Şimdi Ara

SEGA Rally Revo [***ÇIKTI***] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
0
Favori
24.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar bende bu oyunu oynamak istiyorum ama benim 9550 çalıştırı mı? Birde bir dergide bu oyunun 'Nfs'nin 'Rally' versiyonu demişler. Gerçekten öyle mi? Eğer öyleyse tadından yenmez valla.
  • 128 MB Ekran Kartı 384 MB RAM Çıkarırmı?
  • keşke richard burns rally tadında olsaydı sürüşü...
  • 9600xt 512 ram 3ghz ile gayet güzel oynuyorum
    savegame ya da trainer dan haber yok mu arkadaşlar???
    quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Ya arkadaşlar bende bu oyunu oynamak istiyorum ama benim 9550 çalıştırı mı? Birde bir dergide bu oyunun 'Nfs'nin 'Rally' versiyonu demişler. Gerçekten öyle mi? Eğer öyleyse tadından yenmez valla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

hata raporunu direk yazabilir misin,dll dosyası eksik felansa temin edilebilir..

C.rack'da sorun oLabilir mi acaba ?

SEGA Rally Revo [***ÇIKTI***]

#venomtrk yukarda bsiler yazmıs ama..

quote:

oyun çok garip zaten bu launcher 64 bittede adam gibi çalışmıyordu oyundada bazı sorunlar var yeni yama şart.

BU ŞEKİLDE HATA ALAN ARKADAŞLAR DVD NİN İÇİNDE PROGRAM FİLES İÇİNDE BENDEKİ DVDE ÖYLE SİZDEDE VARMI BİLMİYORUM AMA frontend KLASÖRÜEÜNÜ KOPY DEYİP HDD DE KURDUĞUNUZ OYUNUN İÇİNDEKİ frontend İLE DEĞİŞTİRİN SORUN LOADİNG TEN KAYNAKLANIYOR EXE LERDE SORUN YOK PACK 4,60 KURARSANIZDA AYNI İŞLEMİ YAPIN BENDE ÖYLE ÇALIŞTI ŞİMDİ SIKINTI YOK

• arkadaşlar aöamıyorum launcher exe hatası veriyo
    arkadasımın bilgisayarına kurdum acıldı
    benim sistem de sorun cıkaran yazılım nedir acaba

bilen kimse yokmu burda
  • firemowork dan kaynaklanıyor olabilirmiiii

2.0 kurdum ama ama düzelmedi. launcher exe ata veriyor
    ayar yapamıyorum.
    640 480 açıyo oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyberpunk
    bunu dirtle kıyaslayıpta dirte laf atanlar gitsin ataricilerde takılsın ... tam pscilere göre ... arcade de severim sim de severim ama bu arcade olmayıda hak etmiyor ... trackmania bile daha gerçekçi sürüşleri var :)

Sen okuduğunu anlamıyorsun galiba, ortaya bu tip laflar atmadan önce bir yazılanları doğru dürüst oku, sonra eleştri yap. Sen beğenmedin diye herkes beğenmeyecek diye bir şey olamaz. Önce bir forum üslubunu öğren sonra oyun hakkında konuş...
  • vay be koskoca forum arkadaş sorunu çözen kimse yokmu yani

herkes pes edip sildimi şimdi bu oyunu

ben launcher kısmına ulaşamadım oyunu dandik olarak açtım 640*480 ama hoşuma gitti

bi sürü prfesyonel oyunun yanı sıra eski oyunlarn tadında yeni grafikler çok sardı

ama launcher hata veriyo
    ,HEELLLLLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi said007 -- 1 Kasım 2007; 20:29:22 >
  • denemelerim sonucundaaaaaaaaaaaaaa

sega rally launcher exe ( launcher.exe ) hatası giderimeyi başardım arkadaşlar

DVD nin içindeki diretX i tekrardan kurun sorun düzelecektir.

umarım birileri faydalanır

kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi said007 -- 2 Kasım 2007; 2:17:43 >

• Vallaha Sega rally i oynamadım,deli gibi dirt oynuyorum ve oldukça da keyif alıyorum,Dirt daha iyi sega döver tarzı çocukça tartışmalara girmeyeceğim,sonuçta herkes kendi keyif aldığı oyunu oynar,adı üstünde oyun...Ama kimse bana 2007 yılında klavye kontrolleri default olarak a,z,ö,ç gibi alakasız olarak gelen ve değiştirilemeyen bir oyunu övmesin :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: inshroud

Vallaha Sega rally i oynamadım,deli gibi dirt oynuyorum ve oldukça da keyif alıyorum,Dirt daha iyi sega döver tarzı çocukça tartışmalara girmeyeceğim,sonuçta herkes kendi keyif aldığı oyunu oynar,adı üstünde oyun...Ama kimse bana 2007 yılında klavye kontrolleri default olarak a,z,ö,ç gibi alakasız olarak gelen ve değiştirilemeyen bir oyunu övmesin :)

süpersin

bende şeyi düşünüyodum sega gibi firma bu derece düşüncesiz hareket edebilirmi?
    Bu adamların emek verip hazırladıkları oyunlarını satmaya hiç mi niyeti yok?

oysaki oyun bana eski günlemi hatırlatmıştı

• venomtrk çok saol dostum verdigin ppjoy programını indirdim bende tam kontrollerle ilgili ne yapabilirim die düşünüyordum.2 gündür usb gamepad olarak ayarlıyorum yinede klavye tuşları aktif oluyordu..hemen deniyorum prgoramı

edit::::: programla ilgili konuyu okudum da işe yaramıyor sanırım...gamepad ile bu oyunu oynamanın yolu yokmu yaaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 574Y3R -- 7 Kasım 2007; 14:28:26 >
  • Dirt e oranla nasıl bir oyun bu. Normalde sega nın oyunlarını beğeniyorum ama karşılaştırmalarda önemli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

Dirt e oranla nasıl bir oyun bu. Normalde sega nın oyunlarını beğeniyorum ama karşılaştırmalarda önemli.

BEN de yeni kurdum oyunu dirt e göre sistem gereksinimleri az sayılabilir. dirtte bence sürüş daha dandikti yani ralli dediğinde arabanın arkasının da kayabilmesi arabanın savrulabilmesi lazım dirtte birtek o büyük jiplerde böyle birşey vardı ikinci olarak grafikler mükemel 6x aa gerçekten çok iyi etki sağlıyor.arabanı pislenmesi falan çok iyi yani çamurdan geçerken çamur yapısıyor sonra sudan geçerken çamurlar eriyip akıyor bence müthiş bir görsellik kazandırmış birde oyunda patinaj yapınca gerçekte olduğu gibi çukurlar falan açılıyo yolda yani bence tek kelimeyle süper bir oyun yarın gamepad alcam

• Oyun güzele benziyor indirip bir denemek lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: webaslan

quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

Dirt e oranla nasıl bir oyun bu. Normalde sega nın oyunlarını beğeniyorum ama karşılaştırmalarda önemli.

BEN de yeni kurdum oyunu dirt e göre sistem gereksinimleri az sayılabilir. dirtte bence sürüş daha dandikti yani ralli dediğinde arabanın arkasının da kayabilmesi arabanın savrulabilmesi lazım dirtte birtek o büyük jiplerde böyle birşey vardı ikinci olarak grafikler mükemel 6x aa gerçekten çok iyi etki sağlıyor.arabanı pislenmesi falan çok iyi yani çamurdan geçerken çamur yapısıyor sonra sudan geçerken çamurlar eriyip akıyor bence müthiş bir görsellik kazandırmış birde oyunda patinaj yapınca gerçekte olduğu gibi çukurlar falan açılıyo yolda yani bence tek kelimeyle süper bir oyun yarın gamepad alcam

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. En yakın zamanda edineceğim bu oyunu

• quote:

Orjinalden alıntı: Arsenicj

Oyun güzele benziyor indirip bir denemek lazım.

Arcade den hoşlanıyorsan kaçırma derim oyun gerçekten çok güzel.
  • logitech momo'da oynayamıyorum yav.. tuş atamalarını yapıyruım direksiyona fakat oyuna girince calısmıyor. arastırdım nette ve bir cok kişi aynı sorunla karsı karsıya...off bee off
  • quote:

Orjinalden alıntı: bisquit
    logitech momo'da oynayamıyorum yav.. tuş atamalarını yapıyruım direksiyona fakat oyuna girince calısmıyor. arastırdım nette ve bir cok kişi aynı sorunla karsı karsıya...off bee off

Ben oynadım, ancak direksiyonla bu oyun pek iyi olmuyor. En iyisi kol ile oynamak, ben öyle yapıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.