Şimdi Ara

SEGA Rally Revo [***ÇIKTI***] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
0
Favori
24.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya konu iyi coşmuş hakkaten . Arkadaşlar biraz sakin olun yaw. Ne gerek var bu kadar celallenmeye altı üstü bir oyun. Beğenen pynar beğenmeyen oynamaz. Herkes fikirlerini belli bir saygı çerçevesinde yazar. İnsanlar okur değerlendirir. Bazı nahoş kelimeler kullanılmış hoş olmamış tabi ki.

Bu tartışmalar da hep var yani arcade - sim, fifa - pes, ati - nvidia .... bööle uzar gider. Ama unutmayın hiç biri babamızın şirketi değil. Sanki bizlere bir faydaları varmış gibi fanatiklik derecesinde tartışmalar yaşanıyor ve komik oluyor bence. Birde yukarda bir arkadaş "allah be... versin bir daha sega oyunu almıycam" falan gibi sanki inanılmaz bir dolandırıcılığa maruz kalmış gibi yorumlar yapmış. Bunlara da gerek yok. Kaldıki sizin aldım diye tabir ettiğiniz şey korsancılara verdiğiniz para. Dolayısıyla dvd nin bozuk olma ihtimali de var. Önce orjinal oyun alın ondan sonra bu kadar ağır eleştiri hakkını elde edersiniz. Ama korsanına para verdiğiniz bir oyunun yapımcısına sebebi belli olmayan bir hatadan dolayı "allah be... versin" gibi çok ağır bir laf etmeye hakkınız yok. Orjinal satın almış olsanız bile bu lafı demeye kimsenin hakkı yok bence. Bu söylediklerimden korsana karşı olduğumu falan çıkarmayın sakın. Sadece yapılan davranışla, edilen laflarla içinde bulunulan durumun tezatlığına dikkat çekmek istedi.

Herkese iyi oyunlar.

• Grafikler güzel gibi ama oynanış lötü heralde. o zmn bi işe yaramaz
  • Grafikler güzel m@trix kontrollere alışınca oyundan zevk aldım.Arcade seversen bence denemelisin.
  • bir zamanlar sega rally böyleydi

sonra böyle oldu

başladığı yerden kopmamak bence güzel bişey

• ya arkadaşlar bu gamepad ıle oynarken bazen çalışıyor bazen çalışmıyor nasıl olucak

bu arada işi s.dik yarışına çevirmeye gerek yok
    dirt ü de ındırdım kurdum grafıkler falan süper ama
    şu var
    adı üstünde bu bir oyundur
    herkes zevk aldığı şekilde oynamak ister
    yarım saat oynadım ama dirtten daha cok zevk aldıgım kesın
    zaten şimdi güzel oyunlar oynayabiliyorsak bunun sebeplerinden biride segadır
    kimse kimseye zorla oyun oynatmıyor

ama dediğim gibi gamepad bi çalıştı bi çalışmadı sıyırdım
    bunun bir çözümü yokmudur
  • quote:

gamepad ıle oynarken bazen çalışıyor bazen çalışmıyor nasıl olucak

oyun başlarken daha ilk ekranda hızlı geçiş için enter a basıyoruzya; rumblepad den entere bas. ben rumblepad in bir tuşunu enter olarak ayarladım. ve her oyunumda oyuna girerken rumblepad deki enter tuşuna basarak oyunu başlatıyorum ve sorunsuzca oynuyorum.
  • pinky bakıyorum gene oynamadığın oyunlara küfretmeye başlamışsın. eski alışkanlıklar kolay bırakılmıyor herhalde
  • denemek lazım bu oyunu.bir ara heveslendim ama cok kötüleyen cıktı.şimdide aslında oyunun zevkli oldugunu söyleyenler var.canım sıkıldıgı zaman 1-2 yarıs yaparım bari.
  • sega launcher sorunu yaşıyorum xp 64 bit olmasından mı anlamadım hata veriyor , 64 bit xp kullananlarda böle bi sorun var mı ? dotnet yüklesemde fayda etmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 5 Ekim 2007; 13:41:37 >
  • yav lütfen biri yardım etsin oyununun demosunu indirdim ama lowda bile kasıyor gerisini siz hesap edin. yardım edin neden oluyor boyle işlemcim bu oyunda hep %100 çalışıyor carbonda felan hiç bi sorun yok max ayarlarda oynuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Colin McRae: DIRT varken bu oyunun yüzüne bile bakmam.

Ewt bu kadar eminim ondan iyi olamayacak.
    +1
  • arkadaslar launcher hatasını bende yasıyorum yaa çözümü nedir????
  • artık colin dirt denen oyun tarih olmuştur bu oyunla birlikte,en azından saf rally oyunu.colin ne öyle toca3 gibi her ottan var içinde..
  • Ben çok eğlendim oynarken. Bayağı zor geldi, belki benim bereriksizliğimdendir ama oldukça eğlenceli. Grafiklerini de, oynanışını da çok beğendim.

Edit: Oyunun Dirt'ten daha kötü olduğu görüşüne katılmıyorum. DIRT'te ne yaparsam yapayım birinci oluyordum bu kazmalığımla, ama bu oyun en basit seviyede bile gömüverdi beni. Dirt'ün grafikleri daha güzel ama SRR, oynanışıyla bu açığı kapatmış bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 5 Ekim 2007; 22:29:44 >
  • ne nankör milletiz önce sega rally oyunu çıksa sonra colin mcrae dirt çıksa aynı lafları colin mcrae dirt için derdiniz
  • ya bu oyun beni deli ediyor yama yükledim gamepad ile başlarken menüler gözükmüyor klavyeyle gözüküyor ne tuhaf oyun ya
  • oyunu dün kurup deneme fırsatım oldu. harbidende virtua tennis 3 ve crazy taksi 3 gibi sega rally de süper eğlenceli bir oyun. cmr dirt te grafikler süper ama adamlar öyle bir sürüş biçimi yerleştirmişlerki oyuna kepaze gibi. oyunmu oynuyorsun işkencemi çekiyorsun belli değildi. bir oyunun oynanışı berbat olunca hemen herkes "simülasyon ya ondan" diye hemen yorumu yapıştırıyor. o zaman kontrolleri berbat olan her oyuna simülasyon demek lazım. driv3r de simülasyondu o zaman çünkü kontrolleri berbattı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: deliyimbiraz

oyunu dün kurup deneme fırsatım oldu. harbidende virtua tennis 3 ve crazy taksi 3 gibi sega rally de süper eğlenceli bir oyun. cmr dirt te grafikler süper ama adamlar öyle bir sürüş biçimi yerleştirmişlerki oyuna kepaze gibi. oyunmu oynuyorsun işkencemi çekiyorsun belli değildi. bir oyunun oynanışı berbat olunca hemen herkes "simülasyon ya ondan" diye hemen yorumu yapıştırıyor. o zaman kontrolleri berbat olan her oyuna simülasyon demek lazım. driv3r de simülasyondu o zaman çünkü kontrolleri berbattı...

+1

işte benim de anlatmak istediğim buydu,colin dirt ne idüğü belirsiz bir oyun;ne simülasyon ne arcade,rally var of road var var oğlu var toca gibi.ama bu oyun saf rally ve ben arcade oyunum diyor,olay budur..

• quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

yav lütfen biri yardım etsin oyununun demosunu indirdim ama lowda bile kasıyor gerisini siz hesap edin. yardım edin neden oluyor boyle işlemcim bu oyunda hep %100 çalışıyor carbonda felan hiç bi sorun yok max ayarlarda oynuyorum

herhalde dvd nizde bir sorun var başka bir tanesiyle deneyin. ben bugün aldım 9600xt 512 ram 3ghz ile 1024*768 orta seviye ayarlarda oynayabiliyorum.

oyun hakkındaki yorumum ise şu; oyun çok zevkli geldi, hızlı gittiğimizi rahat rahat hissedebiliyoruz. en son cmr05 oynamıştım ve hiç beğenmemiştim bu gerçekten güzel. tek kötülüğü kontrol tuşları, klavyede çok zor olduğu için gamepad ile oynuyorum.
  • indire-lim bakalım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.