Şimdi Ara

Segway Ninebot F2 Pro alınır mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yok hocam cok surmuyorum 100 km deyim daha :)
  • F2 pro mu yoksa navee n65 mi desem? Fiyat performans olarak ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casus99 -- 30 Temmuz 2024; 14:39:0 >
  • cellat_006 kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, F2 Pro'yu oğlum için almayı düşünüyorum ancak kafamı kurcalayan tek bir konu var. Süspansiyon kısmının orada oluşan boşluk gezdiğim tüm satıcılardaki modellerde mevcut. Siz 1600 km yapmışsınız o boşlukla ilgili ne söyleyebilirsiniz? kullandıkça arttı mı? yoksa aldığınız gibi devam mı ettiniz? giderek boşluğun arttığı söyleniyor heryerde eğer sizin durumda böyleyse herhangi bir servis vs tecrübeniz oldu mu?

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.  

• onuruno99 kullanıcısına yanıt

Hocam beni rahatsız eden bir durum olmadı. Dediğiniz boşluğu inanın tecrübe etmedim. Bugün bir kontrol edip tekrar haber vereyim. Güncel olarak 2480 km olmuş.

• 6 Ay garantili, şirketime faturalı gelecek bana 4 adet. 19'dan satacağım adınıza faturalı şekilde. İade olmuş ürünler hep.

• Arkadaşlar selam Ağustos 2023 de aldım Segway Ninebot F2 PRO yu.. 1 yıldan fazla oldu kullanıyorum. Toplamda 382 km yapmışım.. Ben 86 kiloyum.. Genel olarak cihazın artı ve eksilerinden bahsetmek isterim.

Artılar ;

* 20 - 30 derecelik yokuşları zorlanmadan çıkabiliyorum..

* Düz yolda maks 25 ya da eğimli ise 30 u görüyorum. ekstra program kullanmadım. ama çok rahat ve sürüşü keyifli..

* Far gece sürüşünde oldukça yeterli.

* Sağ sol sinyaller, fren lambası ve reflektör gerçekten başarılı .. İyi düşünülmüş..

* Manuel klasik korna ve dijital korna mevcut ve başarılı..

* Gaz pedalı el yormuyor.

* Hız sabitleme özelliği harika..

Eksiler ;

* FULL ŞARJ ile Spor modda min 16 max 18 km yol gittim. 50 km menzil sloganı ile yola çıkan segway in spor modda bu seviyelerde kalması beni üzdü. eko modda 15 km ile ne rampa çıkabilirsiniz ne de şehir içinde sürebilirsiniz..

* Parke taşı yolda giderken o kadar sarsıyor ki , süspansiyon nerede diye düşünüyorsunuz !.

* Sport modda hızlanma ve gazdan elini çekince durma çok ani gerçekleşiyor. Her ne kadar uygulama içinde sport mod ayarları olsa da en düşük ayarda bile bu ivmelenmeler rahatsız edici oluyor. Özellikle gazdan çekince yavaşlama o kadar hızlı olabiliyor ki fazlaca öne gelebiliyorsunuz bi anda.

* Gösterge paneline gün ışığında bakmak , okumak cidden imkansız. Daha iyi bir panel kullanılabilirdi.

* Hızlı şarj yok. 6-8 saat de sıfırdan full şarj oluyor.

* Katlanıp taşınabilir ama asansör yoksa taşıması çok da kolay değil.

Genel olarak ben memnunum. Emsallerine göre kesinlikle iyi. Keşke menzil 25 km olsaydı diyorum. Herkese kazasız , keyifli sürüşler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.