Şimdi Ara

Şehir fırsatı Yalispor.com 40 tl yerine 3 tl (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
0
Favori
25.492
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu yalıspordan kazandıgımız puanları nasıl kullanıcaz ? Ayrıca hem fırsat kodu hem ordaki puanlar kullanılmıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.Sanchez

Arkadaslar bu yalıspordan kazandıgımız puanları nasıl kullanıcaz ? Ayrıca hem fırsat kodu hem ordaki puanlar kullanılmıyor mu ?

31 Mayıs sonrası kampanya sona erince kullanılabilecekmiş.
  • yalıspor çekine ihtiyacım var.... satmak veya taksa yapmak isteyen arkadaşlardan haber bekliyorum
  • yalıspor lazım arkadaşlar 10 tl şehir fırsatı + 10 tl 25 limitli morhipo verebilirim ilgilenen arkadaşlar pm lütfen toplamda 2 adet hesap
  • Ben iki defa alışveriş yaptım bu çek sayesinde ve gayet memnun kaldım... Ürünleri aynı anda değilde, farklı farklı gönderdiler ama elime ulaştıktan sonra aynı anda gelmiş, farklı gelmiş sıkıntı yok. 2 ayakkabı bir cüzdan aldım. Ayakkabının biri küçük geldi, bir kez dışarı çıktım. Baktım ayakkabı sıkıyor, girdim değiştirdim. Bir hafta sonra ürün değişimi için görüştüm. Hiçbir zorluk çıkarmadan ücretsiz kargo ile ürünümü gönderdim, ertesi gün büyük numarasını teslim aldım. Müşteri hizmetlerinden oldukça memnunum. Bundan sonra sık sık takip edicem siteyi, güzel fırsatlarını yakaladıkça alışverişimi yaparım.
  • arkadaşlar elinde kupon olan varsa bende talibim
  • Normalde L beden giyiyorum ama Nike ve Adidas'ta onların ürünleri daha bol beden olduğunda M beden giyiyorum. Levis'tan T-Shirt alsam hangi beden almalıyım?
  • Fazla çeki olan pm atsın. Anlaşırız.
  • Elimde 4 adet çek var.Aldığım fiyattan yani tanesi 3 liradan verebilirim.toplam 12 lira.
  • Bir adet çekte bende mevcut.. İhtiyacı olana bende aldığım fiyattan veririm.
  • yalıspor çekimi korayspor çekiyle takas etmek istiyorum.
    ihtiyacı olanlar PM atsın
  • çek kodunu girdikten sonra ödeme sayfasında taksitli tutarlar indirimsiz olarak yazıyor.

İlk mesajda arkadaş böyle bir şey yazmış. Acaba herkeste böyle mi oldu? Sorun yaşayan var mı bu konuyla ilgili.
  • Beyler yalıspordan alışveriş yapacağım, bulunduğum il İzmir, kargo kaç gün içinde elime ulaşır, Cuma-cumartesiye kadar elimde olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Beyler yalıspordan alışveriş yapacağım, bulunduğum il İzmir, kargo kaç gün içinde elime ulaşır, Cuma-cumartesiye kadar elimde olur mu?

Sadece İzmir diye düşünme , ürün nerede var ise kargo oradan yapılıyor. Sabah sip verdim aynı gün kargoya verdiler mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde yalıspor çeki var takas için düzgün teklifler değerlendirilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalıspor çeki lazım arkadaşlar !!! kuzene ayakkabı alıcam. 2 adet 10 tl şehir fırsatı ile takas düşünen yanınada elma sepeti çeklerinide veririm kulaklık alırsınızyarın son gün sanırım yanacağına birine faydası dokunsun ..yeni geldi sporenadan kişiye özel %20 puma ayakkabı çekimi + 1 adet şehir fırsatı çekini takaslıya biliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfen_lied -- 30 Mayıs 2012; 10:45:26 >
  • arkadaşlar değişim için tam olarak hangi adrese gönderecez bilen varmı

şunuda söyleyim iyi bir firma
  • arkadaşlar ban acil 40 tl hediye çeki lazım.birde bu çekler indirimli ürünlerde kullanılıyor mu?
  • Bu mesajımı alıntılayıp, kupon isteyen ilk kişiye 1 tane hediye edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 31 Mayıs 2012; 14:20:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Bu mesajımı alıntılayıp, kupon isteyen ilk kişiye 1 tane hediye edeceğim

duruyorsa alabilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.