Şimdi Ara

Segmentinin iddialısı Samsung Galaxy A54 5G kutusundan çıkıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 12.499 TL'den başlayan fiyatlarla satın alınabilen ve orta segment içerisinde yer alan Samsung Galaxy A54 5G modelini bu videoda kutusundan çıkartıyorum. Ürünle alakalı görüşlerime ve ilk hissiyatlarıma videodan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler!

• Şu sıralar kendim için bir telefon arayışı içerisinde bulunduğumdan bir teknoloji markette A54'ü gördüm ve tabiki inceledim.Halihazırda 1,5 yıldır ailemin kullandığı Galaxy A52s ile karşılaştırma fırsatım da oldu.Ekran kalitesi,akıcılık ve kamera anlamında farkedilebilir bir artı göremedim.Ayrıca ekran çerçeveleri daha kalın ve A52s'e kıyasla elde tutuşu da hissiyatı da daha kaba geldi.Sadece arka kapakta kullanılan materyal hissiyat ve görünümde daha iyiydi. Kamera dizilimi S23 serisi stilindeydi ve çıkıntılıydı.Kılıf ile kullanımda kamera lens ve çerçevesini zarar görmekten koruyabilirsiniz.Ama kılıfsız kullanımda ilk yıpranan yerler oralar olacaktır.Diğer baktığım benchmark ve performans anlamında ne yazık ki A52s'in bile gerisinde kaldığını gördüm.Performans farkı %5-10 dolaylarında olsa da 2 nesil sonra çıkmış aynı segment bir cihazda insan haliyle belirgin avantajlar görmek istiyor.Çünkü 2 nesil az değil.Nitekim A52s memnuniyeti eğer cihaz bekleneni verse idi A54'ü almak istememde ciddi bir referans olacaktı.Sanırım Samsung'un Qualcomm yerine orta segment için hazırladığı kendi Exynos çipsetlerini kullanmak istemesinden dolayı ve kendi cipsetleri de Qualcomm'un 2 yıl önceki orta segment çipsetini performans anlamında geçememesinden A52s-A53-A54 pek de farklı cihazlar olamamışlar.Burada tek lehimize durum seneler önce A52s'in iyiki alınmış olması ve performans anlamında hala segmentinin hakkını verebilmesi oldu :)

• Bu cıhazlarda 3.5 mm kulaklık girişi yoktu değilmi. 5 cm donuştürücü kabloya 200 tl üstü vermek saçma geldiği için note 10 pro almıştım fiyatı da çok yüksekti üstelik
    Bide kursunda adaptör yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca -- 23 Nisan 2023; 15:33:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil uygulama da videoyu izlerken ekran kapanıyor bir süre sonra uygulama da bir hata var sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaba ve ağır bir telefon. Özellikleri istediği kadar iyi olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.