Şimdi Ara

sega rally mi dirt mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadasler sizce hangi demo dahah ıyı yada dahah uzun bu ıkı demoyu oynayan arkadaslardan bir bir fikir alabilirmiyim yad bunlara ridge racer ıda ekleyebiliriz sizce hangi demo dahah ıyı

• Sega Rally daha zevkli bir demo , grafik olarakda iyi ayrıca arabada yol ile etkileşimli çamur ,toz, kum vs sıçrıyor...Dirt de güzel oyun ama ben sega rally daha çok sevdim
  • Açık ara Dirt :)
  • Ben ikisini de xbox360'da oynadım, ps3'de değil ama bence Sega Rally. Dirt sıkıcı, Sega Rally ise inanılmaz zevkli.
  • Sega Rally, gerek sega atmosferini taşıyan cıvıl cıvıl grafikleri gerekse eğlenceli oynanışıyla şu an çıkmış en eğlenceli next gen arcade yarış oyunu.
  • colin mcrae' nin anısına biriniz dirt deyin bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Açık ara Dirt :)
    Acik ara SEGA RALLY REVO
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3'de Street Fighter
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyun saolnlarındaki makinalarda uçuç böcekli çoluk çocuk grafikli oyunları seven arkadaşlar tabiiki sega rally diyecek..Dirt şu an elimde segaya hem grafik hem araç çeşitliliği hem hız duygusunu tatıRmada 5 değil 5000 çeker.Kesinlikle dirt alın demoyla alakası yok şu ana kadar çıkmış en sağlam grafikli nex gen yarış oyunu oynamayan bilemez anca öyle sallar..BENCE KAÇIRMAYIN COLİN ANISINA...
  • Sega Rally'i tavsiye ederim grafik olarak Dirt'ü aratmıyor ama kokpit yok.
    Oynanış hızlı ve eğlenceli
  • Sega Rally
  • ilginiz için cok tesekkürler arkadaslar bu ay için sega kazandı gelcek aya dırt ı indiririm tekrar sagolun
    kotanın gözi cıksın emüüü

bu arada kimse ridgeyi sallamamıs bile demekki degmezmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuyamasan

ilginiz için cok tesekkürler arkadaslar bu ay için sega kazandı gelcek aya dırt ı indiririm tekrar sagolun
    kotanın gözi cıksın emüüü

bu arada kimse ridgeyi sallamamıs bile demekki degmezmiş

Ridge Racer'ın kendine has bir sürüş sistemi var ve genel olarak ya seviyorsun ya da nefret ediyorsun. Ama görebileceğin üzere benim de dahil olduğum nefretedenlerin sayısı sevenlerden çok daha fazla.

• Ridgeyi 1 kisi sever 9 kisi sevmez, öyle birsey
  • o dönüşleri kim görse sevmez.
    valla bu yarışların ikisinide alacağıma gider baştan motorstorm oynarım daha iyi.
  • Bencede Dirt daha iyi sega rally den.Grafiksel olrak ve oynanış açısından
  • benim ekran karti bozuk,serviste,modemi ps3 e bagladim.psstore den tam 15 tane demo indirdim.simdi iyiki bozulmus pcim diyorum.hatta bu mesaji ps3 den yaziyorum,senin soruna gelince ben dirt derim.flat tv lerde bile dirt in grafikleri cok guzel
  • dirt kesinlikle..
  • dirt!
  • grafik arıyorsanız "DİRT" tek gecerim

ama eglence arıyorsanız "SEGA RALLY" derim....
  • dirt ün muhteşem grafiklerine birazda oynanabilirlik ekleseler direk klasik olurdu, yazık oldu oyuna
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.