Şimdi Ara

SEG 46'' 46125 HD UYDU ALICILI SMART LED TV İNCELEMEM (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
5
Favori
47.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    işte o line outu ben anlamadım tam olarak 2+1 haparlör bağladğımda ben kulaklığımı seçeyim line outumu ?
  • vonaleee kullanıcısına yanıt
    Uydudan star,show, vb kanalların resimlerini.
    Ve usb den film oynatatıp resimlerini çekebilirsen veya viedoda çekebilrsen daha da güzel olur..
    fazla uzak olamasın 1.5.m 2 m gibi mesafeden olabilir.
    Teşekkür ederim.

Eğer 2+1 bağlıyacaksan line out secicen kulaklık takıcaksan kulaklık seçicen diye anladım..
    Kulaklık çıkışına 2 işlev vermişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanjan -- 10 Kasım 2013; 12:51:11 >
  • vonaleee kullanıcısına yanıt
    2+1 bağladımı line out u seç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vonaleee

işte o line outu ben anlamadım tam olarak 2+1 haparlör bağladğımda ben kulaklığımı seçeyim line outumu ?

Line out uygun olanı aslında. Ama fark etmiyor. Sadece line out'a getirerek ses sistemine bağlarsan standart ayarda ses verecektir. Sesi ses sisteminden açar ve kısarsın. Sebebi ise sesi çok ayarlayıp niteliği bozulmasın.
    Kulaklıkta da bağlarsan sesi kendin net olacak şekildeayarlarsan yine aynı kullanmış olursun.
    Umarım faydalı olabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaT -- 10 Kasım 2013; 17:40:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayhanjan kullanıcısına yanıt
    Senin iş yarına kaldı ya şuan kapattım işyerini tvde işyerinde...yarın video çekip yollamaya çalışıcam

usbden film olayı biraz zor çünkü şuan elimde usb yok :D

olsaydı açılış ekranını değiştiricektim bugün

cevaplar için teşekkürler ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanjan

Uydudan star,show, vb kanalların resimlerini.
    Ve usb den film oynatatıp resimlerini çekebilirsen veya viedoda çekebilrsen daha da güzel olur..
    fazla uzak olamasın 1.5.m 2 m gibi mesafeden olabilir.
    Teşekkür ederim.

Eğer 2+1 bağlıyacaksan line out secicen kulaklık takıcaksan kulaklık seçicen diye anladım..
    Kulaklık çıkışına 2 işlev vermişler.

Ben bir video aldım senin için ama telefondan çektiğim için biraz odaklanma sorunu olmuş. Gecikmeli de olsa biraz netleşti ama zaten önemli olan görüntünün netliği değil televizyonun işlevi:)

En azından alacak olanlar için biraz ön bilgi olsun.

• MaDMaT kullanıcısına yanıt
    kanal gecisleri guzel.eline saglik ben begendim dogrusu.
    bunun 42inc varmi acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanjan -- 10 Kasım 2013; 21:54:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Senin iş yarına kaldı ya şuan kapattım işyerini tvde işyerinde...yarın video çekip yollamaya çalışıcam

matmad kardes bir video cekmis ama sende
    usbden divx film cekimi yaparmisin tesekkurler

• ayhanjan kullanıcısına yanıt
    eğer bana diyorsan usb yok şuan elimde :/

Tvnin kanal geçişleri gayet hızlı birtek hd kanallarda bazen 2-3 saniye geç kalıyor

evdeki tvde next minix hd cihaz var bu tvnin yanında kağnı gibi kalıyor düşün :)

ekleme: 39" var 829 lira oda full hd uydu alıcılı
    ekleme2: 43" samsung 3d 600hz plazma modeli 1200

KATALOG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vonaleee -- 10 Kasım 2013; 22:19:48 >
  • evet guzel tv kaldiki normalde fiyati 1500 civarinda.
    bakicaz artik.

• quote:

quote:

matmad kardes bir video cekmis ama sende
    usbden divx film cekimi yaparmisin tesekkurler

Videonun sonunda vardı mkv açmıştım ama beğenmemişsin demek ki:)
  • arkadaşlar tv yi kapatıp açtığımda tv modunda degil de direk hdmi1 den açılması için menuden nerden bir ayar yapmam gerekiyor ?
    saygılar
    yok guzel.kanal gecisleri iyi.

usb den film(divx,mkv vb)biraz daha uzun ve hareketli sahneleri cekebilirmisin.

• Bizdede Var Bu Televizyon Bugun Kurduk Cok Begendim Ondan Önceki Televizyonumuzda Ayni Markaydi Gercekten Kaliteli

• quote:

Yok o kadarını yapamam. Hem telefondan video alıyorum net olmuyor hemde uzun videoyu upload etmem çok uzun sürecek benim net yetersiz artı kotalı. onuda başka arkadaşlarımız yapsın.
    Kusura bakma benden bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaT

quote:

Yok o kadarını yapamam. Hem telefondan video alıyorum net olmuyor hemde uzun videoyu upload etmem çok uzun sürecek benim net yetersiz artı kotalı. onuda başka arkadaşlarımız yapsın.
    Kusura bakma benden bu kadar.

aynen bu kadar olumlu yorumdan sonra alıp seyredeceksiniz arkadaşlar yoksa isteklerin sonu gelmez

dostum kizma.

emegine saglik.

• quote:

dostum kizma.

emegine saglik.

Yok yanlış anladın kızmak yok :) Sadece şuan elimden geleni bu. Daha fazlasını imkan olsa yapmak isterim.
    Ama şuan anca bu kadarcık. Kota sıfırlanırsa diğeristersen yine yapmaya çalışırım.
  • Arkadaşlar henüz vezzy200 aparatını almadım ara sıra ethernet ile internete bağlandım ancak şöyle bir sorum var bilgisi olan veya kullanan arkadaşlar cevaplayabilir mi?

Öncelikle şunu söyleyeyim dizüstü bilgisayarım yok. Olsaydı onunla kolay izlerdim. Yedek bi masaüstü pcim var ve maç zamanı onu tvnin yanına getirip maçları izliyorum ancak zahmetli olduğu için aşağdakilerden biri ile dijiturkplayı izlemek istiyorum. Amacım dijiturk playı izlemek için sadece 1 ürün almak: ya vezzy 200 aparatını alacam ve 1. yöntemi kullanacam Yada hdmi dönüştürücü alıp 2. yöntemi kullanacam.

1- dijiturkplayı android marketten indirip tablet veya akıllı telefon üzerinden dlna ile izleyeniniz var mı? Şayet varsa sadece vezzy aparat alacam çünkü s3 telefonum üzerinden aynı ağa bağlanınca izlenir diyorum.

2-yukarıdakini yapmayıp şunu deneyen var mı? Dijiturk playı Akıllı telefonunuzun hdmi dönüştürücüsü ile tvye bağlayıp izleyeniniz var mı? Eğer varsa sadece hdmi dönüştürücü aparatını almam yeterli olacak. Bu arada telefonum samsung s3.

Siz dijiturk playı nasıl izliyorsunuz?

Bilgisi olan arkadaşlarım paylaşabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSefa23 -- 13 Kasım 2013; 22:35:19 >

• MSefa23 kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadar cevaplıyayım.
    1.dlna üzerinden olmuyor tvden görüntü alıyorum fakat görüntü veremiyorum .tel ip5
    2.bence olur ben pcden hdmi kablo çektim öyle izliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.