< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Seğmen'de Muhteşem Cuma (2. sayfa)
-
-
Nesi enterasan arkadaş, bunu yazman daha da enterasan. Günümüzde artık şekersiz bir ton ürünler mevcut. %100 fıstık, fındık, badem ezmesi yok, gluten ürünler yok. Sağlığın tatlı adresi diye slogan atmışlar. Sağlıksız ne varsa satışta, indirim var diye yumalımmı
-
Ya adamın işi yıllardır tahin helva pekmez reçel satmak zaten. Sana ben dünyanın en sağlıklı yiyeceklerini satıyorum bak her şey var mı diyor? Senin aradığın şeyi satan yer burası değil, adamın da böyle bir iddiası yok. Adam pekmez satıyor niye badem ezmen yok, gluten ürünlerin yok diyorsun. Arada bir balıkçıy git, sende niye antrikot yok falan diye sor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhaan -- 26 Kasım 2022; 2:23:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten müthiş bir zekaya sahipsin, fıstık kreması var fıstık ezmesi yok diye sormamızda sakınca varmış, kendine bi 10 kg daha reçel al dostum
-
Okuduğunu anlamıyor bir de zekadan bahsediyor blok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takım elbise markası herhalde diye geldim, tatlıcı çıktı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ankara da çok bilinen bi marka. hemen hemen her markette raflara iyi bakmak lazım. özellikle diyabetik seri iyidir. kaçıranlar için bazı ürünlerde %30 yapmışlar. https://www.segmen.com.tr/kasimin-son-indirimi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X