Şimdi Ara

Sega Dreamcast mini mi geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2019'da dünya genelinde piyasaya sürülen Sega Mega Drive Mini ve geçtiğimiz günlerde Japonya'da çıkan Game Gear Micro'dan sonra Sega'nın sıradaki retro konsolu Dreamcast Mini olabilir.

Famitsu dergisine röportaj veren Sega'dan Yosuke Okunari, bir sonraki mini konsolun ne olabileceği hakkında konuştu.

Game Gear Micro sadece Japonya'da çıkış yaptı ve Yosuke Okunari bir sonraki projenin kapsamının daha büyük olması gerektiğini düşündüğünü ifade etti. 

Yosuke Okunari "Bence bir sonrakinde Mega Drive Mini'ye yakın bir konseptten gidebiliriz. İsim vermem gerekirse SG-1000 Mini veya Dreamcast Mini olabilir." diye belirtti.

SG-1000, Sega'nın ev oyun konsolu pazarına girişi ve Dreamcast ise çıkışı oldu. SG-1000 minidense Dreamcast mini daha olası görünüyor. 1998/1999'da çıkan konsol Shenmue, Virtua Tennis, Crazy Taxi, Soulcalibur, Phantasy Star Online, Marvel vs. Capcom 2, Jet Set Radio ve Rez gibi çok sayıda başarılı yapıma sahipti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu haber yıllardır var ancak hic bir zaman muhtemel olmadı bir sure daha da olmaz.SG 1000 le dreamcast arasında dağlar var.

• şu Dreamcast'in amma nostaljisi dönüyor. Konsol piyasada iken yüzüne bakmadılar şimdi minisi gelsin, emülatörü gelsin, bilmem ne... Geçti o tren. Ucuza bulup alıp oynayın işte. Kör ölür badem gözlü olur misali. Bende de vardı güzel makineydi zamanına göre ama bu kadar dramayı anlamıyorum.

Not: sözlerim başlık sahibine değil. genel olarak retro gaming alemine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weisanstein -- 21 Ekim 2020; 14:38:43 >
  • Retro aleminde bir bende var yarısı vardır..retrocularin çok azı gerçek retrocudur asil amaçları kendilerini tatmin ya da satış yapma durtusudur.abimiz kutulu atari jaguar i kasila kasıla sergiler ama ne o cihaz bir şeydir ne de sahibi kullanır mesela virtual boy ise yaramaz bir cihazdır ama retro koleksiyoncular arasında prestij meselesidir kısaca bir şey ne kadar az bulunuyorsa degeri o ölçüde artıyor.

• Weisanstein kullanıcısına yanıt
    Dreamcast in ucuzunu bulmak mı? Sağlamını bile bulmak zor.
    Bilmiyorum bu kadar haberini yapmalarını fakat benim bu konuya yazdığım
    açıklama sanırsam game gear microdan sonra yapıldı. Belki yaparlar ama belki..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=OnKjivGMMv8&app=desktop

Yeniden yapilan cihazların işlemci güçlerine bakarsan sıralamayı çözmek zor değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-93B72EA89

Dreamcast in ucuzunu bulmak mı? Sağlamını bile bulmak zor.
    Bilmiyorum bu kadar haberini yapmalarını fakat benim bu konuya yazdığım
    açıklama sanırsam game gear microdan sonra yapıldı. Belki yaparlar ama belki..

2 kol 2 VMU ile 180'e mi ne satmıştım. 7-8 sene oluyordur. Tabii o zaman 180 TL iyi paraydı. Şimdi marketten bir poşet doldurmuyor o ayrı. Sega Dreamcast mini mi geliyor? 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps2 Kolları ps1 e olur mu?
    15 yıl önce açıldı
    Sega Mega Drive Mini 2 geliyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Weisanstein kullanıcısına yanıt
    O zamanın 1 lirası bu yılın 2 3 lirası o zaman para değerliydi

• pspsexer kullanıcısına yanıt
    Bence işlem gücüne göre değil yaptıkları retro konsollar bunlar: Sega Dreamcast mini mi geliyor? Wii çıktıktan sonra çıktı Wii gibi özellikleri var reactor mega drive Sega Dreamcast mini mi geliyor? at games model 1 mega drive Sega Dreamcast mini mi geliyor? at games mega drive flashback Sega Dreamcast mini mi geliyor? mega drive flashback in yanında gelen nomad benzeri konsol Sega Dreamcast mini mi geliyor? Sega mega drive mini Sega Dreamcast mini mi geliyor? game gear micro
    Sega sürekli mega drive ısıtıp durmuş en sonunda microyu çıkarttılar ama şuan Japonya da satılıyor eBay da var galiba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.