Şimdi Ara

SEGA Rally Revo [***ÇIKTI***] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
0
Favori
24.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben forumda söylenilenleri yaptım fakat hala hata raporu almaktayım çözümü bulan yok mu?
  • evt arkadaşlar üsteki mesajı yazdıktan 2 dakika sonra sorunu çözdüm
    forumda yazılan herşeyi yapmıştım dvddeki .net , drctx yükledim - frontend klasörünü kopyaladım ama sorun çözülmemişti tamam bunlar bazı pclerde sorunu çözüyo olablir
    yine de sorun çözülmez ise sorun codec programından kaynaklanıyor
    codec programının vsfilter ayarlarını açıyoruz
    general menusunden aşağıda Loading yazan yeri "Do not load" yapıyoruz ve artık açılıyor...
  • up b
  • Güzel resimler , İndiriyim Bulabilirsem tek link.
  • ya millet ben oyunu kurdum tabii önce frameworku kurdu sonra
    crackledik derken 4.060ı kurdum sonra onun 32 bit windows için olanını
    (şu sse1 komut satırlıyı) oyunu açıyoz ama
    grafik ayarı yok !

launcherı zaten açamıyom hata veriyo off napacam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: said007

denemelerim sonucundaaaaaaaaaaaaaa

sega rally launcher exe ( launcher.exe ) hatası giderimeyi başardım arkadaşlar

DVD nin içindeki diretX i tekrardan kurun sorun düzelecektir.

umarım birileri faydalanır

kolay gelsin

harbiden directxmiş ya o şekilde hallettim ancak ne ilgisi var bi söyler misin?

• yaw oyun güzeldir dedik aldık ama lakin oynayamadık.oyun çok sorunlu rumlepad ile kullanılmıyor klavye felan klarısıyor oyunda
  • arkadaşlar oyunu HİÇ SEVMEDİM ! DIRT'te arabayı yolda tutamazken
    bunda araba şak diye dönüyo ve bence hiç güzel değil

siz sevenler nesini sevdiniz ya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kobem

arkadaşlar oyunu HİÇ SEVMEDİM ! DIRT'te arabayı yolda tutamazken
    bunda araba şak diye dönüyo ve bence hiç güzel değil

siz sevenler nesini sevdiniz ya?

klavyeyle oynama,gamepad'le oyna ve bi alışırsan tadına doyamazsın..
  • Bunun ps 2 için olanı varmı biliyormusunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: m184

evt arkadaşlar üsteki mesajı yazdıktan 2 dakika sonra sorunu çözdüm
    forumda yazılan herşeyi yapmıştım dvddeki .net , drctx yükledim - frontend klasörünü kopyaladım ama sorun çözülmemişti tamam bunlar bazı pclerde sorunu çözüyo olablir
    yine de sorun çözülmez ise sorun codec programından kaynaklanıyor
    codec programının vsfilter ayarlarını açıyoruz
    general menusunden aşağıda Loading yazan yeri "Do not load" yapıyoruz ve artık açılıyor...

bende aynı problemi yaşıyorum her şeyi denedim olmadı.şu codec dediğin şeyi nerden bulcam nası yapcam bi açıklayabilirmisin???
  • oyunu 1 2 aydir oyunuyorum.oyuna ilk girdiginizde bile size arcade havasini hissettiriyor.oyunun o basit muzikleri tus sesleri bile beni eskilere goturmeye yetti .oyunun menuleri ilk basta garip gelebilir ama cabuk alisilan basit ara yuzleri var.grafiklerda isiklandirmalar filan daha guzel goruncek diye abartilmamis (bazi oyunlar gibi) tam ayarinda olmus gozu hic rahatsiz etmiyor ayrica optimizasyonda cok iyi gercekten.yuzeylerin deforme olmasini gormeniz lazim hatta bazen yarisi birakip arabayi camurun yada karin icinde surmek bile yetiyor.detaylarda guzel dusunulmus desem yeri var arabaniz camura girince her tarafını camur kapliyor ama su birikintilerinde gectikte camurlarin temizlendigini goruyorsunuz yada camurdan kum yollara girince camurlarin ustunu kum kapliyor.araba modellemeleri ortamlar mukemmel olmus.yarislarin gectigi yerler kumsallar alp daglari tropik ormanlar hatta o karli yerler bile icini aciyor insanin.oncelikle oyuna arcade oldugunu bilerek yaklasmak lazim tabi buda biraz bilerek elestiri yapmayi gerektiriyor yani her agzi olan elestirmese iyi olcakmis.oyundan ne bekleyecegini bilmeyenler biraz bilgi edinsin once.kontrolleri bi arcade oyunda olmasi gerektigi gibi kolay ama rakipler ileri duzeylerde insani zorluyor.bide oyunda kontrolleri ayarlamak sorun oluyor mesela benim 2. analog kolu calismiyo rumblepad2 de.oyunda en azindan arabalar simulasyonum diye gecinen dirt de oldugu gibi yuzermis hissi vermiyor insana.dirt e yada cmr5 e 4 e gercekci bi oyun diyenler azcik replay lerini izlesinler oyunun araba saga sola kayiyor resmen :) simulasyon diyen gidip rbr oynar grafikleri icin simden bozma cmr yi deil.ha cmr yide cok seven var saygi duyarim ama herseyin bi dogrusu var.biride arabayi yolda tutup tutamamaktan bahsetmis bu oyunda arabayi yolda tutabildigi icin kendini cok yetenekli sanmasin burda amac rakipleri gecmek o kadar basit.ama oyunda bonuslari filan actiktan sonra biraz cabuk sikiyor.sonuc olarak oyun verdiginiz paraya yada indirmek icin harcadiginiz zamana :) kesinlikle degecek bi oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shemshamer -- 26 Haziran 2008; 17:28:08 >

• Ben biraz negatif yorum yapıcam
    Oyun ((bence)) gerçekten çok kötü!!
    Arcade olan bir oyun güzel olabilir, arcade olmasına lafım yok ama bu oyun arcade sınıfına bile girecek nitelikte değil maalesef, oyunu indirdim, kurdum ve 10 bilemedin 15 dk. dayanabildim
    Ben hayatımda bu kadar dandik bir rally görmedim!! kontroller zaten berbat (kontrol ayarı olmaması da ayrı konu zaten) , oyuna bir çamur efekti eklemişler ve oyun yaptık sanmışlar!! (Aslında grafiklere de lafım yok, o kadar da kötü değil) , olay oyunun arcade olup olmaması değil, sizi heyecanlandıracak ve oynamanızı sağlayacak bir atmosfer ne yazık ki yok, zaten kısacık yollar da bu oyunun üzerinde ne kadar durduklarını belli ediyor, oyunun ismini en azından rally koymasalardı bari..
    Kısaca: Colin varken bunu asla oynamam ben arkadaş!!
    Şimdi oyunun fanlarından tepki gelebilir, yok CMR dirt ün kontrolleri çok mu güzel, o da saçma diye, ewt onun da kontrolleri mükemmel değil ama bu kadar saçma ve gereksiz bir oyun asla! değil..
    Kalın sağlıcakla..

• grafikler ses oynanış tasarım yollar çamur arabalar öf parkular ya müthiş kesinlikle müthiş pc de oynadıgım en iyi araba yarıs oyunlarından birisi kesinlikle oynanıp bitirilmesi lazım cok farklı sega bu işi biliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

grafikler ses oynanış tasarım yollar çamur arabalar öf parkular ya müthiş kesinlikle müthiş pc de oynadıgım en iyi araba yarıs oyunlarından birisi kesinlikle oynanıp bitirilmesi lazım cok farklı sega bu işi biliyor

Oyunu bulabilsem bitirebilirim de bir türlü bulamadım. Orijinaline de para vermek istemiyorum çünkü daha oynamadım bile Malum yerlerden bulanlar pm ile ulaşırlarsa sevinirim.
  • ya bu oyunda klavye kontrollerini ayarlamanın bir yolu yokmu

yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  • ben oyunu8 oynadım grafikler ve oynayış cok güzel
  • ya ben niye oynayamıyorum arkadaşlar yardım edecek yok mu bu garibana
  • ya arkadaslar yok mu bu oyunu 2 kısı aynı anda oynayan bırısı.ben oyunu kurdum hosuma gıttı ıste arada arkadaslarla oynarız dıe dusunuyorum.oyunun ıyı yanı 2 kısı ekranı ıkıye bolerek oynayabılıyosunuz.ama klavye tus ayarlarını bı turlu degıstıremıyorum..joystıck war 1 tane onun tum ayarlarını yaptım ama su klavyede bı degısse..war mı yardım edecek olan
  • 2 tane logitech gamepad kullanarak split screen nasıl yapabiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.