Şimdi Ara

Şehir fırsatı Yalispor.com 40 tl yerine 3 tl (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
0
Favori
25.510
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ne yaptınız maliyeye şikayet ettiniz mi ? Daha dogrusu faturası gelmeyenler halen var mı ?
  • benim ayakkabı dün geldi ama içinden fatura cıkmadı.

alınık yalıspor çek . sehirfırsatı 10tllik hesap ya da daybuyday 10tllik kod ile takas yapabiliriz
  • sportif kard puanını nasıl kullanıyoruz arkadaşlar alışverişten gelen puanlar kullanamıyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

sportif kard puanını nasıl kullanıyoruz arkadaşlar alışverişten gelen puanlar kullanamıyormuyuz?

Kampanya döneminde kullanılamıyormuş.
  • Ben bir sipariş daha verdim bakalım. değişim için göndermiştim ayakkabıyı inşallah bu siparişimle beraber onuda gönderirler.
  • sıparıs verdıgım ayakkabı geldı ama olmadı kalıbtanmı numaarandan mı anlıyamadım degısm ıcın napmam gerekır aranacak bır numara varmıdır yoksa dırek yollayayımı bırde yerınen yıne ayakkabımı almak zorundayım ?ayaklarım taraklı kendıme gore bır halısaha ayakabı bır turlu bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninurta

sıparıs verdıgım ayakkabı geldı ama olmadı kalıbtanmı numaarandan mı anlıyamadım degısm ıcın napmam gerekır aranacak bır numara varmıdır yoksa dırek yollayayımı bırde yerınen yıne ayakkabımı almak zorundayım ?ayaklarım taraklı kendıme gore bır halısaha ayakabı bır turlu bulamadım

içine bir not yaz hocam değişimini yapmak istediğin numara ile ilgili vs. bilgileri içeren. sonra izmir şubesine karşı ödemeli olarak gönderin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaker

quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

sportif kard puanını nasıl kullanıyoruz arkadaşlar alışverişten gelen puanlar kullanamıyormuyuz?

Kampanya döneminde kullanılamıyormuş.

sağolasın bilgilendirme için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercankb

quote:

sıparıs verdıgım ayakkabı geldı ama olmadı kalıbtanmı numaarandan mı anlıyamadım degısm ıcın napmam gerekır aranacak bır numara varmıdır yoksa dırek yollayayımı bırde yerınen yıne ayakkabımı almak zorundayım ?ayaklarım taraklı kendıme gore bır halısaha ayakabı bır turlu bulamadım

içine bir not yaz hocam değişimini yapmak istediğin numara ile ilgili vs. bilgileri içeren. sonra izmir şubesine karşı ödemeli olarak gönderin

Ben izmirdeyim ama bana gonderen sube denizli ben yinede izmirde herhangi bir subeyemi gondereyim?
  • Hangi numarayi aradiniz 50 kere aradim kimse acmiyor aaba ayakkabiyi elden gotursek olurmu birde para ustu ne olurki biliyormusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hangi numarayi aradiniz 50 kere aradim kimse acmiyor aaba ayakkabiyi elden gotursek olurmu birde para ustu ne olurki biliyormusunuz?

ben canlı destekten yazdım hocam oradan görüştük bana izmir şubesine göndermem söylendi oraya gönderdim. telefonlarına pek ulaşmak mümkün olmuyor.banada sizin gibi denizli şubesinden gelmişti
  • Canli destek yani direk siteden yazdiniz dimi?
  • evet hocam siteden
  • bazı olumsuz yorumlara bakmadan siparişimi geçtim arkadaşlar çünki aradığım model en ucuz bu sitedeydi pazar akşam verdim siparişimi yani dün verdim bu gün kargoya verilmiş bakalım faturası da yanında gelirse site benden tam not alacak gelmezse uğraşırım onlarla
  • bu sabah savcılığa dilekçe verdim. uğraşsınlar biraz.
  • Siparişimde bir şort ve çorap vardı, çorap geldi ama şorttan ses seda yok, iki parça şeyi bile niye beraber yollamazlar anlamam.
  • aldığım ayakkabı 1 numara büyük geldi...43 yerine 42 alacağım..değişimi ücretsiz mi yapıyorlar...? ve görüşmem gerekiyormu....adres bilgisi olan var mı:::?
  • aldığım ayakkabı 1 numara büyük geldi...43 yerine 42 alacağım..değişimi ücretsiz mi yapıyorlar...? ve görüşmem gerekiyormu....adres bilgisi olan var mı:::?
  • kargoyu yolluyorum ıns degısır gelır
  • Alışveriş iptalinde çek yeniden kullanılabiliyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.