arkadasler sizce hangi demo dahah ıyı yada dahah uzun bu ıkı demoyu oynayan arkadaslardan bir bir fikir alabilirmiyim yad bunlara ridge racer ıda ekleyebiliriz sizce hangi demo dahah ıyı
Sega Rally daha zevkli bir demo , grafik olarakda iyi ayrıca arabada yol ile etkileşimli çamur ,toz, kum vs sıçrıyor...Dirt de güzel oyun ama ben sega rally daha çok sevdim
quote:
Orijinalden alıntı: SEMiZ
Sega Rally daha zevkli bir demo , grafik olarakda iyi ayrıca arabada yol ile etkileşimli çamur ,toz, kum vs sıçrıyor...Dirt de güzel oyun ama ben sega rally daha çok sevdim
Açık ara Dirt :)
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
Alıntıları Göster
Ben ikisini de xbox360'da oynadım, ps3'de değil ama bence Sega Rally. Dirt sıkıcı, Sega Rally ise inanılmaz zevkli.
quote:
Orijinalden alıntı: Obsidian
Ben ikisini de xbox360'da oynadım, ps3'de değil ama bence Sega Rally. Dirt sıkıcı, Sega Rally ise inanılmaz zevkli.
Alıntıları Göster
Sega Rally, gerek sega atmosferini taşıyan cıvıl cıvıl grafikleri gerekse eğlenceli oynanışıyla şu an çıkmış en eğlenceli next gen arcade yarış oyunu.
quote:
Orijinalden alıntı: dreamoon
Sega Rally, gerek sega atmosferini taşıyan cıvıl cıvıl grafikleri gerekse eğlenceli oynanışıyla şu an çıkmış en eğlenceli next gen arcade yarış oyunu.
Alıntıları Göster
colin mcrae' nin anısına biriniz dirt deyin bari
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Ráistlin
Acik ara SEGA RALLY REVO
quote:
Orijinalden alıntı: GT_55
quote:
Orjinalden alıntı: Ráistlin
Acik ara SEGA RALLY REVO
Alıntıları Göster
oyun saolnlarındaki makinalarda uçuç böcekli çoluk çocuk grafikli oyunları seven arkadaşlar tabiiki sega rally diyecek..Dirt şu an elimde segaya hem grafik hem araç çeşitliliği hem hız duygusunu tatıRmada 5 değil 5000 çeker.Kesinlikle dirt alın demoyla alakası yok şu ana kadar çıkmış en sağlam grafikli nex gen yarış oyunu oynamayan bilemez anca öyle sallar..BENCE KAÇIRMAYIN COLİN ANISINA...
quote:
Orijinalden alıntı: erimo
oyun saolnlarındaki makinalarda uçuç böcekli çoluk çocuk grafikli oyunları seven arkadaşlar tabiiki sega rally diyecek..Dirt şu an elimde segaya hem grafik hem araç çeşitliliği hem hız duygusunu tatıRmada 5 değil 5000 çeker.Kesinlikle dirt alın demoyla alakası yok şu ana kadar çıkmış en sağlam grafikli nex gen yarış oyunu oynamayan bilemez anca öyle sallar..BENCE KAÇIRMAYIN COLİN ANISINA...
Alıntıları Göster
Sega Rally'i tavsiye ederim grafik olarak Dirt'ü aratmıyor ama kokpit yok. Oynanış hızlı ve eğlenceli
quote:
Orijinalden alıntı: M.A.N.G.A.K.A
Sega Rally'i tavsiye ederim grafik olarak Dirt'ü aratmıyor ama kokpit yok. Oynanış hızlı ve eğlenceli
Alıntıları Göster
Sega Rally
quote:
Orijinalden alıntı: RevolverSnake
Sega Rally
Alıntıları Göster
ilginiz için cok tesekkürler arkadaslar bu ay için sega kazandı gelcek aya dırt ı indiririm tekrar sagolun kotanın gözi cıksın emüüü
bu arada kimse ridgeyi sallamamıs bile demekki degmezmiş
quote:
Orijinalden alıntı: yuyamasan
ilginiz için cok tesekkürler arkadaslar bu ay için sega kazandı gelcek aya dırt ı indiririm tekrar sagolun kotanın gözi cıksın emüüü
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: yuyamasan
Ridge Racer'ın kendine has bir sürüş sistemi var ve genel olarak ya seviyorsun ya da nefret ediyorsun. Ama görebileceğin üzere benim de dahil olduğum nefretedenlerin sayısı sevenlerden çok daha fazla.
quote:
Orijinalden alıntı: dreamoon
quote:
Orjinalden alıntı: yuyamasan
Ridge Racer'ın kendine has bir sürüş sistemi var ve genel olarak ya seviyorsun ya da nefret ediyorsun. Ama görebileceğin üzere benim de dahil olduğum nefretedenlerin sayısı sevenlerden çok daha fazla.
Alıntıları Göster
Ridgeyi 1 kisi sever 9 kisi sevmez, öyle birsey
quote:
Orijinalden alıntı: RevolverSnake
Ridgeyi 1 kisi sever 9 kisi sevmez, öyle birsey
Alıntıları Göster
o dönüşleri kim görse sevmez. valla bu yarışların ikisinide alacağıma gider baştan motorstorm oynarım daha iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: itachi84
o dönüşleri kim görse sevmez. valla bu yarışların ikisinide alacağıma gider baştan motorstorm oynarım daha iyi.
Alıntıları Göster
Bencede Dirt daha iyi sega rally den.Grafiksel olrak ve oynanış açısından
quote:
Orijinalden alıntı: erdembozkurt
Bencede Dirt daha iyi sega rally den.Grafiksel olrak ve oynanış açısından
Alıntıları Göster
benim ekran karti bozuk,serviste,modemi ps3 e bagladim.psstore den tam 15 tane demo indirdim.simdi iyiki bozulmus pcim diyorum.hatta bu mesaji ps3 den yaziyorum,senin soruna gelince ben dirt derim.flat tv lerde bile dirt in grafikleri cok guzel
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
benim ekran karti bozuk,serviste,modemi ps3 e bagladim.psstore den tam 15 tane demo indirdim.simdi iyiki bozulmus pcim diyorum.hatta bu mesaji ps3 den yaziyorum,senin soruna gelince ben dirt derim.flat tv lerde bile dirt in grafikleri cok guzel
Alıntıları Göster
dirt kesinlikle..
quote:
Orijinalden alıntı: DANİ_
dirt kesinlikle..
Alıntıları Göster
dirt!
quote:
Orijinalden alıntı: pj
dirt!
Alıntıları Göster
grafik arıyorsanız "DİRT" tek gecerim
ama eglence arıyorsanız "SEGA RALLY" derim....
quote:
Orijinalden alıntı: gokhanext
grafik arıyorsanız "DİRT" tek gecerim
ama eglence arıyorsanız "SEGA RALLY" derim....
Alıntıları Göster
dirt ün muhteşem grafiklerine birazda oynanabilirlik ekleseler direk klasik olurdu, yazık oldu oyuna