Şimdi Ara

SEG tv alınırmı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
205.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen hafta sonu SEG marka 55 ekran tv aldık

Oldukça memnunum.Carrafoursa dan aldım
  • seg flat modellerini çıkarmıs gecen gün carfurda gördüm 395 ytl ama fena değil gibi
  • Arkadaşlar bugün seg marka 55 ekran tv aldım ama leş gibi kokuyor.Neden olabilir bu durum yeni olmasından olabilir mi?...Bizimkiler geri ver diyor tüm salonu kokuttu plastik gibi bir koku televizyondan özellikle arkasından geliyor.....moralim çok bozuldu cevap verirseniz çok sevinirim...Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulancaklı_28

seg flat modellerini çıkarmıs gecen gün carfurda gördüm 395 ytl ama fena değil gibi

ben migrosdan 72 ekran flati 350ytlye aldım. çok memnunum.
    @modernbirinsan, ürün arızalı dostum git yenisiyle değiştir.
  • Vestel alacaklar bence denk model varsa direkt SEG almalı.Markaya para vermeye hiç gerek yok.
  • Bende geçen c.tesi carrefour'dan 55 ekranını aldım 180 ytl 12 taksit. Fişe ilk taktığımda görüntünün 7-8 sn sonra gelmesi dışında sorun yoktu. 3. defa taktığımda ekranda renk hologramlı parlamayla beraber "pat" diye ses geldi , sonra televizyon açıldı ses var görüntü yok. Arka arkaya kapatıp açtım her seferinde aynı sorun oluştu. Ertesi sabah aldığım yere götürmeyi düşünüyordum ki son defa fişe taktım ama bu sefer hiç sorunsuz açıldı. Birkaç defa kapatıp açtım tık demedi. Bende vazgeçtim götürmekten. O günden beri sorun çıkarmadı. Televizyonun görüntü kalitesi ortalama, ses tek hoperlörden çıkıyor, içindeki trafo biraz gürültülü çalışıyor sadece. Menü vestel in aynısı. O ilk aldığım günkü arızayı saymazsak , Şu ana kadar bir memnuniyetsizliğim yok.
  • Bugün 70 Ekran SEG CRT Tv yı Şok tan 29,9 x 10 = 299 aldım. İlk izlenimlerim çok iyi . Bu fiata alınabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: nsolmaz

Bugün 70 Ekran SEG CRT Tv yı Şok tan 29,9 x 10 = 299 aldım. İlk izlenimlerim çok iyi . Bu fiata alınabilir

bombeli mi flat mi?
  • 299 YTL fiyata bombeli olan olmalı. Flat olan 350-400 arası bi fiyatta olmalı.
    Ben Seg 72 bombeli ekran CRT'yi 2-3 yıl önce carrefourdan 360 YTL ye almıştım. Hiç sorun çıkarmadı. Memnunum.
  • Arkadaşlar şu anda ürünün 55 ve 70 ekran için piyasası nedir? Tansaş'da 55 Ekran 179 ytl, 70'in fazla bir farkı yoksa onu alabilirim. Bir de bu sesin tek hoparlörden çıkması sorun oluyor mu?
  • Seg 72 ekran tvyi 2004'te Real'den 360 YTL ye almıştım. Bugüne kadar hiç bir sorun çıkarmadı, görüntü ve ses kalitesinden çok memnunum.
  • 20 Aydır kullanıyorum, problem çıkarmadı, fiyatına göre alınabilir.
  • 15 aydır 70 ekran kullunıyorum hiç bir promlem yaratmadı ayrıca arka paneldeki havalandırma deliklerinden içeri baktığımda ekran tüpünde lg-phılıps yazan bir etiket gördüm..bu fiyata daha ne olsunki Ankara Carrefour dan 284 Ytl ye almıştım.

ekonomik bütçelere tavsiye edilir.
  • dün makromarketten 289 ytl ye 10 taksitli olarak ürünü aldım. Görüntü kalitesi hoşuma gitti. Sadece çalışırken koku yapıyor, yeni olduğundan kaynaklandığını düşünüyorum.
  • Ürünü uydu alıcı ile kullanıyorum. Av kanalında hafif şekilde cır cır böceğinin sesi gibi bir ses geliyor hoparlörden. Ama sinir bozucu bir ses. Aldığım yere söyledim yenisi ile değiştirdiler. Şimdi yenisinde de aynı problem devam ediyor. Aldığım yere gidip ürünü geri vermek istediğimi söyledim. Abi önceki iade aldığımız televizyonu da denedik bahsettiğin sorun yoktu dediler. Av kanalında televizyonun sesini çok açtığında hafif hırıltı yapar dediler. Bir de senin kulaklarında fazla duyma var mı dediler! Ürünü ancak yetkili servisin düzenleyeceği arıza formu ile iade alabileceklerini söylediler.
    Yorumlarınızı bekliyorum.
  • Bir Migros-Şok Personeli Olarak Tv Mağzamızda Satıyoruz; Ürün Gayet Şık Ve Kullanışlı Kendi Evimde 55 Ekran Kullanıyorum Tabi Oda Seg- ( Vestel ) Alacak Olan Arkadaşlar Tereddütte Kalmasın Servisi Güzel.. Sattıgım İçin Söylemiyorum Yanlış Anlaşılmasın...

Ayrıca Tüm Şok Mağzaların'da

Seg 72 EKRAN ''FLAD'' Ekran Tv

299 Ytl Olarak Satışta Ürün Tabiri Caiz İse Kapış satılıyor Ayrıca Word-Garanti Banka KArtlarına 12 ay Taksit Vade Peşin Fiyatına Tabiki... İş Bankasına 10 ay taksit İmkanı Sunuyor....

Saygılarımla İYi Geceler
  • Selamlar, bu televizyonu (72 ekran flat) arıyorum. İstanbul veya Kocaeli içerisinde gören duyan bilen varsa insaniyet namına haber versin lütfen.

Teşekkürler, hayırlı bayramlar.
  • VAlla bende arıyorum, istanbul avrupa'da 70 ekranını nerden bulabilirim?
  • Kipa ve Carrefour mağazalarında var.
  • quote:

Beholder
    VAlla bende arıyorum, istanbul avrupa'da 70 ekranını nerden bulabilirim?

Merhaba;
    Ben 2 ay kadar önce Yenibosna Tansaş'tan 19" LCD aldım.2 hafta kadar önce aynı yerde 70 ekran crt SEG TV vardı.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.