Şimdi Ara

Şehir fırsatı Yalispor.com 40 tl yerine 3 tl (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
0
Favori
25.511
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

Orijinalden alıntı: -engin-

müşteri hizmetlerine nasıl ulaşırım? sitedeki canlı yardım kısmı da gözükmüyor bugün. ne siparişim geldi ne de iptal ettiğim siparişin kartıma iadesi yapıldı . ama onlara göre ikisi de yapılmış. ürünü 3mayısta yollamıslar,iadeyi 4 mayısta yapmışlar !!!!!

Ben de ürün siparişini 2 mayıs gecesi yapmıştım ama dün canlıdan görüştüm, ısrarcı oldum ve ürününün kargolanmadığı ortaya çıktı. Kargo takip numarası filan mailime gelmiş sabah. Ulaşmaya çalış ve mh ile konuşurken baskın ol

sonunda ulaştım temsilciye 530lu numaradan. siparişimin durumunu öğrenmek istiyorum dedim. biraz bekledim,ben sizi bekletmiyim birazdan arıcam dedi ama geç olursa sizde arayabilirsiniz dedi. şimdi de arıyorum meşgule alıyorlar telefonu ... ben yalısporu dogru duzgun bir yer sanırdım!!!

• quote:

quote:

quote:

müşteri hizmetlerine nasıl ulaşırım? sitedeki canlı yardım kısmı da gözükmüyor bugün. ne siparişim geldi ne de iptal ettiğim siparişin kartıma iadesi yapıldı . ama onlara göre ikisi de yapılmış. ürünü 3mayısta yollamıslar,iadeyi 4 mayısta yapmışlar !!!!!

Ben de ürün siparişini 2 mayıs gecesi yapmıştım ama dün canlıdan görüştüm, ısrarcı oldum ve ürününün kargolanmadığı ortaya çıktı. Kargo takip numarası filan mailime gelmiş sabah. Ulaşmaya çalış ve mh ile konuşurken baskın ol

sonunda ulaştım temsilciye 530lu numaradan. siparişimin durumunu öğrenmek istiyorum dedim. biraz bekledim,ben sizi bekletmiyim birazdan arıcam dedi ama geç olursa sizde arayabilirsiniz dedi. şimdi de arıyorum meşgule alıyorlar telefonu ... ben yalısporu dogru duzgun bir yer sanırdım!!!

Keşke kapatmasaydın. Senin işleminle ugrasırdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Keşke kapatmasaydın. Senin işleminle ugrasırdı

o kadar yüzsüzler ki bekleme sırasında müzik dinletirken kapatıyorlar bazen telefonu.

• Rica ederim.
  • ayın 2 sinde ve 6 sında iki sipariş yaptım ikiside hala tedarik sürecinde deniliyor. Mail atıyorum kimse cevap vermiyor. 1 haftadır bekliyorum. müşteri hizmetleriyle nasıl iletişime geçebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gloom4u

benim üründe az önce geldi. konuyu ben açtım ve hemen aynı gün sipariş verdim. daha şimdi ulaştı ve istediğim ayakkabı 40 gelen 38 :(

şimdi değişim süreci ben göndericem yenisi gelecek araya haftasonu girdi en az 5 gün daha var :(

bugün kargo takip nuamrası verdielr o kadar sevindim ayakkabı geliyor diye.

sonuç içerisinde hayvan gibi puntolarla 40 numara istiyorum diye yazdığım ayakkabıyı aynen geri göndermişler. sonuçta 38 numara ayakkabı diye aldığım paraya sanalpazardan satıcam o hale getirdiler

nereden bulaştım ya

• banada 4 ü akşamı vermiş olduğum siparişin kargosu bugün yapılacak çarşamba elinizde olur dediler ama hiçbir hareket yok henüz kargo için.
  • ben: telefonla da konustuk arıcam dediniz ama geri donmediniz. arıyorum mesgule alıyorsunuz telefonu . 1 hafta oldu siparişimi vereli , oyalayıp duruyorsunuz insanı
    ben: x kodlu siparişim kargoya verildi mi verilmedi mi?
    ben: forumda herkesin siparişi eline ulastı , bi benimki mi sorunlu cıktı
    Burçak: ürününüz kargoya verilmiştir fakat takip numarası arkadaşımıza iletilmediği için sisteme girişi yapılamıyor
    ben: ne zaman verilmiş kargoya
    ben: devamlı aynı seyi soyleyip duruoyrsunuz
    ben: gecen hafta verilmiş guya kargoya
    ben: nerde kargo falan yok
    ben: kac gun oldu
    ben: fizandan mı geliyor kargo
    ben: ayın 3unde verildi dediniz. bugun ayın 8i
    ben: bana kesin bir bilgi verin, oyalamayın beni daha fazla.
    ben: ???
    Burçak: işlemi yapan arkadaşımız kontrol ediyor takip numaranızı efendim
    ben: tamam bekliyorum
    ben: daha cok bekleyecek miyim acba?
    ben: *??*
    Burçak: takip numaranıza ulaşamıyor şu anda arkadaşımız mağazamızdan istedi .yarın gönderilecektir efendim
    ben: napicam ben takip numarasını ya . ne zaman yolladınız kargoyu , belli değil mi ya*
    ben: gecen cuma dediniz dun yollandı diye. yani persembe gunu
    ben: dun de dediniz 2 iş gunu içinde gelmezse haber verin diye. şimdi de yine yarın diyorsunuz bana ya
    ben: hadi kampanya yaptınız, yogunluk oldu hemen yollayamadınız falan ama bu kadar olmaz ya!
    ben: alt tarafı takip numarası ayrıca bu nasıl ulaşılamaz ya numaraya. siz neye göre ürün gönderildi diyorunuz madem??? ne zaman gönderildi diye soruyorum cevap vermiyorsunuz
    ben: bekliyorum Burçak Hanım, oyalamayın beni..

CEVAP DA VERMIYORLAR ARTIK !!!

• quote:

ben: telefonla da konustuk arıcam dediniz ama geri donmediniz. arıyorum mesgule alıyorsunuz telefonu . 1 hafta oldu siparişimi vereli , oyalayıp duruyorsunuz insanı
    ben: x kodlu siparişim kargoya verildi mi verilmedi mi?
    ben: forumda herkesin siparişi eline ulastı , bi benimki mi sorunlu cıktı
    Burçak: ürününüz kargoya verilmiştir fakat takip numarası arkadaşımıza iletilmediği için sisteme girişi yapılamıyor
    ben: ne zaman verilmiş kargoya
    ben: devamlı aynı seyi soyleyip duruoyrsunuz
    ben: gecen hafta verilmiş guya kargoya
    ben: nerde kargo falan yok
    ben: kac gun oldu
    ben: fizandan mı geliyor kargo
    ben: ayın 3unde verildi dediniz. bugun ayın 8i
    ben: bana kesin bir bilgi verin, oyalamayın beni daha fazla.
    ben: ???
    Burçak: işlemi yapan arkadaşımız kontrol ediyor takip numaranızı efendim
    ben: tamam bekliyorum
    ben: daha cok bekleyecek miyim acba?
    ben: *??*
    Burçak: takip numaranıza ulaşamıyor şu anda arkadaşımız mağazamızdan istedi .yarın gönderilecektir efendim
    ben: napicam ben takip numarasını ya . ne zaman yolladınız kargoyu , belli değil mi ya*
    ben: gecen cuma dediniz dun yollandı diye. yani persembe gunu
    ben: dun de dediniz 2 iş gunu içinde gelmezse haber verin diye. şimdi de yine yarın diyorsunuz bana ya
    ben: hadi kampanya yaptınız, yogunluk oldu hemen yollayamadınız falan ama bu kadar olmaz ya!
    ben: alt tarafı takip numarası ayrıca bu nasıl ulaşılamaz ya numaraya. siz neye göre ürün gönderildi diyorunuz madem??? ne zaman gönderildi diye soruyorum cevap vermiyorsunuz
    ben: bekliyorum Burçak Hanım, oyalamayın beni..

CEVAP DA VERMIYORLAR ARTIK !!!

Error vermistır

• benim de ayın 2'sindeki siparişten ses yok hala.

arıyorum meşgule düşürüyorlar. haftaya da gelmezse veririm dilekçeyi savcılığa uğraşsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA006 -- 8 Mayıs 2012; 17:30:33 >
  • bu site sporcumun tırnağı olamaz.
  • Püfff bunları okusam sipariş vermezdim. Birde abime aldık rezil olmayız inşallah. 9tl puan yüklemişler o nasıl kullanılıyor onuda bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: akon

Püfff bunları okusam sipariş vermezdim. Birde abime aldık rezil olmayız inşallah. 9tl puan yüklemişler o nasıl kullanılıyor onuda bulamadım

Kampanya döneminde kullanılamıyormuş.
  • siparişimin gelmesine bi derece daha sevindim şimdi 2 gün içinde gelmişti benim sipariş fatura yoktu aradım göndericez efendim dediler perşembeye gelmezse arıyorum pazartesi maliyeye bildiriyorum gelmezse

ayakkabıdanda çok memnunum
  • Ben de iki sipariş verdim. İkisi de elime ulaştı. Ancak eşofmanı kargoya verdik derken ayakkabı elime ulaştı. Ayakkabı derken eşofman geldi. Eşofman defoluydu. Şimdi muhatap bulamıyorum sorunu iletecek. Birde öyle alelade paketlemişler ki. Sanki teşhir ürünü göndermişer. Küçük bir torbaya eşofmanı tıkıştırmışlar. Ben de yalısporu düzgün çalışan bir firma sanırdım. bir kampanya yaptılar ellerine yüzlerine bulaştırdılar.
  • Bugün kargo gelmiş fakat kimse yoktu. Yarın alırım büyük ihtimal
  • kargosu gelen arkadaşlar siparişi ne zaman vermiştiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercankb

kargosu gelen arkadaşlar siparişi ne zaman vermiştiniz acaba?

1 ve 2 mayıs'da vermiştim. 7 mayısda elime geçti. (4 mayısta kargolamışlar araya hafa sonu girdi.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercankb

kargosu gelen arkadaşlar siparişi ne zaman vermiştiniz acaba?

2 mayista verdim 5 mayista geldi
  • benim siparişimde çok şükür verilmiş kargoya mail geldi. teslim alan arkadaşlara bir sorum daha olacak maruz görürlerse eğer beni. ürünleri teslim aldığınızda faturaları yanında geldimi yoksa ayrıca talep ettiniz ve size ulaştımı faturalar.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.