Şimdi Ara

Şehir eşkiyalarının asker uğurlama görüntüleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alpello

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Orijinalden alıntı: dnzakyz

quote:

Ben burada gönderilen askeri biliyorum 2 ay sonra pembe teskere alarak geri gönderildi.O semtin özelliği imiş.Böyle gönderiyorlarmış ama pembe teskere ile geri geliyorlarmış.

o semti iyi bilirsin tabi üzerinde geçmiştir tüm semtte ordan biliyosundur

Yanlışın var doğru olanı bu tiplerin(Görüyorum sende dahilsin) üstünden geçiliyor.

Bunların böyle ortalığı yıktığına bakmayın askerde hep altlarına ediyorlardı.

pembe teskere tam olarak ne anlam taşıyordu

kardeş pembe teskere fln diye bişey yok o yazan kişi topaç heralde iyi biliyor ondan dolayı

• quote:

Orijinalden alıntı: LsR

Cpt. Price kalan görevini tamamlamaya gidiyor, bırakında olsun o kadar..

• Hay Alahım
  • Bu asker eğlenceleri falan çok saçma bi olay. Gidiyosan arkadasların arasında eglence yaparsın, sokakta caddede bilmemnerde herkese göstere göstere yapmaya ne gerek var. Sanki microsoft'ta çalışmaya gidiyo adam. Zaten bu tür serserilikleri yapanlar ilk okul-lise mezunu apaçi ergenler oluyo genelde
  • dnzakyz

Git sınırda bölgede askerliğini yap ondan sonra konuş liseli,pembe teskere varmı yok mu bir googleye bak daha askerlik yapmamışsın burada boş keseden atıyorsun.A.q askerdende kaçmak için yapmadığınız şomar oğlanlığı kalmıyor.Sende gidersin isteyerek olmasada sana verdirirler bir pembe teskere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 10 Kasım 2010; 14:35:45 >
  • quote:

dnzakyz

Git sınırda bölgede askerliğini yap ondan sonra konuş liseli,pembe teskere varmı yok mu bir googleye bak daha askerlik yapmamışsın burada boş keseden atıyorsun.A.q askerdende kaçmak için yapmadığınız şomar oğlanlığı kalmıyor.Sende gidersin isteyerek olmasada sana verdirirler bir pembe teskere

sen altına yapmışındır ama ben yapmadım ben güneydoğuda askerlik yaptım başkaları gibi ne garsonluk ne karavana yaptım biz ne yaptıysak mevzide 4kişi yaptık yıkadıysakta kendi tabağımızı yıkadık kendi karnımızı doyurduk aslanlar gibi görevimizi yaptık 2600 metrede geldik o başbakanın ayakta durmadığı yerlerdeydik rahat ol sen

• quote:

Orijinalden alıntı: dnzakyz

dağdaki adam benim kardeşim olamaz
    ekmeğini yediği vatana ihanet eden köpek bile olamaz

• Okuyan adam için dönüm noktası işe başlamak, ama okumayan bu tür kişiler için de askerlik dönüm noktası. İnsanları rahatsız etmesi tabiki kabalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Okuyan adam için dönüm noktası işe başlamak, ama okumayan bu tür kişiler için de askerlik dönüm noktası. İnsanları rahatsız etmesi tabiki kabalık.

• Çatışma çıktı galiba,
  • Yine milliyetçilik duyguları kabaranlar dalmış içeriye
  • sabah yemek yediği kaba akşam sıçanlara kardeş diyenlerin damarlarında nasıl bir kan dolaşıyor merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: okwe

quote:

Orijinalden alıntı: XaVeN_3

quote:

Orijinalden alıntı: bangstar

Hiç anlamam bunları neyini kutluyorsun zaten bu tarz çocuklar apaçi cahil kısa dönemde yapmıyor oraya şey edilmeye gidiyor birde eğleniyorlar.

Aynen ya komutanlara garson olacaklar yada kör kurşuna gencecik yaşta hayatını yaşayamadan kara toprağa yar olacaklar.

Yada başka kardeşlerini öldürmeye zorlanacak

Dağa cıkıp birbirinizi m*ksenize siz

@C@r@nthir

• adam halen daha atılmadı
  • Oğlum ege ve güney kıyıları dışında kalan yerler gerçektende Türkiye mi lan.Diğer videolarda taşralardan uğurlanan asker görüntülerine baktımda afganistan farkı yok..Kadınların hepsi peçe giymiş..Erkeklerin alayı apaçi zaten..Yazık ülkeme..Neden geriye gitmeyi bu kadar çok seviyorsunuz..
  • herkes destek versin @C@r@nthir bu adamı siteden attıralım şikayet etsin herkes bu vatan hayinini
  • cahiller
  • Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.
  • Arkadaşlar bu konu yüzeysel olarak tartışılamayacak bir konu. İçinde çok şey barındırıyor. Örneğin terör konusu. Artık devletler kendi ordularıyla cephe savaşları yapmıyorlar. Bu hem korkunç masraflı, hem de manevi çok zararı var. Halbuki devletler eğer bir devleti nüfuzu altına almak ya da onun güçlenmesi istemiyorsa bunu yapmak için birçok yol deniyorlar: Sıcak para, kültür emperyalizmi, din (Örneğin 80'ler yeşil kuşak), terör ki bu silah üreticilerinin de işine geliyor. İşte bu ülkenin başındaki PKK belasının nedeni bu. Türkiye'yi maddi-manevi zarara uğratmak, güneydoğu bölgesindeki karışıklıktan yararlanıp bir sürü kaçakçılık işini yürütmek (Buna o bölgedeki çoğu bürokrat, aşiret, grup dahil) ve en önemlisi bu ülkeyi istikrarsız bırakmak. O yüzden güneydoğudaki belalı bölgelerde askerlik yapanlara saygı duymak lazım. Gelelim video'daki vatandaşların yaptığı kutlamalara (!). Bu maalesef cehalet, karaktersizlik, dikkat çekme, dikkatsizlik ve eğitim seviyesi de dahil. Elbette arkadışını, akrabasını, oğlunu askere uğurlamak herkesin hakkı, fakat bir şartla: Başkasının özgürlüğünün bittiği yerde başkasının özgürlüğü başlar. Havaya ateş ederek, maytap patlatarak veya meşale yakarak diğer insanları tehlikeye sokmaya kimsenin hakkı yok. Burada maalesef ''birşey olmaz ağa'' felsefesi. Türk insanını ne yakıyorsa bu ''bize birşey olmaz'' adlı cahil cesareti felsefesi yatıyor. Bunun eğitimle de alakası var, ben nice insan tanıyorum ilkokul-ortaokul mezunu olup görgü sahibi ve efendi olan insan tanıyorum. Bu tür insanlar hiçbir zaman dikkat çekmek için müziğin sesini sonuna kadar açıp (Üstelik ne dinlediğini kendi bile bilmiyor, maksat bass vursun yeter onun için) arabayla gezmez. Bu video'daki insanlar tamamen içi boş kurukafalar, günü gününe yaşıyorlar, yarını düşünmezler, dünyadan bihaberdirler, o yüzden böyle boş ve tehlikeli saçmalıkların peşinden koşup bunlarla gurur duyarlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.