Şimdi Ara

Şehir fırsatı Yalispor.com 40 tl yerine 3 tl (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
0
Favori
25.511
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 mayısta sipariş verdim. 1 ayakkabı 2 forma aldım. Ayakkabı geldi ama formalar hala yok. Pazartesi günkü konuşmam da salı günü gelecekti. Ama hala bir şey yok.
  • 10 tane mail attım ne cevap var ne bişey. müşteri var hizmeti yok. muhatap yok. nasıl bir iş yapıyolar anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Compass

10 tane mail attım ne cevap var ne bişey. müşteri var hizmeti yok. muhatap yok. nasıl bir iş yapıyolar anlamadım.

işte maili bu yüzden sevmiyorum aradığım zaman işimi hemen hallediyorum tavsiyem aramaınız
  • 7 sin de verdigim siparis de simdi geldi :) bir de fatura car 7 tarihli resim
    Cekip mail atabilirim isteyene :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaSiN_AMD

7 sin de verdigim siparis de simdi geldi :) bir de fatura car 7 tarihli resim

ürünün faturasıyla berabermi geldi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercankb

quote:

Evet kutunun icinde idi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saka gibi ya . ben ayin 1inde verdim hala gelmedi bana bir sey . yolladik diyorlar urun yok ortada. cok sinir bozucu bir durum. muhatap da bulamiyoruz arayip sorucak

iptal ettigim siparisin iadesi de yapilmadi . ama onlara sorarsan yaptik diyorlar. iade edip parasini alabilen var mi ?

bir de bunlari sikayet etmek icin 30 is gunu beklememiz mi gerekiyor ? savcilik mi yoksa tuketici mahkemesi mi ?

ayrica tukectici dernegine (tukoder@tukoder.org.tr adresine) mail atiyorum, akil almak icin ama mail iletilmiyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -engin- -- 9 Mayıs 2012; 18:32:16 >
  • Ben pazartesi vermiştim siparişi.Salı öğle kargo geldi.Problem şu ki ayakkabının tabanına giden beyaz kısmı kesikti her ikisinde de.Bugun değişim için yolladım.Umarım hallederler.
  • quote:

quote:

quote:

Evet kutunun icinde idi

akılları başlarına gelmiş, fatura eklemeye başlamışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

quote:

quote:

Evet kutunun icinde idi

inşallah benimkide öyle gelir hocamda uğraştırmazlar beni bi daha :) şuan an ve an takip ediyorum kargoyu afyon-burdur yolundaymış

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

quote:

quote:

Evet kutunun icinde idi

Ilk aldigim urun de faturali geldi bana. 1 mayis siparisi idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: -engin-

ben: telefonla da konustuk arıcam dediniz ama geri donmediniz. arıyorum mesgule alıyorsunuz telefonu . 1 hafta oldu siparişimi vereli , oyalayıp duruyorsunuz insanı
    ben: x kodlu siparişim kargoya verildi mi verilmedi mi?
    ben: forumda herkesin siparişi eline ulastı , bi benimki mi sorunlu cıktı
    Burçak: ürününüz kargoya verilmiştir fakat takip numarası arkadaşımıza iletilmediği için sisteme girişi yapılamıyor
    ben: ne zaman verilmiş kargoya
    ben: devamlı aynı seyi soyleyip duruoyrsunuz
    ben: gecen hafta verilmiş guya kargoya
    ben: nerde kargo falan yok
    ben: kac gun oldu
    ben: fizandan mı geliyor kargo
    ben: ayın 3unde verildi dediniz. bugun ayın 8i
    ben: bana kesin bir bilgi verin, oyalamayın beni daha fazla.
    ben: ???
    Burçak: işlemi yapan arkadaşımız kontrol ediyor takip numaranızı efendim
    ben: tamam bekliyorum
    ben: daha cok bekleyecek miyim acba?
    ben: *??*
    Burçak: takip numaranıza ulaşamıyor şu anda arkadaşımız mağazamızdan istedi .yarın gönderilecektir efendim
    ben: napicam ben takip numarasını ya . ne zaman yolladınız kargoyu , belli değil mi ya*
    ben: gecen cuma dediniz dun yollandı diye. yani persembe gunu
    ben: dun de dediniz 2 iş gunu içinde gelmezse haber verin diye. şimdi de yine yarın diyorsunuz bana ya
    ben: hadi kampanya yaptınız, yogunluk oldu hemen yollayamadınız falan ama bu kadar olmaz ya!
    ben: alt tarafı takip numarası ayrıca bu nasıl ulaşılamaz ya numaraya. siz neye göre ürün gönderildi diyorunuz madem??? ne zaman gönderildi diye soruyorum cevap vermiyorsunuz
    ben: bekliyorum Burçak Hanım, oyalamayın beni..

CEVAP DA VERMIYORLAR ARTIK !!!

bilin bakalim noldu

bugun yine konustum . urun teminatinda sorun cikmis bugun yollicaklarmis. telefonla da konustum soz verdiler. hadi bakalim. ayrica iptal edilen siparisin iadesi icin de bugun icin soz verdiler .umarim daha fazla ugrastirmazlar beni...

• Verdiğim 3 farklı sipariş için de fatura gelmedi. Faturaları istediğim ve orijinallik şüphesi taşıyan bir ürünle ilgili sorumun olduğu maile ise cevap verilmedi.
  • Verdiğim 3. siparişten de fatura çıkmadığı gibi 3 üründen oluşan siparişimin sadece bir tanesini göndermişler.
  • Aldığım ayakkabı küçük geldi, bir kere giydim. Değiştirme hakkım var mı?
  • merhaba arkadaslar fazlalık yalispor indirim çekiniz var mı? ödemeyi dilediğiniz şekilde yapabilirim. iletişim için pm atabilirsiniz
  • 1 hafta içinde ürünü faturasıyla beraber iletişimdeki adrese karsı odemeli olarak yollarsanız not olarak ta dilediğiniz numarayı yazarsanız onlar size değişimi yapacaktir.
  • Arkadaşlar bugün bende sipariş verdiğim ayakkabıyı aldım ancak maalesef ayakkabı ufak geldi değişim için içine not yazarak hemen geri gönderdim. fatura konusuna gelirsek tahmin ettiğiniz gibi faturası yoktu. canlı destek ile görüştüm ve merkezden faturayı değişim esnasında göndereceklermiş.
  • Benim de ayakkabı geldi ama fatura yok. Yarın isterim artık
  • bana göndericeklerdei faturayı 3-4 gün oldu yarın arıyımde fırça kayıyım
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.