seher yıldızının her yeri orjinal olsa ne olur be abicim. pazarların yıldızı yıllardır duyduğumuz için bize kaliteli iyidir hissi veren bir isimden ibaret maliyet arttıkça ortalık karıştıkca kaliteyi düşürmekte hiç tereddüt etmeyecek adamlar. don atlet erken yırtılsa ne olacak fiyata göre mal yapıyorlar işte bu kadar basit. bende 2 sene önce 6 tane aldım 2 günde bir çıkarıp kirliye atıyorum 3 tanesi kaldı onlarda iyi durumda değil gayet bol olmalarına rağmen giyip cıkarırken cart curt yırtılıyor. namaldının fitilli 4 tane atletini aldım 10 sene oldu halen duruyor kalın ve 3 katı fiyatı vardı zaten. iç giyimde de kalite beklemek ne bileyim en ucuz neyse alırım ne kadar dayanırsa dayanır. |
Seher Yıldızı Atlet 12x 145 lira (2. sayfa)
-
-
Atletler gelmiş hanım çok kalitesiz olduğunu söylüyor. İade edeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İç çamaşırı satıcıları çirkeftir. İadeyi hijyen diyerek reddetme ihtimalleri yüksek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürün 6li olmuş dikkat edin
seher yıldızı tutku falan arkadaşın dediği gibi pazar malı hepsini kullandım.
İç çamaşırında Goldenbay diye bir marka var premium kalite diyebilirim siyah atletini yoğun (antrenman, spor, uyku, günlük kullanım) kullanırım çok rahat meret.
3 sene de yeni eskime emareleri göstermeye başladı, bakın eskidi demiyorum hala kullanıyorum, ne rengi solar ne gevşeme yapar, lycralı. Dediğim gibi premium class bir ürün. Bir iki tık pahalıdır ama düşünmeyin bile, paketinden çıkarınca da koklamayı unutmayın. Babamın oğlu değil bu kadar övdüm ama tavsiye ederim.
İç çamaşırı iade edilemez ürünler listesinde, iade almazlarsa hak iddia edemezsin
100tl Lik atlet! Allah daha çok versin.
Berrak gercekten cok kaliteli. Hem kumas kaltesi ve kalinligi hem de cekmemesi. Gecen sene 30 a aliyordum. Hala 30 sa cok iyi
don atleti, fabrikadan defolu ürünlerin satildığı mağazalardan ucuza alın.az biraz desen ya da dikiş hatası oluyor, 3te 1 fiyata sattıklari oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 aydır çalışıyor olduğum tekstil firmasının civarında bahsettiğiniz ürünlerden varmış, bende dün öğrendim. Vakit bulabilirsem hafta içi gidip bakacağım.
Yer 212 AVM civarı, 15 temmuz mahallesi
-
Satıcı farklı ama bende atlet siparişi verdim. Mağazanın en ucuz ürünlerinde toplanda 3 farklı ürün biri 6 lı atlet diğerleri tek atlet toplamda 8 atlet gelmesi gerekiyor. Mağaza bu ürünleri aramalarda çıksın diye bu fiyata yapmış muhtemelen sadece s veya XS bedenleri var. Verdim siparişi gele gele tek bir tane atlet koyup göndermişler. Mecburen geri iade ettim. Bu taktiğe karşı dikkatli olun.
-
Uyarınız için teşekkürler hocam
Fiyatı o değil tabiki. Sık sık iniyor fiyatı, daha yeni teslim aldım, Arada kontrol etmekte fayda var. Kupon banka kampanyası ile falan çok uyguna gelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 19 Şubat 2022; 16:53:18 >
Çılgın fırsat ürünü olarak SRA AVM'den aldığım 6 adet M, 6 Adet XL atlet yerine, içerisine telefon numarası da bırakılmış bir şekilde gelen ürünler bunlar;
1 adet kadın alt iç giyim (sanırım ailesinden birine ait)
1 adet Kadın kısa ince çorap
3 adet Kadın M beden Atlet
3 adet Kadın 3 Numara Atlet
Ve isim soyisim, telefon numarası da bulunan çamaşır ambalajına yazılmış bir not.
Tüm bunlara rağmen trendyol iade edin dışında herhangi bir aksiyon almıyor. Rezil bir firma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 21 Şubat 2022; 21:8:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X