Merhaba Annem için tv almak istiyoruz. 70 ekran olsun, tabi fiyatıda uygun olsın, araştırırken Migrosda SEG tv nin fiyatının gayet uygun olduğunu gördüm. Forumda biraz bakındım alanlar oldugunu ve memnun olduklarını da okudum. Ama birde yine Migrosda SHAUBLORENZ fakat 55 ekran buldum, bunun avantajıda DVD li oluşu. Benim aklıma buda yattı. Kararsız kaldım, siz olsanız hangisini seçersiniz ???
Birde SHAUBLORENZ hakkında biginiz varmı iyi bir markamıdır ?
SHAUBLORENZ 55 EKRAN DVD'LI TV - 299 YTL
SEG 70 EKRAN TV 7033 - 299 YTL
Cevaplarınız icin şimdiden tskler
SEG 70 EKRAN TV 7033 al dvd li tv ler çabuk bozuluyor
SHAUBLORENZ in hem kalitesi düşük hemde servis hizmetleri berbat.
Yaşadığım içn söylüyorum.
bencede seg daha iyi
ikisi de yaramaz
İdareten olacak sonuçta. Valide hanım aa bu 50 hz,yok şu,vs. onları araştıracak değil sonuçta. O alacak kumandasını oturacak koltuğuna ve seyredecek. Seg bildiğim kadarıyla vestelle bağlantılı. Düşünmeden seg alırdım. Üzerinde dvd,vs. olan birşeyide kesinlikle almam.
299 ytl ye Tansaş tan SEG 70 EKRAN TV 7033 TXT aldım, aldığım gün 30 dk çalıştıktan sonra pıt diye bir ses geldi ve kapandı, birdaha da açılmadı. Hemen Tansaş ı aradım ve itiraz etmeden getirin değiştirelim dediler. Değiştirmeye götürdüğümde şaşırdılar çünkü değişimi yapılan tek seg benimkiymiş, SHAUBLORENZ olsa inanırdık ama Seg den şikayet almıyoruz deyince biraz rahatladım, şu an kullanıyorum ve görüntü kalitesi çok güzel, umarım bundan sonra bir şey olmaz. Ama kısa sürede edindiğim tecrübeye göre SHAUBLORENZ televizyon kesinlikle alınmaz, satılan bütün bir parti geri iade olurmu bu devirde, kapat dükkanı daha iyi...