Şimdi Ara

Şehir fırsatı Yalispor.com 40 tl yerine 3 tl (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
0
Favori
25.511
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla ben bugün bizzat gittim bi adidas mağazasına beğendim bir modeli ondan sonra numarayı belirledim ayağıma en raahat olan sonra eve geldim siteden akşam siparişi verdim pazartesiye gelir inşallah ayakkabım
  • Bana fatura geldi, icine koymuşlar, ürünler de güzel, bir de finans bank kredi kartı ile aldım. 6 ay taksit yaptım 3 ay erteleme yapmış. 100 tl üzerindeki alışverişimi 10 a bölmüş :( ama 1 tane cekim daha var istediğim new balance ayakkabısı olursa alıcam :)
  • new balance gelmişde fatura yok içinde bu ne demek oluyor böyle faturasız iş mi olurmuş yarın bu ayakkabı açılsa biryerinden biz bu ayakkabıyı sizden aldık nasıl diyeceğiz telefonları açsalar görüşücem onlarlada açmıyolar
    bütün arkadaşlar faturası gelmeyen ürünü ne giyin neden kutusundan çıkartın faturayı göndermezlerse ürünü geri yollayacağım zaten
  • Bana da faturasız göndermişler ürünümü. Siteye mesaj attım durumla ilgili. Bakalım sorunu giderecekler mi.
  • ürün gelmeden önce arayıp sorsam mı ki acaba faturasıyla mı gönderiyorsunuz diye? :)
  • müşteri hizmetlerine nasıl ulaşıyorsunuz bugun ? ben arıyorum hep meşgul , sitede canlı yardım da yok heralde haftasonu diye. gelmedi benim ayakkabılar sinir oldum bekliyorum onları giyicem kac gundur :D
  • Puma ayakkabım geldi nike bilekliklerim gelmedi. Boş yere adam uğraştırıyorlar ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: -engin-

müşteri hizmetlerine nasıl ulaşıyorsunuz bugun ? ben arıyorum hep meşgul , sitede canlı yardım da yok heralde haftasonu diye. gelmedi benim ayakkabılar sinir oldum bekliyorum onları giyicem kac gundur :D

hocam telefonu acarlarsa bana da haber verin hem ürünümü eksik göndermişler hem fatura yok .
  • Fatura kesmemeleri mümkün değil, muhasebe kayıtları tutmaz. Muhakkak kesmişlerdir, ısrarla isteyin, kargo ile gönderirler faturayı
  • Ne gelen var ne giden
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

Fatura kesmemeleri mümkün değil, muhasebe kayıtları tutmaz. Muhakkak kesmişlerdir, ısrarla isteyin, kargo ile gönderirler faturayı

aynen e-mail filan kabul etmicem ıslak imzalı gerçek faturamı isticem
    de açmıyolar herhalde cumartesi diye giymicem ayakkabıları yollamıyoruz derlerse üeünüde geri iade edicem
  • telefonu acarlarsa bana haber verin lütfen bende arayım ürünü yollamasınlar paramı iade etsinler daha makbule gecer zaten çeki kullanmak için almıştım
  • Sitede hala temin ediliyor yazıyordu canlı destekten konuştugumda urununuz kargoya verildi dedi. Ups ile konuştum kargonuz yok diyor. Telefon açan yok.
  • Arkadaşlar bugün bende 2 adet sipariş verdim, fiyatlar süper yalısporu tebrik ediyorum. Yoğunluktan dolayı aksaklık yaşanabilir ben bunu göze alarak verdim siparişlerimi haber veren ve çek satan arkadaşlara teşekkürler :).

• beyler şimdi farkettim bu fosforlu gece kedi gözü gibi parlarız iade etmek aklımdan geçmiyo değil
    lan hep bizi bulur böyle şeyler varya netten bakarkende anlamadıkki

• adamlar bildigin yalan soylemişler kargoyu yolladık diye. 2 gün oldu kargoya verdik diyeli ama gelmedi kargo . kargonun gelmemesi mümkün değil bu kadar zamanda.
  • Değişim veya iade kargosunu kim karşılıyor bileniniz var mı ?

Benim siparişte gelmedi , beklemedeyiz
  • bende de fatura çıkmadı ama ayakkabı orjinal
  • Arkadaşlar kredi kartı ekranını bi türlü geçemedim . Onay veriyorum dedim ama sabit kalıyor ilerlemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nieaufgabe

Değişim veya iade kargosunu kim karşılıyor bileniniz var mı ?

Benim siparişte gelmedi , beklemedeyiz

yalıspor karşılıyor diye biliyorum
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.