Şimdi Ara

Şehir fırsatı Yalispor.com 40 tl yerine 3 tl (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
0
Favori
25.523
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangi numarayı aradınız ve ne söylediniz acaba hocam bende bir arayım..birde ben cuma akşam sipariş vermiştimde bugün gelirmi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: viperc

3 ürün aldım ve sadece 1 tanesi geldi. Biraz önce internet üzerinden MH ile görüştüm diğerleri yarın elinizde olacaktır dedi. Pek inanmadım. Sanırım herkese aynı şeyi söylüyor. MH den Burçak isimli biriyle görüştüm.

Hocam dogru olabilir benim ikinci urun ilkinden 2 gun sonra geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercankb

hangi numarayı aradınız ve ne söylediniz acaba hocam bende bir arayım..birde ben cuma akşam sipariş vermiştimde bugün gelirmi acaba

geldikten sonra ararsiniz

bugun gelmeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami_24 -- 7 Mayıs 2012; 13:50:15 >
  • Arkadaslar aranizda urun iadesinde bulunan var mi ? Durumlar nedir , paranizi rahat alabildiniz mi ?
  • Ben ürün iadesi için gereken bilgiyi aldım.Ups ile karşı taraf ödemeli göndereceksin.Adres:Yalı Spor Malz. İnş. Taah. Tic. San. Ltd. Şti. Adresi: AOSB 10006 Sokak No:3 /A Çiğli İZMİR
    Ayrıca faturan gelmediyse ayakkabı kutusunun içine nasıl bir işlem yapmak istiyorsan ayrıntılı yaz numaranı yaz onlar seni arayacaklar.Değişim yapmak istiyorsan model numara bilgilerini ekle vs.
    Kargo firmasına uzak olanlar için de şöyle kolay yöntem sötleyeyim ups in 444 00 33 numaralı kargo rezervasyon birimini arayın göndermek ist4ediğiniz kargoyu evinizden yada iş yerinizden teslim alıp götürsünler.İyi forumlar.
  • Ürünle ilgili bi sorun olduğunu tahmin etmiştim zaten. Canlı destek ile konuşmam şu şekilde;

X: 1,5 saat önce takip numarasının verilmediği ve kargonun nerede olduğuna dair bilgim olmadığı için konuşmuştuk ve ürününüz Denizli'den gönderildi demiştiniz. Kargo numarasına ulaşmaya çalışıyordunuz fakat çıkmam gerekiyordu. Kargo takip numarası noldu acaba ?
    Burçak: sipariş kodunuzu alabilir miyim
    Burçak: şu anda gönderimi yapan mağazamızla iletişim kuruyorum biraz bekleteceğim
    Burçak: ürününüzle ilgili bir sorun olmuştur işleminizi yapan arkadaşımız düzeltmesini yapmıştır
    Burçak: ürününüz çarşamba günü elinizde olacaktır
    X: nasıl bir sorun ?
    Burçak: mağazamız işlemi yapmayı unutmuş efendim
    Burçak: bugün kargoya veriyorlar
    X: Peki bazı yerlerde fatura gönderilmediğine dair şeyler okudum
    Burçak: faturalar kampanya döneminde olduğu için merkezden kesiliyor
    Burçak: dilerseniz faturanız burada
    X: faturasız işlem yapılması doğru mu peki
    Burçak: işlemlerinizde sorun olmayacaktır
    X: bugün çoğu arkadaşım yine müşteri hizmetlerinizle konuştu ve aynı sorunu bildirdi
    X: o arkadaşlarımla ilgilenen mh temsilcileri faturaların tekrar adreslerinize gönderileceğini söyledi
    X: ben de aynı şekilde fatura teslimatını da kargomla birlikte gelmesini istiyorum
    X: ki bu benim yasal hakkım biliyorsunuz
    Burçak: bugün faturanız gönderilecektir efendim

Ürün gelsin de bi daha bulaşırsam

• fatura gelmeden geri gondermek pek akil kari gibi durmuyor.
  • Öncelikle kimsenin bir dükkan ya da kredi kartı ile işlem yapan bir dükkanı ya da mağazası olmadıgını anlıyorum.

Kredi kartı ile yapılan her işlem, maliye tarafından izlemekte, bununla ilgili firma aynı gün bu işlemi faturalandirip ibraz etmekle yükümlü.

Bununla beraber bana fatura geldi, herhalde bir bana gönderilen üründe fatura var. Aynı sipariş açıklamasında ki gibi iskonto var 40 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim 1 mayıs gecesi aldığım ürün hala gelmedi. 3ünde yolladık diyorlar ama kargo yok ortada. . .

bir de iptal edilen siparişim için kartınıza iade edildi dediler, ama ben internet bankacılığında iade görmüyorum. kaç gün içinde yansıyor hesaba?
  • Puan yüklemesi yapmadı adamlar,ürünler geldi hala tedarik sürecinde görünüyor sitede. Kargo bilgisi girse sisteme yüklenecek puanlar,üç kuruşun hesabını yapıp yüklemiyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaSiN_AMD

Öncelikle kimsenin bir dükkan ya da kredi kartı ile işlem yapan bir dükkanı ya da mağazası olmadıgını anlıyorum.

Kredi kartı ile yapılan her işlem, maliye tarafından izlemekte, bununla ilgili firma aynı gün bu işlemi faturalandirip ibraz etmekle yükümlü.

Bununla beraber bana fatura geldi, herhalde bir bana gönderilen üründe fatura var. Aynı sipariş açıklamasında ki gibi iskonto var 40 tl.

o zaman faturalyla beraber göndersek 2-3 haftayı bulur diyorlar ürün geldikten 2 gün sonra faturayı istediğimizde tamam diyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcnet

Puan yüklemesi yapmadı adamlar,ürünler geldi hala tedarik sürecinde görünüyor sitede. Kargo bilgisi girse sisteme yüklenecek puanlar,üç kuruşun hesabını yapıp yüklemiyorlar...

benim ürün cumartesi geldi hala temin edliyor yazıyo ama parapuanlar çoktan yüklenmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

quote:

Öncelikle kimsenin bir dükkan ya da kredi kartı ile işlem yapan bir dükkanı ya da mağazası olmadıgını anlıyorum.

o zaman faturalyla beraber göndersek 2-3 haftayı bulur diyorlar ürün geldikten 2 gün sonra faturayı istediğimizde tamam diyolar

Ben 2 urun aldim, biri eskisehirden digeri bodrum Dan kargo yapilmis, Eskisehir faturayi kesip mi gonderdi bilmiyorum acikcasi, fatura sirkette idi bir bakip yazarim biradan. Simdi bir urun Daha aldim Bakalim.

• quote:

quote:

quote:

Ben 2 urun aldim, biri eskisehirden digeri bodrum Dan kargo yapilmis, Eskisehir faturayi kesip mi gonderdi bilmiyorum acikcasi, fatura sirkette idi bir bakip yazarim biradan. Simdi bir urun Daha aldim Bakalim.

bende faturayı bugün talep ettim bakalım eğer gerçekten sipariş verdiğimiz gün kesildiyse adamların hakkını yemişizdir kusurumuzdur ama bugün istediğim zaman kesip yollarlarsa şikayetimi ederim

hem irsaliyesiz ürün yollamak suç

• quote:

Orijinalden alıntı: manas_1989

Ben ürün iadesi için gereken bilgiyi aldım.Ups ile karşı taraf ödemeli göndereceksin.Adres:Yalı Spor Malz. İnş. Taah. Tic. San. Ltd. Şti. Adresi: AOSB 10006 Sokak No:3 /A Çiğli İZMİR
    Ayrıca faturan gelmediyse ayakkabı kutusunun içine nasıl bir işlem yapmak istiyorsan ayrıntılı yaz numaranı yaz onlar seni arayacaklar.Değişim yapmak istiyorsan model numara bilgilerini ekle vs.
    Kargo firmasına uzak olanlar için de şöyle kolay yöntem sötleyeyim ups in 444 00 33 numaralı kargo rezervasyon birimini arayın göndermek ist4ediğiniz kargoyu evinizden yada iş yerinizden teslim alıp götürsünler.İyi forumlar.

hocam açıklamanıziçin çok teşekkür ederim. Faturam olmadığı için gönderme konusunda baya kararsızım ama bilmiyorum ne yapacağım. Zaten 9 tl lik bir ürün, hiç riske girmeyim 9 lira için kargo ve yalısporla uğraşmayım diyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fcnet

Puan yüklemesi yapmadı adamlar,ürünler geldi hala tedarik sürecinde görünüyor sitede. Kargo bilgisi girse sisteme yüklenecek puanlar,üç kuruşun hesabını yapıp yüklemiyorlar...

benim ürün cumartesi geldi hala temin edliyor yazıyo ama parapuanlar çoktan yüklenmişti

Ben ödemeyi havale ile yapmıştım,2 adet sipariş verdim. Birisi için kargo bilgisi girildi,puan ondan sonra yüklendi ama diğeri için ürün elime ulaşmasına rağmen tedarik sürecinde bıraktılar ve puan yüklemesi olmadı bu yüzden. Canlı yardımda bildirdiğim halde kem küm edip durdular,küçük hesaplar...

• Puanlar yüklense de kampanya döneminde kullanılamıyormuş.
  • ne lanet bir site ya arıyorum meşgule atıyorlar, açıyorlar cevap vermiyorlar.
  • müşteri hizmetlerine nasıl ulaşırım? sitedeki canlı yardım kısmı da gözükmüyor bugün. ne siparişim geldi ne de iptal ettiğim siparişin kartıma iadesi yapıldı . ama onlara göre ikisi de yapılmış. ürünü 3mayısta yollamıslar,iadeyi 4 mayısta yapmışlar !!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: -engin-

müşteri hizmetlerine nasıl ulaşırım? sitedeki canlı yardım kısmı da gözükmüyor bugün. ne siparişim geldi ne de iptal ettiğim siparişin kartıma iadesi yapıldı . ama onlara göre ikisi de yapılmış. ürünü 3mayısta yollamıslar,iadeyi 4 mayısta yapmışlar !!!!!

Ben de ürün siparişini 2 mayıs gecesi yapmıştım ama dün canlıdan görüştüm, ısrarcı oldum ve ürününün kargolanmadığı ortaya çıktı. Kargo takip numarası filan mailime gelmiş sabah. Ulaşmaya çalış ve mh ile konuşurken baskın ol

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.