Şimdi Ara

SEG 42'' 42SNB5240 Uydu Alıcılı Slim Led Televizyon 999 TL CARREFUAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
11.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FİRUKO

Bu tv den aldım , memnunum .
     SEG 42'' 42SNB5240 Uydu Alıcılı Slim Led Televizyon 999 TL CARREFUAR SEG 42'' 42SNB5240 Uydu Alıcılı Slim Led Televizyon 999 TL CARREFUAR SEG 42'' 42SNB5240 Uydu Alıcılı Slim Led Televizyon 999 TL CARREFUAR

Hayırlı olsun hocam, nereden, kaça aldınız? PVR(yayını usb belleğe kaydetme) özelliği var mı?

• sword88 S kullanıcısına yanıt
    Sağol , Tv karfurdan 999 TL 9 taksit peşin fiyatına aldım.
    Usb den flash disk ve digital fotoğraf makinesindeki video ve fotoğraflarımı izledim . Kayıt işini bilmiyorum . F/p olarak önerebilirim. Hd yayınlar çok güzel , kanal geçişleri biraz ağır ama sorun değil.

30 mt. kare salonda 61 ekran tüplü tv den sonra sinema perdesi gibi oldu :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu urun kacmaz arkadaslar. almaya niyeti olanlar tereddut etmesinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağmalayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • var mı satıs hala.
  • LG 42LB580N 999TL'ydi Media Markt'ta geçen hafta.
    N11, GG üzerinden çekle falan 900 civarına alınabiliyor. Bu LG varken Seg falan almanın anlamı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

LG 42LB580N 999TL'ydi Media Markt'ta geçen hafta.
    N11, GG üzerinden çekle falan 900 civarına alınabiliyor. Bu LG varken Seg falan almanın anlamı yok.

+1
    Vestel çöpüne para vermeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hortlatmak gibi olacak ama lg 42LB580N de dahili uydu alıcı yok bildiğim kadarıyla
  • seg 42 snb 5240 carrefour da 899 tl. bursa mağazasında şu an teşhirler mevcut fakat diğer illerde kutulu bulunabilir. dahili hd uydu alıcısı var. ultra slim led diye geçiyor. oldukça ince.
  • ceo-tr kullanıcısına yanıt
    Hocam emin misiniz 900TL olduğuna sitesinde 999 yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BusteID

Hocam emin misiniz 900TL olduğuna sitesinde 999 yazıyor?

hafta sonu direk mağazadan satın aldım hocam. siteden bende baktım. aynen sizin dediğiniz gibi 999 yazıyordu. mağazada 899 tl ve 9 taksit yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceo-tr -- 26 Ekim 2015; 16:18:27 >
  • ayrıca metro mağazasında Seg 40SD3100 model 799 tl. bunda uydu alıcı yok. birde slim kasa değil. bildiğin kalın lcd. ama 799 tl fena fiyat değil gibi. baya arada kaldım.
  • Ben de kutulu buldum 900 tl ye. Alsammı karar veremedim eski bir tv galiba kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi?
  • valla aynı fiyata LG Samsung falan bulursanız alın zaten.. Yukarıa arkadaşın biri LG var aynı fiyata demiş.
    Tabi bir de şöyle bir durum var. Ben Carrefourdan Seg alırken aynı fiyata samsung da vardı ama Samsung 40 inch slim değil ve 720p yani fullhd değildi
    o yüzden slim, daha büyük ve fullhd olarak seg tercih ettim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.