Şimdi Ara

Şehir fırsatı Yalispor.com 40 tl yerine 3 tl (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
0
Favori
25.492
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osmanyasar

Alışveriş iptalinde çek yeniden kullanılabiliyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

Alışveriş iptalinde çek yeniden kullanılabiliyor mu ?

kullanılmıyor. 1 kere kullanınca bitti gitti :)) benim 2 tane çekim gitti o şekilde
  • Yalispor'dan Adidas Daily Vulc model ayakkabı aldım.Taban kısmına giden yerde kesik var.Arayıp sorduğumda bunun doğal olduğunu ve hepsinde olduğunu söylediler.Sizin de fikrinizi almak istiyorum.

Fotograflar bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: uA006

bu sabah savcılığa dilekçe verdim. uğraşsınlar biraz.

Hic ugrasacaklarini sanmiyorum. Fatura kesiyorlar. Kredi kartinin oldugu tarihte fatura kesmisler :)
  • bende forma almıştım siteden pazar günü ama bedeni tükendiği için başka ürün alabilirsiniz diyorlar. varmı böyle bişey ya madem bedeni yok elinde sipariş niye alıyorsn arkadaş. boşu boşuna uğraştırıyorlar insanı.
  • pazar akşamı sipariş verdim bu gün 7 de geldi ayakkabım faturası da dahil bir şekilde sonuçta 179 tl ayakkabıyı 94 tl almanın mutluluğu var memnun kaldım yalı spordan
  • o nasıl bir indirimdir hocam öyle en fazla 40 tl deilmiydi :) sanırım sizin ilk söylediğiniz fiyat piyasadaki fiyatı site biraz daha ucuz normal piyasadan sanırm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercankb

o nasıl bir indirimdir hocam öyle en fazla 40 tl deilmiydi :) sanırım sizin ilk söylediğiniz fiyat piyasadaki fiyatı site biraz daha ucuz normal piyasadan sanırm.

aynen hocam şöle anlatayım bu model koray sporda 179 tl idi bu sitede indirime girmiş 134 tl olmuş 40 tl cek var 94 tl gore tex nike ayakkabı bir tanede kuzenime alacağım yarın kısmetse
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

quote:

o nasıl bir indirimdir hocam öyle en fazla 40 tl deilmiydi :) sanırım sizin ilk söylediğiniz fiyat piyasadaki fiyatı site biraz daha ucuz normal piyasadan sanırm.

aynen hocam şöle anlatayım bu model koray sporda 179 tl idi bu sitede indirime girmiş 134 tl olmuş 40 tl cek var 94 tl gore tex nike ayakkabı bir tanede kuzenime alacağım yarın kısmetse

Nike Rongbuk'dan mı bahsediyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

quote:

leb demeden leblebi oldu gene network hocam aynen o ayakkabıdan bahsediyorum bilirsin zamanında forumda alamadan numaraları felan tükenmişti bir arkadaşta su felan gecirmiyor dedi bende o zaman gözüme kestirmiştim şimdide hediye puanlarımıda cıkarırsam 80 felan geliyor bence güzel fiyat bu arada bu bölümdeki alıntılar uyarı vermiyor senin mesajı içeri girince gördüm ...

• quote:

Orijinalden alıntı: kasirga32

Yalispor'dan Adidas Daily Vulc model ayakkabı aldım.Taban kısmına giden yerde kesik var.Arayıp sorduğumda bunun doğal olduğunu ve hepsinde olduğunu söylediler.Sizin de fikrinizi almak istiyorum.

Fotograflar bunlar

keaik değil o birleşme yeri her ayakkabıda vardır eğer hazır taban değilse tabi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

quote:

leb demeden leblebi oldu gene network hocam aynen o ayakkabıdan bahsediyorum bilirsin zamanında forumda alamadan numaraları felan tükenmişti bir arkadaşta su felan gecirmiyor dedi bende o zaman gözüme kestirmiştim şimdide hediye puanlarımıda cıkarırsam 80 felan geliyor bence güzel fiyat bu arada bu bölümdeki alıntılar uyarı vermiyor senin mesajı içeri girince gördüm ...

Şu an bilmiyorum ama YKM'de 4 ay boyunca 99 TL'den satıldı. Kredi kartındaki 35 TL puanla beraber almıştım 64 TL'ye gelmişti. Hala giyiyorum.
    Bu ay başında bakmıştım yine aynı fiyattaydı. Ben Şubat ayında aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

Orijinalden alıntı: kasirga32

Yalispor'dan Adidas Daily Vulc model ayakkabı aldım.Taban kısmına giden yerde kesik var.Arayıp sorduğumda bunun doğal olduğunu ve hepsinde olduğunu söylediler.Sizin de fikrinizi almak istiyorum.

Fotograflar bunlar

keaik değil o birleşme yeri her ayakkabıda vardır eğer hazır taban değilse tabi

ilk defa karşılaştığım için bilmiyordum.Teşekkürler

• ben de iki çocuk ayakkabısıyla bir tişört aldım, 2 günde geldi. ihtiyacı olana ve piyasayı bilene çok iyi fırsat, devamını bekliyoruz yalıspordan.
  • 3 parça verdiğim siparişin içinden 2 parça çıktı, bir de gelen ürünler Medium ama sanki XXL gibi, sahte mi gönderiyorlar napıyorlar bunlar
  • Elinde çek olan varsa pm atarsa memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brockenborings -- 17 Mayıs 2012; 19:57:41 >
  • Çek satan varsa 2 adet alabilirim. İletişim pm
  • elinde çek olan varsa satınalabilirim...uygun fiyat olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsromeo -- 17 Mayıs 2012; 22:29:01 >
  • 5 liradan çek veriyorum tuttur.com ödemeli
  • ilk siparişim geleli bir hafta oldu. kutudan fatura çıkmamıştı. aradım göndericez dediler. bir hafta oldu gelen giden yok. işimiz var bunlarla. yarın tekrar görüşücem.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.