Şimdi Ara

Şehir fırsatı Yalispor.com 40 tl yerine 3 tl (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
0
Favori
25.511
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fırsatdan nasıl yararlanabiliyoruz? Sürecin nasıl işlediğini tam olarak bilmiyorum. Şimdi sehirfirsati.com sitesinden yalıspor ile ilgili 3 Tl'lik indirim kuponu alınca, Yalıspordan 40 Tl'lik indirimmi kazanıyoruz yoksa çekiliş gibi birşey mi oluyor.

Son olarak bu indirimden internet üzerinden değilde bulunduğumuz şehirdeki mağazasından kendimiz alışveriş yapsak yine yararlanabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brockenborings -- 6 Mayıs 2012; 7:50:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brockenborings

Bu fırsatdan nasıl yararlanabiliyoruz? Sürecin nasıl işlediğini tam olarak bilmiyorum. Şimdi sehirfirsati.com sitesinden yalıspor ile ilgili 3 Tl'lik indirim kuponu alınca, Yalıspordan 40 Tl'lik indirimmi kazanıyoruz yoksa çekiliş gibi birşey mi oluyor.

Son olarak bu indirimden internet üzerinden değilde bulunduğumuz şehirdeki mağazasından kendimiz alışveriş yapsak yine yararlanabiliyor muyuz?

1. Şehirfırsatı sitesinden 3TL'ye yalispor.com'da geçerli 40TL'lik kupon alıyorsun. Bu kupon sana yalispor'dan 90TL ve üstü yapacağın alışverişde 40TL indirim sağlıyor yani 90TL'lik birşeyi 50TL'ye üstelik kargo ücretsiz olarak alıyorsun. (çekiliş vs. yok. 3TL ye aldığın şey direk 40TL indirim olarak sana geri dönüyor)

2.Sadece yalispor.com sitesinde geçerli. Ödeme sayfasına geldiğinde şehirfırsatından 3TL'ye aldığın kodu gireceğin yer çıkıyor ve hesaptan 40TL düşüyor

Tavsiyem şehrinizde varsa gidin deneyin bakın ona göre eve dönüp sipariş verin.

• bana da faturasız geldi.kutu ezikti.hadi neyse.ama ayakkabılar sanki önceden denenmiş gibiydi.kutunun içinden sadece ayakkabı çıktı.ne bir etiket ne bir ambalaj.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

bana da faturasız geldi.kutu ezikti.hadi neyse.ama ayakkabılar sanki önceden denenmiş gibiydi.kutunun içinden sadece ayakkabı çıktı.ne bir etiket ne bir ambalaj.

banada tam dediğiniz gibi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

arkadaşlar bu nasıldır ? ayakkabıda aradığım iki şey var :

1.Konfor
    2.Ayağı yormaması

http://www.yalispor.com.tr/?sayfa=urun-FET1F4N-0199-WHI-asics_gel_blackhawk_5

Şehir fırsatı Yalispor.com 40 tl yerine 3 tl

şuan bu modeli kullanıyorum ve çok memnunum ama bundan yok yalıspor'da

Şehir fırsatı Yalispor.com 40 tl yerine 3 tl

Nike Air Zoom Structure Triax + 12

markasına güveniyorsanız alabilirsiniz

• Elinde fazla çeki olanlar varsa detayları konuşabiliriz PM.
  • arkadaşlar faturalı alanınız olmadımı hiç ürünü . Herkes kutudan sadece ayakkabı çıktı diyor
  • Fatura çıkmıyor. sipariş verilen ürünler stok durumuna gören uygun olan şubeden gönderiliyor. ben müşteri hizmetlerini aradım. faturayı merkezden kestiğimiz için ayakkabı ile gönderemiyoruz dedi. şirket adına vs kullanacaksanız gönderelim dedi.şirket adına kullanmayacak olsamda yinede gönderin dedim. oradaki bayanın pek önemsediğini sanmıyorum ama peşini bırakmicam. bir hafta içinde gelmezse tekrar ararım. yine olmazsa şikayet edicem. faturasız ürün satmak suçtur.

Faturası gelmeyen arkadaşlar, lütfen nasıl olsa ayakkabı geldi fatura önemsiz deyip geçmeyin. Faturanızı isteyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEGHRİ

Fatura çıkmıyor. sipariş verilen ürünler stok durumuna gören uygun olan şubeden gönderiliyor. ben müşteri hizmetlerini aradım. faturayı merkezden kestiğimiz için ayakkabı ile gönderemiyoruz dedi. şirket adına vs kullanacaksanız gönderelim dedi.şirket adına kullanmayacak olsamda yinede gönderin dedim. oradaki bayanın pek önemsediğini sanmıyorum ama peşini bırakmicam. bir hafta içinde gelmezse tekrar ararım. yine olmazsa şikayet edicem. faturasız ürün satmak suçtur.

Faturası gelmeyen arkadaşlar, lütfen nasıl olsa ayakkabı geldi fatura önemsiz deyip geçmeyin. Faturanızı isteyin.

aynen ürünü aldım pazartesi yollamıcaz filan derlerse maliyeye şikayet edicem hem faturasız ürün gönderiyorlar hem irsaliye kesmiyorlar kolpaçinolar sanki çocuk kandırıyolar

• Valla ayakkabım ve kutusu çok sağlam çıktı tek sıkıntı diğer arkadaşlar gibi fatura meselesi ve ayakkabıyla gelmesi gereken ürünün gelmemesi. Yarın öğlen öteki ürün için para iadesi ve fatura isteyeceğim. Önce paramı alayım sonra faturayı göndermezlerse maliyeye şikayeti basarım sevmem vergi kaçıran -arkadaşın dediği gibi- kolpaçinoları
  • takip ediyorum sizi kafam takıldı bir firma ürüne niye fatura yollamaz onu cözemedim bu ayakkabıları garantisi yok mu varsa faturasız nasıl ispat ediceksin vergi kaçırmaya daha girmedik bile şikayet edin gelmezse az satış yapmayı öğrensinler bilmiyorsan girmicen bu işlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

takip ediyorum sizi kafam takıldı bir firma ürüne niye fatura yollamaz onu cözemedim bu ayakkabıları garantisi yok mu varsa faturasız nasıl ispat ediceksin vergi kaçırmaya daha girmedik bile şikayet edin gelmezse az satış yapmayı öğrensinler bilmiyorsan girmicen bu işlere

aynen öyle kdv yi geçtik nasıl ispat edicez ordan aldığımızı sporcumu çok arıyorum valla

• arakadaşlar cuma akşam sipariş vermiştim ama yarın arasam fatura konusunda bişey yaparlarmı ki. Aranızda sipariş verdikten sonra arayıpta faturasıyla göndermezseniz almam tarzından görüşme yapan arkadaşımız varmı?
  • Daha hala kargo gelmedi
  • sitede daha ürün temin edilmektedir yazmasına rağmen, ürünüm geldi demek ki sistem güncellemeleri zayıf. kesinlikle ürün orjinal içinde faturası da mevcut. aylar öncesinden almaya karar verdiğim ve her yerde 180 tl olan ürünü 130 tl ye aldım mutluluktan bi hal oldum :) forumu açan arkadaşa çok çok teşekkür ederim.
  • 3 ürün aldım ve sadece 1 tanesi geldi. Biraz önce internet üzerinden MH ile görüştüm diğerleri yarın elinizde olacaktır dedi. Pek inanmadım. Sanırım herkese aynı şeyi söylüyor. MH den Burçak isimli biriyle görüştüm.

• ben: xxx numaralı siparişim soyledginiz gibi persembe gunu gonderilmedi mi ? kargo takip numarasını alabilir miyim
    ben: cume gunu ups'i aradım ama adıma kargo olmadıgını soylediler onlar
    Burçak: takip numarası arkadaşımıza iletilmemiştir
    Burçak: mağazalardan bekliyoruz takip numaralarını efendim
    Burçak: eğer ki 2 iş günü içinde gözükmezse hesabınızda tekrar bize haber verirseniz seviniriz
    ben: persembe gunu yollandı dediniz ürün.
    ben: 2 iş günü olmuş zaten
    ben: cmt gunu kargo teslimatı da yapılıyor . bi aksilik cıksa en kotu cmt gunu elimde olması gerekirdi ürünün.
    Burçak: yarım gün teslimat yapıyorlar efendim
    Burçak: bir aksilik olmuş olabilir
    Burçak: kusura bakmayınız gecikmeden dolayı
    ben: yüzrlerce alışverişimde hiç bir zaman öyle olmadı ama bekleyelim.gelirse kargoya verilme tarihini de özellkile kontrol edecegim.

açıkçası ben inanmıyorum persembe günü verdiklerine. umarım mahçup olurum. eğer perşembe vermedilerse bir daha da alışveriş yapmam büyük ihtimal buradan. ne olursa olsun yalan söyleyen firmayla işim olmaz.

• arkadaşlar şimdi aradım direk faturamı göndermeyi unutmuşsunuz dedim kız kala kaldı ık mık etti ben biraz bastırınca yetkili bir erkek geldi telefona ben daha baskın konustum tabi beyfendi biz bakalım size dönüş yapacağız dedi adamlar harbiden vergi kaçırıyorlar vay be
  • yalı spor hakkındaki şikayetvar.com bakınca iyice soğudum firmadan. bir ayakkabı beğendim ama şu yorumlara bakınca ürün alasımda gelmedi kimi faturasız , kimi gönderilmemiş bide ilk gün çek aldık.
  • evet beyle 2.kez arayışımda sinirliydim şubedekiler bi halt yapamadılar online satış bölümüne yönlendidiler ordaki kız aynı palavraları saydı 3-4 haftada elinize geçerdi bir sorun oldumu faturalarınız burda falan acı gerçekleri kıza söyleyince faturanızı yarın kargolayacağız efendim cümlesini kurdu ve telefonu kapattık
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.