Şimdi Ara

Şehir fırsatı Yalispor.com 40 tl yerine 3 tl (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
0
Favori
25.513
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az once geldi benim ayakkabilarda. İzmirden ups kargo ile geldi.
  • benim üründe az önce geldi. konuyu ben açtım ve hemen aynı gün sipariş verdim. daha şimdi ulaştı ve istediğim ayakkabı 40 gelen 38 :(

şimdi değişim süreci ben göndericem yenisi gelecek araya haftasonu girdi en az 5 gün daha var :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: gloom4u

benim üründe az önce geldi. konuyu ben açtım ve hemen aynı gün sipariş verdim. daha şimdi ulaştı ve istediğim ayakkabı 40 gelen 38 :(

şimdi değişim süreci ben göndericem yenisi gelecek araya haftasonu girdi en az 5 gün daha var :(

insanın vaktini çalmaktan başka birşey yapmıyorlar mağazalarda yapsalarda gidip kendimiz alsak ne olur yani
  • yalıspor temsilcisi bana paketiniz dun kargoya verildi dedi. daha gelmedi bana bir şey . ups'i aradım isimden baktılar yalıspordan size gonderi yok dediler. başka kargo firmasıyla da yolluyorlar mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -engin-

yalıspor temsilcisi bana paketiniz dun kargoya verildi dedi. daha gelmedi bana bir şey . ups'i aradım isimden baktılar yalıspordan size gonderi yok dediler. başka kargo firmasıyla da yolluyorlar mı acaba ?

aynı durum bende de soz konusu musterı temsılcısıne ısrarla sordum ups kargo dedı;ama yok ups kargo da gonderı :)
  • quote:

yalıspor temsilcisi bana paketiniz dun kargoya verildi dedi. daha gelmedi bana bir şey . ups'i aradım isimden baktılar yalıspordan size gonderi yok dediler. başka kargo firmasıyla da yolluyorlar mı acaba ?

Mail adresinizde takip kodu yok mu ?

Benim ürünler 2 ayrı paket şeklinde, ups kargo ile geldi. (İzmir ve Aydın) Dün mail adresime takip kodu yollanmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 4 Mayıs 2012; 18:57:17 >
  • Kupon alamıyorum

İstanbul'dan alınmıyor mu yoksa ?
  • yozgata verdiğim sipariş kargo takibinde teslimat adresi istanbul / ümraniye görünüyor, ne iş anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaker

quote:

Benim ürünler 2 ayrı paket şeklinde, ups kargo ile geldi. (İzmir ve Aydın) Dün mail adresime takip kodu yollanmıştı.

yok takip kodu gelmedi . temsilci bugun sisteme giricez dedi ama sistemde de bir şey yok . bugun gelmesi lazımdı ama gelen giden yok . buyuk ihtimal yollamadılar dün, yoksa gelirdi bugune
  • 3 mayısta verdim siparişi daha yeni siparişiniz onaylandı ibaresi var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quaker

quote:

yok takip kodu gelmedi . temsilci bugun sisteme giricez dedi ama sistemde de bir şey yok . bugun gelmesi lazımdı ama gelen giden yok . buyuk ihtimal yollamadılar dün, yoksa gelirdi bugune

Bana da aynı şeyi söylediler fakat geldi bugün. Kargo takip kodu falan göndermediler. Sistemde hala sipariş onaylandı / ürün temin ediliyor yazıyor. 2 üründe geldi ama ilginçtir biri sabah diğeri akşam üstü geldi. İkisi de UPS.

• Benimde ürünüm geldi bugün.. Kargo takip numarasını müşteri hizmetlerine canlı bağlan linkıne tıklayıp ordan alabilirsiniz .
  • Kullanmayacağı çek olan varsa satın almak istiyorum.Özel mesaj atılırsa sevinirim.
  • İki ayakkabı da geldi, biri Eskişehir digeri bodrum dan :)
  • Arkadaşlar sipariş ettiğim ayakkabılar bugün elime ulaştı fakat faturayı göndermemişler.Müşteri hizmetlerini aradım genelde fatura göndermiyoruz yanıtı ile karşılaştım.Neyseki sonra biz size gönderelim dedier.Bende gelen ürünü numara uyumsuzluğundan dolayı geri göndermek durumunda kalım şimdi ne yapacağım nereye kargolayacağım hiç bilmiyorum yardımcı olusanız sevinirim.
  • ayrıca, sipariş iptali yapanlardan parası karta iade edilen var mı ? 3 iş gunu dediler bugun 3. gün sona erdi ama bi hareket yok hesapta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manas_1989

Arkadaşlar sipariş ettiğim ayakkabılar bugün elime ulaştı fakat faturayı göndermemişler.Müşteri hizmetlerini aradım genelde fatura göndermiyoruz yanıtı ile karşılaştım.Neyseki sonra biz size gönderelim dedier.Bende gelen ürünü numara uyumsuzluğundan dolayı geri göndermek durumunda kalım şimdi ne yapacağım nereye kargolayacağım hiç bilmiyorum yardımcı olusanız sevinirim.

Aynı şekilde bende de fatura çıkmadı, ben de arayıp talep edeyim bari, genelde fatura göndermiyoruz ne demekmiş ya, zaten kutuda irsaliye falan da yoktu, şikayet etseler başları yanar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manas_1989

Arkadaşlar sipariş ettiğim ayakkabılar bugün elime ulaştı fakat faturayı göndermemişler.Müşteri hizmetlerini aradım genelde fatura göndermiyoruz yanıtı ile karşılaştım.Neyseki sonra biz size gönderelim dedier.Bende gelen ürünü numara uyumsuzluğundan dolayı geri göndermek durumunda kalım şimdi ne yapacağım nereye kargolayacağım hiç bilmiyorum yardımcı olusanız sevinirim.

Bende fatura vardı, hem nasıl gonderılmez fatura :S
  • bekliyoruz bakalım ürünün gelmesini ..
  • Kargoyu arkadaşım teslim almış yoksa ben yapacağımı bilirdim.En iyisi 3-5 kuruş fazla ver görerek al uzaktan davulun sesi hakkaten hoş geliyor ama sonuç zama kaybı hüsran.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.