Şimdi Ara

SEG 46'' 46125 HD UYDU ALICILI SMART LED TV İNCELEMEM (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
5
Favori
47.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MaDMaT

quote:

Orijinalden alıntı: xyz321

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaT

quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

http://forum.donanimhaber.com/m_59917558/tm.htm

Evet konusu da burada...

Panel samsung ama anakartta samsungmuş öyle görünüyor. Teşekkürler.

çok güzel tanıtmışssınız.

bende 47la660s var.seg mi alsam lg mi alsam kararsız kalmıştım. lg nin smart özellikleri güçlü oldugu için 660s aldım. ama biz hep şunu unutuyoruz.bu bir televizyon.yani önemli olan görüntü ve kullanım kolaylığı.mesela lg almışssan kesintisiz internernette alman gerek. tv de nette heryere girebilirsin.yani devamlı masraf.

aslında azıcık aşım ağrısız başım deyip SEG alsaydım daha iyiymis sanki.

seg te browser yok galiba. mesela diziler,filmler vesair netten izlenebiliyor mu?

Yok hocam sen n yaptın Senin tv güzel tartışmaya gerek yok. 2200 - 2500 arası alıncak en iyi tv yi almışsın bence. Biz 1000 lira civarında kesinlikle bunu öneriyoruz.
    Smart uygulamaları mevcut evet ama browser yok. Artı smart özelliği sizin tv gibi hızlı değil ama iş yapıyor. Fiyat performans olarak övüyoruz biz bu tv yi.

Browserda çok önemli değil aslında çinden bi android tv getirip android tv gibi kullanabilirsiniz.Hatta android tv için wifi bile gerekmiyor.

• MaDMaT kullanıcısına yanıt
    Dostum çok teşekkürler.

Menü hızı iyi ses biraz kötü gibi ama oda kayıttan herhalde.

Birde ekran her değiştiğinde bir parlama oluyo normalde varmı yoksa çekimdenmi kaynaklandı.

Tekrar teşekküler artık bu kadar paylaşımdan sonra bir karar vermek lazım yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Kredi kartımda para yok aldıracaksınız bana

385 liraya mal ettiğim WOON geldi aklıma.. (32 inç o da)

O nasıl oldu hocam?

Televizyon 449 liraydı. İlk site indirimi 20 tl: 449-29=429 tl
    %10 wp: 429-43=386 tl

Vay be çok iyi bende şu sıralar uygun lcd arıyorum ama 22 inç philips falan var uygun onlarda 325 lira.

Dolar çok yüksek şu aralar elektronik aygıt alınmaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sende birşeyi beğenmiyon canım

Şaka bir yana evet onların hepsi odaklanma sorunu ile kamera yüzündeni. Karanlık ortamda kamera yani telefon öyle bir durum oluşturuyor.
    Ses işine de gelince evet 4x7 lik odada yankı yapmış iyi kaydetmemiş. Orada duyulanla alakası yok seste bir sorun yok gayet normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaT -- 14 Kasım 2013; 23:07:12 >
  • MaDMaT kullanıcısına yanıt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyonun sesi ile ilgili birde ben yorum yapayım...1 haftadır kahvehanede kullanıyorum kahvenin yaklaşık büyüklüğü 15mtye 5 mt ve her noktasından gayet güzel ses duyuluyor sesi çok açtığımdada cızırtı falan yapmıyor...

Kahveye her gelen fiyatı soruyor bende sence diyorum en az 1500 diyorlar fiyatı duyan şaşırıyor 2.ci elmi diyen falan oldu :)

hatta benimle aynı gün 106 ekran sunny tv almış bir arkadaş 1700 civarı bi fiyata başını yerlere vuruyordu fiyatı duyunca :)

televizyon bu paraya on numara televizyon...

birde bunun 127 ekran olanı var yanılmıyorsam 1400 liraya oda güzel keşke onu alsaydım diyorum şimdide :)
  • hayırlı akşamlar.Bu tv yi hangi mağazalardan bulabiliriz?carrefour a tekrar gelme olasılığı var mıdır acaba?
  • ridvan214 R kullanıcısına yanıt
    18 kasıma kadar devam ediyor kampanya bulunduğun ilde yoksa bile ödemesini yap onlar getiriyor bana öyle oldu yani...

5 -18 Kasım 2013 tarihleri arasında Ankara Batıkent, Bodrum, Bursa Nilüfer, Bursa Anatolium, Denizli, Erzurum, Eskişehir, İçerenköy, Acıbadem, Ümraniye, Maltepe Park, Haramidere, Bayrampaşa, 212, Marmara Forum, İzmit, İzmi, CarrefourSA mağazalarımızda geçerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vonaleee

Televizyonun sesi ile ilgili birde ben yorum yapayım...1 haftadır kahvehanede kullanıyorum kahvenin yaklaşık büyüklüğü 15mtye 5 mt ve her noktasından gayet güzel ses duyuluyor sesi çok açtığımdada cızırtı falan yapmıyor...

Kahveye her gelen fiyatı soruyor bende sence diyorum en az 1500 diyorlar fiyatı duyan şaşırıyor 2.ci elmi diyen falan oldu :)

hatta benimle aynı gün 106 ekran sunny tv almış bir arkadaş 1700 civarı bi fiyata başını yerlere vuruyordu fiyatı duyunca :)

birde bunun 127 ekran olanı var yanılmıyorsam 1400 liraya oda güzel keşke onu alsaydım diyorum şimdide :)

hocam bu televizyon zaten 127 ekran diil mi, ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa?
  • cumhurozan kullanıcısına yanıt
    Ekran boyutu 46"/117 cm
  • quote:

Televizyonun sesi ile ilgili birde ben yorum yapayım...1 haftadır kahvehanede kullanıyorum kahvenin yaklaşık büyüklüğü 15mtye 5 mt ve her noktasından gayet güzel ses duyuluyor sesi çok açtığımdada cızırtı falan yapmıyor...

Yanılmıyorsam 127 ekran 50" olanını M1 tepe Real mağazasında görmüştüm. Evet büyük 1400 lira güzelde fakat Smart Tv özelliği yok ve dahili uydu alıcı özelliği yok.
    Ben başkasına alacak zaman görmüş incelemiştim standart tv olunca ve fiyat 1400 olunca vazgecmistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kampanya devam ediyormu
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    "5 -18 Kasım 2013 tarihleri arasında Ankara Batıkent, Bodrum, Bursa Nilüfer, Bursa Anatolium, Denizli, Erzurum, Eskişehir, İçerenköy, Acıbadem, Ümraniye, Maltepe Park, Haramidere, Bayrampaşa, 212, Marmara Forum, İzmit, İzmi, CarrefourSA mağazalarımızda geçerlidir."
  • beyler bugün 2 tane aldık bundan biri amcama biri bize. Amcama olanıda ben kurdum normal uydu var kanalları hemen buldu. Düzenledim çalışıyor şuan ama bizim tv kanalları bulamıyor. Normal uydu alıcısını taktım çalıştı. Aynı çanağı kullanıyoruz acaba çakışma felan yada kurulumdamı sorun var diye. Amcamın tvsinde ne varsa sildim. Bizim tvyi kurdum tekrar yine görmedi. Sanırım bizim tv nin lmb girişi arızalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: iptal55

beyler bugün 2 tane aldık bundan biri amcama biri bize. Amcama olanıda ben kurdum normal uydu var kanalları hemen buldu. Düzenledim çalışıyor şuan ama bizim tv kanalları bulamıyor. Normal uydu alıcısını taktım çalıştı. Aynı çanağı kullanıyoruz acaba çakışma felan yada kurulumdamı sorun var diye. Amcamın tvsinde ne varsa sildim. Bizim tvyi kurdum tekrar yine görmedi. Sanırım bizim tv nin lmb girişi arızalı

amcanın tv ile yer değiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

quote:

beyler bugün 2 tane aldık bundan biri amcama biri bize. Amcama olanıda ben kurdum normal uydu var kanalları hemen buldu. Düzenledim çalışıyor şuan ama bizim tv kanalları bulamıyor. Normal uydu alıcısını taktım çalıştı. Aynı çanağı kullanıyoruz acaba çakışma felan yada kurulumdamı sorun var diye. Amcamın tvsinde ne varsa sildim. Bizim tvyi kurdum tekrar yine görmedi. Sanırım bizim tv nin lmb girişi arızalı

amcanın tv ile yer değiş

çok komikti gerçekten Götürdük geriye tv yi değişim yaptık. Yeni tv yi taktım çalıştı. Şuan sorun yok.

• quote:

quote:

quote:

amcanın tv ile yer değiş

çok komikti gerçekten Götürdük geriye tv yi değişim yaptık. Yeni tv yi taktım çalıştı. Şuan sorun yok.

sorunsuz değişim oldu herhalde

• quote:

quote:

quote:

quote:

amcanın tv ile yer değiş

sorunsuz değişim oldu herhalde

evet sorun olmadı. Ne varsa söktüydüm televizyonda kenarında yapışkanlar dahil

• arkadaşlar bu tvdeki smart tv bolumundeki skype için kullanacabilecegim webcam kamera marka ve modelleri hangileridir acaba bilen var mı ?
    dün işyerinden logitech c310 hd webcami getirdim tanımadı .
  • quote:

Senin iş yarına kaldı ya şuan kapattım işyerini tvde işyerinde...yarın video çekip yollamaya çalışıcam

usbden film olayı biraz zor çünkü şuan elimde usb yok :D

olsaydı açılış ekranını değiştiricektim bugün

cevaplar için teşekkürler ;)

Üstadım elimde USB olsaydı açılış menüsünü değiştireceksen, elin değmişken buna bir de serbest tarayıcı ekleyiversen olabilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.