Şimdi Ara

sega rally mi dirt mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadasler sizce hangi demo dahah ıyı yada dahah uzun bu ıkı demoyu oynayan arkadaslardan bir bir fikir alabilirmiyim yad bunlara ridge racer ıda ekleyebiliriz sizce hangi demo dahah ıyı

• Sega Rally daha zevkli bir demo , grafik olarakda iyi ayrıca arabada yol ile etkileşimli çamur ,toz, kum vs sıçrıyor...Dirt de güzel oyun ama ben sega rally daha çok sevdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEMiZ

Sega Rally daha zevkli bir demo , grafik olarakda iyi ayrıca arabada yol ile etkileşimli çamur ,toz, kum vs sıçrıyor...Dirt de güzel oyun ama ben sega rally daha çok sevdim
    Açık ara Dirt :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Alıntıları Göster
    Ben ikisini de xbox360'da oynadım, ps3'de değil ama bence Sega Rally. Dirt sıkıcı, Sega Rally ise inanılmaz zevkli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

Ben ikisini de xbox360'da oynadım, ps3'de değil ama bence Sega Rally. Dirt sıkıcı, Sega Rally ise inanılmaz zevkli.

Alıntıları Göster
    Sega Rally, gerek sega atmosferini taşıyan cıvıl cıvıl grafikleri gerekse eğlenceli oynanışıyla şu an çıkmış en eğlenceli next gen arcade yarış oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamoon

Sega Rally, gerek sega atmosferini taşıyan cıvıl cıvıl grafikleri gerekse eğlenceli oynanışıyla şu an çıkmış en eğlenceli next gen arcade yarış oyunu.

Alıntıları Göster
    colin mcrae' nin anısına biriniz dirt deyin bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Acik ara SEGA RALLY REVO
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Acik ara SEGA RALLY REVO

Alıntıları Göster
    oyun saolnlarındaki makinalarda uçuç böcekli çoluk çocuk grafikli oyunları seven arkadaşlar tabiiki sega rally diyecek..Dirt şu an elimde segaya hem grafik hem araç çeşitliliği hem hız duygusunu tatıRmada 5 değil 5000 çeker.Kesinlikle dirt alın demoyla alakası yok şu ana kadar çıkmış en sağlam grafikli nex gen yarış oyunu oynamayan bilemez anca öyle sallar..BENCE KAÇIRMAYIN COLİN ANISINA...

• quote:

Orijinalden alıntı: erimo

oyun saolnlarındaki makinalarda uçuç böcekli çoluk çocuk grafikli oyunları seven arkadaşlar tabiiki sega rally diyecek..Dirt şu an elimde segaya hem grafik hem araç çeşitliliği hem hız duygusunu tatıRmada 5 değil 5000 çeker.Kesinlikle dirt alın demoyla alakası yok şu ana kadar çıkmış en sağlam grafikli nex gen yarış oyunu oynamayan bilemez anca öyle sallar..BENCE KAÇIRMAYIN COLİN ANISINA...

Alıntıları Göster
    Sega Rally'i tavsiye ederim grafik olarak Dirt'ü aratmıyor ama kokpit yok.
    Oynanış hızlı ve eğlenceli

• quote:

Orijinalden alıntı: M.A.N.G.A.K.A

Sega Rally'i tavsiye ederim grafik olarak Dirt'ü aratmıyor ama kokpit yok.
    Oynanış hızlı ve eğlenceli

Alıntıları Göster
    Sega Rally
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevolverSnake

Sega Rally

Alıntıları Göster
    ilginiz için cok tesekkürler arkadaslar bu ay için sega kazandı gelcek aya dırt ı indiririm tekrar sagolun
    kotanın gözi cıksın emüüü

bu arada kimse ridgeyi sallamamıs bile demekki degmezmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: yuyamasan

ilginiz için cok tesekkürler arkadaslar bu ay için sega kazandı gelcek aya dırt ı indiririm tekrar sagolun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yuyamasan

Ridge Racer'ın kendine has bir sürüş sistemi var ve genel olarak ya seviyorsun ya da nefret ediyorsun. Ama görebileceğin üzere benim de dahil olduğum nefretedenlerin sayısı sevenlerden çok daha fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamoon

quote:

Orjinalden alıntı: yuyamasan

Ridge Racer'ın kendine has bir sürüş sistemi var ve genel olarak ya seviyorsun ya da nefret ediyorsun. Ama görebileceğin üzere benim de dahil olduğum nefretedenlerin sayısı sevenlerden çok daha fazla.

Alıntıları Göster
    Ridgeyi 1 kisi sever 9 kisi sevmez, öyle birsey

• quote:

Orijinalden alıntı: RevolverSnake

Ridgeyi 1 kisi sever 9 kisi sevmez, öyle birsey

Alıntıları Göster
    o dönüşleri kim görse sevmez.
    valla bu yarışların ikisinide alacağıma gider baştan motorstorm oynarım daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

o dönüşleri kim görse sevmez.
    valla bu yarışların ikisinide alacağıma gider baştan motorstorm oynarım daha iyi.

Alıntıları Göster
    Bencede Dirt daha iyi sega rally den.Grafiksel olrak ve oynanış açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdembozkurt

Bencede Dirt daha iyi sega rally den.Grafiksel olrak ve oynanış açısından

Alıntıları Göster
    benim ekran karti bozuk,serviste,modemi ps3 e bagladim.psstore den tam 15 tane demo indirdim.simdi iyiki bozulmus pcim diyorum.hatta bu mesaji ps3 den yaziyorum,senin soruna gelince ben dirt derim.flat tv lerde bile dirt in grafikleri cok guzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

benim ekran karti bozuk,serviste,modemi ps3 e bagladim.psstore den tam 15 tane demo indirdim.simdi iyiki bozulmus pcim diyorum.hatta bu mesaji ps3 den yaziyorum,senin soruna gelince ben dirt derim.flat tv lerde bile dirt in grafikleri cok guzel

Alıntıları Göster
    dirt kesinlikle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DANİ_

dirt kesinlikle..

Alıntıları Göster
    dirt!
  • quote:

Orijinalden alıntı: pj

dirt!

Alıntıları Göster
    grafik arıyorsanız "DİRT" tek gecerim

ama eglence arıyorsanız "SEGA RALLY" derim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext

grafik arıyorsanız "DİRT" tek gecerim

ama eglence arıyorsanız "SEGA RALLY" derim....

Alıntıları Göster
    dirt ün muhteşem grafiklerine birazda oynanabilirlik ekleseler direk klasik olurdu, yazık oldu oyuna
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.