Şimdi Ara

SEG 40' SMART LED TV KULLANANLAR-- SEG 40182B (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
24
Favori
122.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • menüden info tuşuna basıp kullanma kılavuzundan 3d olan bölümde sadece tv ile verilen gözlükleri kullanın diyor sanırsam diğer tvler için gözlükler olmuyormuş
  • Arkadaşlar widi özelliğini kullanan oldu mu. Benim telefon Discovery. telefon ekranını bir kez tvye aktardım çok verimli değildi. ama bir daha da aktaramadım. Bu özelliği kullanan arkadaş oldu mu acaba.

Bu arada widi yada miracast özelliğini kullanabilmek için wifi usb adaptör gerekiyor.
  • hocam bende wifi adaptör var 5 liraya almıştım teknosadanda kablolu gibi verimli gelmemişti
    şu widi dediğimiz olay intel işlemcili cihazlar için değil mi sadece ben anlamadım olayı

bu arada hocam 3d gözlük işini ne yaptınız aldınız mı gözlük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat121 -- 4 Nisan 2015; 22:01:45 >
  • Vestel de 15 lira. Sorun değil. Lg nin gözlükleri olmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam gözlük almadım.

Diğer konuya gelince. Akıllı telefonlarda kablosuz ekran diye bi özelli var. Tabi bu telefondan telefona değişiyo. Samsunlarda Screen Mirroring, LG de Miracast diye geçer. Usb adaptörü televizyona bağlayıp ağ ayarlarından wi-fi direct i etkinleştirince telefon televizyonu görüyo. tvyi seçip eşleştirmeyi yapınca hooopp telefon ekranı tvde... Yani illa intel işlemcili bi cihaza gerek yok. O normal PC ler için geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalnız_Akıncı -- 4 Nisan 2015; 23:14:40 >
  • 3D çalışmıyor maalesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

3D çalışmıyor maalesef.

hocam tvnin kullanma kılavuzunda 40 inclik için 2,40 cm uzaklıktan ve loş ortamda izlenmenmeli diye tavsiye ediliyor siz vestel gözlükleriyle mi denediniz
    eğer elinizde vestelin 3d gözlük varsa youtubedan lgnin 3d demo videoları var ekrana yan yana iki video oynuyor onu 3d ayarlardan yanyana açıp izleyip sonuca yazar mısınız bilmiyorum ama o videoda bile hani gözlük olsa 3d olacakmış gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalniz_46

Yok hocam gözlük almadım.

Diğer konuya gelince. Akıllı telefonlarda kablosuz ekran diye bi özelli var. Tabi bu telefondan telefona değişiyo. Samsunlarda Screen Mirroring, LG de Miracast diye geçer. Usb adaptörü televizyona bağlayıp ağ ayarlarından wi-fi direct i etkinleştirince telefon televizyonu görüyo. tvyi seçip eşleştirmeyi yapınca hooopp telefon ekranı tvde... Yani illa intel işlemcili bi cihaza gerek yok. O normal PC ler için geçerli.

wifi adaptörü de var bende herşeyi deneyip çok uğraşmama rağmen yapamadım hocam nerde hata yapıyorum ki acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat121 -- 5 Nisan 2015; 22:24:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat121

quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

3D çalışmıyor maalesef.

hocam tvnin kullanma kılavuzunda 40 inclik için 2,40 cm uzaklıktan ve loş ortamda izlenmenmeli diye tavsiye ediliyor siz vestel gözlükleriyle mi denediniz
    eğer elinizde vestelin 3d gözlük varsa youtubedan lgnin 3d demo videoları var ekrana yan yana iki video oynuyor onu 3d ayarlardan yanyana açıp izleyip sonuca yazar mısınız bilmiyorum ama o videoda bile hani gözlük olsa 3d olacakmış gibi geliyor

Vestel pasif 3d gözlük kullanıyor gidip inceledim çalışmadı normalde onlarca film var elimde.

• 3DD için daha önce açıklama yapmıştım. Başka başlıkta soylemısımdır muhtemelen. Calısma mantığı sebebiyle sadece board değil olay. Panelin de desteklemesi gerekir. Ya da aktif gözlük kullanılacak. Ama bunun için de board'da bluetooth olması gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabolical

3DD için daha önce açıklama yapmıştım. Başka başlıkta soylemısımdır muhtemelen. Calısma mantığı sebebiyle sadece board değil olay. Panelin de desteklemesi gerekir. Ya da aktif gözlük kullanılacak. Ama bunun için de board'da bluetooth olması gerekir.

Hocam bu seg ve nexonların profilinde 3D var pasif olarak. aktifleştirince tv de sanalda olsa 3D yapiyor panel derken LG olmasımıdır kasıt ? Yani profilde olsa bile panel LG olmadığından bi hükmü yokmudur yada bu haliyle ancak profilde blutooth olursa aktif gözlüklemi izlenebilir? Bu arada LG Keyfin ne alemde memnunmusun

EK : Profilde PanelName = "LG32" olarak görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NumberOne77 -- 6 Nisan 2015; 13:08:07 >

• quote:

quote:

wifi adaptörü de var bende herşeyi deneyip çok uğraşmama rağmen yapamadım hocam nerde hata yapıyorum ki acaba?

Hocam kumandanın source tusundan MiracastandİntelWidi yi seçiyorsun. Ondan sonra ağ ayarlarından kablosuz erişimi aktif edip telefondan aratiyorsun tv yi bulunca seçiyorsun. Sonrası zaten kolay. Dediklerimi yaparsan durumu bana bildir.

• quote:

quote:

quote:

Hocam kumandanın source tusundan MiracastandİntelWidi yi seçiyorsun. Ondan sonra ağ ayarlarından kablosuz erişimi aktif edip telefondan aratiyorsun tv yi bulunca seçiyorsun. Sonrası zaten kolay. Dediklerimi yaparsan durumu bana bildir.

Hocam bende mirecast yazmıyor sadece widi yazıyor source kısmında acaba benim bu özellik tam açılmadı mı yoksa tvnin sürümü eski olduğundan mı olmuyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bende mirecast yazmıyor sadece widi yazıyor source kısmında acaba benim bu özellik tam açılmadı mı yoksa tvnin sürümü eski olduğundan mı olmuyor

Yok hocam yok. O işte. Özelliği açan arkadaş o ismi vermiştir. Ben de de öyleydi. Sen telefondan aratınca TV çıkıyo mu ona bak. Bi de telefon modeli ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalnız_Akıncı -- 6 Nisan 2015; 22:21:50 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok hocam yok. O işte. Özelliği açan arkadaş o ismi vermiştir. Ben de de öyleydi. Sen telefondan aratınca TV çıkıyo mu ona bak. Bi de telefon modeli ne?

Hocam wifi direct de TV gözüküyor eşleştirme yapamıyorum ben pin giremiyorum tele zaten ekranda intelin pini çıkıyor bunu pcye girin gibisinden çıkıyor tablet lenovo wifi direct ve yayınlama ekranı özelliği de var ama ekran bulunamadı diyor ağ ayarlarında wifi direct açtım bi seyler yaptım tvden tablette çıkan pini girebildim oradan ama ekran yansımadı

• ferhat121 F kullanıcısına yanıt
    Hocam wifi direct etkinleşince ben de de olmuyor. O etkinken kablosuz ağı da etkinleştir. daha sonra tabletten arattır. Zaten Wifi Direct etkin olduğunda sadece SEG TV yazıyo. Kablosuz ağ etkin olduğunda SEG TV-CE SDK yazıyo. Bu yazı çıkmadan bağlan desen de bağlanmıyo. Bu yazı çıkıp bağlandığında TV ekranında 8 haneli pin çıkıyo. Telefona bu pini girdiğinde bağlanıyo. Ancak bunu defalarca denemen lazım. Ben de 20 denemede filan ancak bağlanıyorum. Bazen TV kendini resetliyo. Bazen de telefon. Anlayacağın çok verimli olmuyo.
  • Televizyonumun kumandası bozuldu bikaç kumanda satan yere baktım bulamadım,internette baktım tam olarak aynısı bulamadım,önceden kumandası bozulan alabileceğim bi yer tavsiye edecek olan olursa çok yardımcı olmuş olur,son olarakta aynısı değil ama benzer olanını alsam internetten çalıştırır mı?

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/seg-42-42912-lcd-tv-kumanda-kargo-ucretsiz-161515627

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/seg-rc-3902-lcd-led-tv-kumanda-kargo-ucretsiz-161515748

baktığım kumandalar bunlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcoskunn

Televizyonumun kumandası bozuldu bikaç kumanda satan yere baktım bulamadım,internette baktım tam olarak aynısı bulamadım,önceden kumandası bozulan alabileceğim bi yer tavsiye edecek olan olursa çok yardımcı olmuş olur,son olarakta aynısı değil ama benzer olanını alsam internetten çalıştırır mı?

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/seg-42-42912-lcd-tv-kumanda-kargo-ucretsiz-161515627

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/seg-rc-3902-lcd-led-tv-kumanda-kargo-ucretsiz-161515748

baktığım kumandalar bunlar...

Vestel'in ürünlerinde çoğunlukla kodlar aynı. O yüzden Vestel kumandası da iş görecektir muhtemelen. O dandik kumandayı alana kadar aşağıdakiler gibi bir şeyler bak derim;

http://tvuzmani.com/vestel/22pf5045/fotograflar/
    http://www.etsm.org.tr/etsm/index.php?r=collection/view&id=987
    http://www.tvparcasi.com/U1951,118,vestel-lcd-tv-kumandasi-rc-4845-30072769-vestel-lcd-tv-kumanda.htm
    https://store.donanimhaber.com/17/fd/02/17FD02FE957992DAFC261D66C8B18696.jpg

• Arkadaşlar 3D aktif kullanan oldu mu. Yoksa 3D olayı bi utopya mı bu tv için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalnız_Akıncı -- 24 Nisan 2015; 21:23:10 >
  • Seg ve nexonlarda tv arkasında panel bilgisi varmış orda 3D yazıyorsa kullanılabilirmiş 2D yazıyorsa malesef panelden dolayı kullanamıyorsunuz bu özelliği

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.