Şimdi Ara

SEGA Rally Revo [***ÇIKTI***] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
0
Favori
24.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir hafta kadar önce internetten cektim ve kurdum ama config dosyasını acınca bilgisayarı bekleme moduna alıyor garip bir hata...
  • SSR Launcher da sorun yaşıyorum XP 32 bit te Vista Ultimate 32-BİT hiç bir sorun yoktu nasıl düzeltebiliriz bu sorunu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: @h@t

SSR Launcher da sorun yaşıyorum XP 32 bit te Vista Ultimate 32-BİT hiç bir sorun yoktu nasıl düzeltebiliriz bu sorunu?

dotnet yükle istersen bende sorun yaşadım deli olmuştum oyun sorunlu ya şimdide yama yaptıktan sonra gamepad sorunu çıktı
  • sonunda gamepad sorununuda çözdüm adam gibi oynamaya başladım,arcade oyun olarak beğendiğimi söyleyebilirim çevre ve pist tasarımları çok güzel arabaların deforme olmasıda hoş arcade olmasından ötürü hasar olayı yok gördüğüm kadarıyla ama olsun genede vakit geçirmek için oynanabilir
  • Oyunun kontrolleri için bir yazılım filan vamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

Oyunun kontrolleri için bir yazılım filan vamı

valla arkadaşım sağolasın şimdi aklıma geldi neden daha önce düşünemedim
    ppjoy programını çekin arkadaşlar..

http://rapid--share.com/files/60983588/PPJoySetup.zip.html

SEGA Rally Revo [***ÇIKTI***]

bu sayede sega rally de standart a,z,ö,ç tuşları yerine sanki klavye gamepad gibi algılayarak kendi tuşlarınızı atayabilirsiniz

mesela bu programla nba live serisinde sadece analog gamepad de yapılan hareketleri klavyede bir tuşa atayıp oynardım

sega rally de ise programa sanal joystickler atayarak bir klavyede 2 kişi oynamakta mümkün (multiplayer kısmında var), ayarlamaları yaptıktan sonra birden çok kişi destekleyen tüm oyunlarda 2 kişi aynı klavyede oynayabilirsiniz

kurulumunda yardımcı olayım,programı setup ile normal şekilde kuruyorsunuz kurulum sırasında sürücü uyarısı gelecek evet deyin.Ardından configure joysticks deyin yukarıdaki resimdeki gibi menü gelecek normalde boş gözüküyor add diyere joystick ekliyoruz,parallel port kısmına virtual joystick seçiyoruz.Controller 1 ekliyoruz (16 kontrol cihazı eklenebiliyor), ekledikten sonra sanal sürücü bulacak tamam diyin ve sanal sürücümüz yüklendi.

şimdi ise tuşları ayarlayacağız , ppjoykey programını çalıştırın gördüğünüz üzere tuş atama kısmı geldi,hepsini oyununuza göre ayarlayın ve save.ini ile kaydedin.Yalnız dikkat edin tuşlar oyununuzda klavye ile karışmasın oyunların kontrol ayarlarında atadığoınız tuşların çalışıp çalışmadığını kontrol edin. 2 kişi aynı klavyede çok tuşa basınca beep sorunu olabilir bu yüzden biraz ayarları kurcalamanız gerekebilir, umarım açıklayıcı olmuştur program gerçekten işe yarıyor

ppjoy ile ilgili konuma buradan ulaşabilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_18209336/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 8 Ekim 2007; 2:34:45 >

• @venomtrk sen aşmışsın dostum,ellerine sağlık;hep yardımımıza koşuyorsun

oyuna gelirsek;mutlaka oynayın arkadaşlar,yıllardır pc'de bu kadar zevkli-eğlenceli araba yarışı-rally oynamamıştım,arcade olması iyi olmuş ki tam vakit geçirmelik olmuş,süper oyun valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

@venomtrk sen aşmışsın dostum,ellerine sağlık;hep yardımımıza koşuyorsun

oyuna gelirsek;mutlaka oynayın arkadaşlar,yıllardır pc'de bu kadar zevkli-eğlenceli araba yarışı-rally oynamamıştım,arcade olması iyi olmuş ki tam vakit geçirmelik olmuş,süper oyun valla

rica ederim gerçi bu oyunu klavyeyle oynamak pek sağlıklı değil , ama güzel bir arcade oyunu bence

• quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orjinalden alıntı: @h@t

SSR Launcher da sorun yaşıyorum XP 32 bit te Vista Ultimate 32-BİT hiç bir sorun yoktu nasıl düzeltebiliriz bu sorunu?

dotnet yükle istersen bende sorun yaşadım deli olmuştum oyun sorunlu ya şimdide yama yaptıktan sonra gamepad sorunu çıktı

Dotnet i nerden yükleyebilirim?
  • sega rally dvd sinde dotnetfx20 olması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

sega rally dvd sinde dotnetfx20 olması lazım

Teşekkürler hemen bakıyorum.
  • arkadaş ne oyun yapmış herifler valla,oyna oyna doyamıyor insan
  • demo var eLimde hata raporu aLıyorum direcxt flan yükledim son sürümü hala hata :S soRun nedir sizce?
  • Bende loding ekranında kalıyor anlamadım gitti patcihini denicem
  • bu mükemmel oyuna millet ne kadar b.k atmış öyle,neymiş efendim arcadeymiş git rbr oyna o zaman kardeşim,neymiş hasar modellemesi yokmuş hübea;öve öve bitiremediğiniz tdu'da maşşalah pek bi hasar modellemesi var mübarek sanayi'den çıkıp yarış yapamyorum tdu'da
  • Trgamer'de okudum hoşuma gitti,alıcam bu oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

demo var eLimde hata raporu aLıyorum direcxt flan yükledim son sürümü hala hata :S soRun nedir sizce?

• oyun çok garip zaten bu launcher 64 bittede adam gibi çalışmıyordu oyundada bazı sorunlar var yeni yama şart.
  • arkadas ne salakca bısey ya,koca sega sın bı oyun yapıosun adam gıbı bı ontrol ayarı yap daha bunuda yapamıyosan urasma bu ıslerle,dıreksıyonla control ayarlarına gırıp tusları ısdedıgım gıbı degısıyorum ancak oyuna basladıgı zaan tekrarda klavyeden baslıyo bı yardım edın kafayı yıcem
  • quote:

quote:

demo var eLimde hata raporu aLıyorum direcxt flan yükledim son sürümü hala hata :S soRun nedir sizce?

fuLL versiyonunu yükLedim aynı sorun yardım edecek yokmu

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.