiliriz mesela vestel smart center da girilmiyor ama vestel smart remote giriiyor bu açık vestel smart remoteden de kapatılırsa başka girecek yöntemimiz yok galiba tarayıcaya girmek için başka alternatif yöntemleriniz var mı

• NumberOne77

arkadaşa teşekkür ederim bütün özellikler aktif oldu.

şehir efsanesi değilmiş :)

fallow,tarayıcı,hbb,pvr,widi,3d gibi özellikler açık bi de tv kapanırken göz kırpıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@R@DENİZ -- 1 Nisan 2015; 16:07:30 >
  • NumberOne77 kullanıcısına yanıt
    Ben de tesekkur ederim. Kardesim cok makbule gecti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 1 Nisan 2015; 18:01:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3d deneyenler gözlük aktif mi pasif mi ?

edit: pasif le çalışmadı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 2 Nisan 2015; 9:11:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@R@DENİZ

NumberOne77

fallow,tarayıcı,hbb,pvr,widi,3d gibi özellikler açık bi de tv kapanırken göz kırpıyor

ya kardesım olay ne ya bi anlatırmısın 3 d nasıl aktif yaptınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alparslan1910

quote:

Orijinalden alıntı: K@R@DENİZ

NumberOne77

ya kardesım olay ne ya bi anlatırmısın 3 d nasıl aktif yaptınız

Numberone77 kardesimize özel mesaj at

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

3d deneyenler gözlük aktif mi pasif mi ?

edit: pasif le çalışmadı :(

başka deneyen oldumu acaba...?
  • sizde muhtemelen bir tek vestelin gözlükleri uyar diye düşünüyorum 2 tv ninde profilinde ( GlassType3D = 2 ) olarak görünüyor. Neticede aynı boardu kullanıyorlar. Bunuda ancak masraf yapmadan etrafınızda 3d li vesteli olan birinden gözlük alarak test edebilirsiniz.
  • NumberOne77 kullanıcısına yanıt
    bu sitesindeki 15 liralık gözlük olur herhalde vestelin değil mi hocam
  • quote:

bu sitesindeki 15 liralık gözlük olur herhalde vestelin değil mi hocam

Valla hocam şimdi olur desem olmazsa boşa masraf olmuş olucak etrafımda seg kullananda yokki hani ben deniyim dicem olmazsa ben vebal altında kalırım o potaya sokma beni

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.