Şimdi Ara

SEG 46'' 46125 HD UYDU ALICILI SMART LED TV İNCELEMEM (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
5
Favori
47.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MSefa23

Arkadaslar tvde son zamanlarda bazı kanallarda ekranın orta üst bölümünde görüntüde kırılmalar oluyor sizde de öyle mi?
    Kanal değiştirince fark ediliyor ve 5 saniye sonra falan düzeliyor.

Evet yatay şeklinde ve siyah kırılmalar genelde smart tv de çıkınca oluyor bi kere de tv açtığımda olmuştu hd değil de sd yayınlar da oldu bende ve kanal değiştirince düzeliyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaT

quote:

Orijinalden alıntı: ayhanjan

dostum kizma.

emegine saglik.

Senin için bi video yaptım. Boş zamanıma denk geldi. ve arkadaşım saolsın upload etti.

Umarım hoşuna gider.

bu video dan sonra fiyat performans olarak bu cihaz alınır ,gayet açıklayıcı olmuş emeklerine sağlık

• Arkadaşlar merhaba, seg le32sat227 modelini aldım uydu sinyali alamadım turksattan ayarları nasıl olacak acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyonda kitlenme olayi tamamen RAM ile alakali ama halen güncelleme gelmedi. En büyük eksikliği serbest tarayici (browser) olmayisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat454 -- 8 Mayıs 2014; 14:42:48 >
  • arkadaşlar sürekli sinyal yok uyarısı veriyor tv. merkezi sistem kullanıyorum. diğer dairelerde problem yok. problem tv den mi kaynaklanıyor, ne yapmalıyım fikri olan arkadaslar var mı
  • tcreis kullanıcısına yanıt
    tv ne gelen kablolarda problem olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: komando57

tv ne gelen kablolarda problem olabilir

5 m kablo kullaniyorum. anten girisi uzakta. Gorunurde hic problem gozukmuyor kablolarda. Tv sifirlanip fabrika ayarlarina getirilebiliyor mu.

hiç gerek duymadığımdan bakmadım şimdi baktım göremedimde yalnız ilk kurulum var ordan sıfırlamıştım 1 kere
    Uydu kurulum ayarlarında Uydu bağlantınız nasıl diye bir kısım olmalı, DiseqC seçilmişmi emin olun. Doğrudan çanak tv'ye bağlı seçili ise sinyal alamaz..
  • Yeni uydu ayarlarini yapabilen var mi

evet yaptım sorunsuzca

menüye girin önce kuruluma girin en altta ilk kurulumdan bütün eski kanalları silin tekrar menüden kurulum ayarlarına gelin ordan mauel aramayı seçin 11844 V 2222 frekanslarını girip şebeke ayarınıda açıp taratmaya başlatın arama başlıyor baya bide hd kanal gelmiş sabah sabah a haber spor hd de fb-gs eski süper kupa maçı var onu izliyorum ahaber spor hd kanalı gelmiş :)))

radyolarla birlikte tarama bittiğinde 717 kanal olmuş sizlerdede aynımı acaba şimdi kanalları sıralama için uğraşıyorum :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komando57 -- 18 Eylül 2014; 11:11:44 >
  • komando57 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. dediğiniz gibi yapmama rağmen henüz herhangi bir kanal eklenmedi diyor aramaya başlayınca. bir de sembol oranı 2222 yazarken bir basamak 0 kalıyor mutlaka. yanlış mı yapıyorum
    02222 yapın zaten sinyal aldığını göreceksiniz altta 2 çubuktada
  • komando57 kullanıcısına yanıt
    seg tv de
    dahili uydu alıcıda kanalların numaraları değiştirilebiliyor mu?,
    mesela trt2 diyelimki 85. kanalda. bu 85'i 2 yapabiliyor muyuz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_97420700/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 18 Eylül 2014; 14:42:43 >
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    tabiki yapabiliyorsunuz istediğiniz kanalı istediğiniz yere getirebilirsiniz kanal taşıma bölümünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: komando57

tabiki yapabiliyorsunuz istediğiniz kanalı istediğiniz yere getirebilirsiniz kanal taşıma bölümünden

Yok kanal taşımayı sormadım,
    kanal numaraları değiştirilebiliyor mu?
    mesela samsung 24h4070 aldım.
    atıyorum,
    1.ülke tv
    2.cnntürk
    3.kanalturk
    4.kanald
    5.trt spor
    ,
    kanal taşıyarak sıralamayı şöyle yapabildiğim gibi:
    4.kanald
    2.cnnturk
    1.ülke tv
    5.trt spor
    3.kanal turk
    ,
    kanal numarası da değiştirilebiliyor mu???
    şöyle ki:
    1.kanald
    2.cnnturk
    3.ülke tv
    4.trt spor
    5.kanal turk
    .
    favori listesinden de bahsetmiyorum, tüm kanal listesindeki kanalların numaraları değiştirilebiliyor mu?
    teşekkürler.

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    valla dediğinizi kafam pek almadı ama benim yaptığım 1 den 10 a kadar shov atv kanald star tv8 vs kafa kanalları koyuyorum sonrasında haber belgesel

başka türlü hiç bir şey ilgimi çekmediği için hiç bilmiyorum :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Yok kanal taşımayı sormadım,
    kanal numaraları değiştirilebiliyor mu?
    .

SEg kullanıcısı değilim ama yine vestel üretimi Hitachi 32inçte kanal numaraları değişiyor hatta yalnızca sıra değiştirme bu şekilde yapılabiliyor sanırım .

Menü-->Kanallistesi-->Kanallistesini düzenle ,ordanda TAŞI'ya tıklayıp taşımak istediğiniz kanalın üzerine gelip tek kanalsa istediğiniz numarayı yazıyorsunuz , birden fazla kanalsa kanalları seçip (bende sarı tuş , txt için olan ) taşı diyorsunuz , verdiğiniz numaradan itibaren taşıyıp numaralandırıyor ( diyelim 20 kanalı taşımak istediniz ve numara olarak 50 yazdınız ilk kanalı 50 ye koyup diğerlerini takip eden şekilde numaralandırıyor) .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakeoSan -- 19 Eylül 2014; 2:15:05 >
  • TakeoSan T kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler.
    Demekki kanal taşıma yapınca kanal numarasını da değiştiriyor. İki işi beraber yapıyor.
    Yani hani ilk kanalı mesela trt1 olsun, 223 den 50 ye aldım dedinizya sonra sadece trt1 i açmak için 223 e değil de 50 ye basmak gerekiyor değil mi?.
    Öyleyse iyi, eskiden kanal numarası değiştirilemiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Yani hani ilk kanalı mesela trt1 olsun, 223 den 50 ye aldım dedinizya sonra sadece trt1 i açmak için 223 e değil de 50 ye basmak gerekiyor değil mi?.

Evet aynen o şekilde , isterseniz carreforur veya vatan bilgisayar şubelerindeki SEG tvlere göz atın yakınınızda varsa. Her carrefour şubesinde TV bulunmuyor yalnız nisbeten büyük olanlara bakacaksınız.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.