Şimdi Ara

Şehir fırsatı Yalispor.com 40 tl yerine 3 tl (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
0
Favori
25.492
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faturayı geçen hafta göndermişler, eve gelmiş de benim hiç haberim yok. Bugün yeni gördüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuma değişimi yapılacak ve gönderilecek dendi ayakkabının ama halen daha ne tarafıma bilgi verildi ne bişey. arkadaşlar ayakkabı değişimi yaptıran oldumu hiç kargo takip kodunu nereye giriolar
  • arkadaşlar fırsat bitti mi ? ben bulamıyorum da.. bitmediyse bile elnde olan varsa alabilirim..
  • elimde bir tane çek kaldı satsam mı kendim mi kullansam bilemedim almak isteyen olursa pm atsın. Ama asıl konumuz fatura konusu. Arkadaslar faturasını alamayan var mı ? Ben hala alamadım 2 kere aradım. 2 gün içinde gelmezse maliye bakanlıgına şikayet edicem. Sizler ne yaptınız hepiniz aldınız mı faturalarınızı.
  • benim siparişim hala gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.Sanchez

elimde bir tane çek kaldı satsam mı kendim mi kullansam bilemedim almak isteyen olursa pm atsın. Ama asıl konumuz fatura konusu. Arkadaslar faturasını alamayan var mı ? Ben hala alamadım 2 kere aradım. 2 gün içinde gelmezse maliye bakanlıgına şikayet edicem. Sizler ne yaptınız hepiniz aldınız mı faturalarınızı.

aradığımda bi bayanla görüştüm gayet hoş konuşmasıyla benim sinirlerimi yatıştırmıştı ve öğren 12 de aradıktan sonra bizzat kendisi beni 2 de aradı ev faturanız kargoya verdik efendim dedi

internetten siparişi verdiğim gün faturamı kesmişler yani vergi kaçırmaları gibi bi durum yok boşuna heveslenmeyin

• arkadaşlar yalıspor kampanyasında 31 mayısa kadar geçerli diyo ancak ben cek alamıyorum yani kampanya sayfasını buluyorum ödeme ekranı ya da çek al gibi bi seçenek göremiyorum sebebi ne olabilir ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunselym

arkadaşlar yalıspor kampanyasında 31 mayısa kadar geçerli diyo ancak ben cek alamıyorum yani kampanya sayfasını buluyorum ödeme ekranı ya da çek al gibi bi seçenek göremiyorum sebebi ne olabilir ??

Fırsat süresi içinde kampanyadan yararlananların çeklerinin son kullanım tarihi 31 mayıs. Artık fırsat satışta değil.
  • quote:

elimde bir tane çek kaldı satsam mı kendim mi kullansam bilemedim almak isteyen olursa pm atsın. Ama asıl konumuz fatura konusu. Arkadaslar faturasını alamayan var mı ? Ben hala alamadım 2 kere aradım. 2 gün içinde gelmezse maliye bakanlıgına şikayet edicem. Sizler ne yaptınız hepiniz aldınız mı faturalarınızı.

Ayakkabı geldiği günün ertesi günü konuştum canlıdan. Gönderecez dediler ama pek inanmamıştım. 1 haftadır eve gelmiş de benim hiç haberim yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

Ayakkabı geldiği günün ertesi günü konuştum canlıdan. Gönderecez dediler ama pek inanmamıştım. 1 haftadır eve gelmiş de benim hiç haberim yoktu

Benim hala gelmedi :) bekliyorum bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

quote:

aradığımda bi bayanla görüştüm gayet hoş konuşmasıyla benim sinirlerimi yatıştırmıştı ve öğren 12 de aradıktan sonra bizzat kendisi beni 2 de aradı ev faturanız kargoya verdik efendim dedi

internetten siparişi verdiğim gün faturamı kesmişler yani vergi kaçırmaları gibi bi durum yok boşuna heveslenmeyin

Valla cOk heveslenmistim ben hocam keske kacirsalar sikayet etsem diye dusunuyordum cok uzuldum vergi kacirmamalarina

• 04/05/2012 - 06:19:50 54.00 TL Sipariş Onaylandı/Ürün Temin Ediliyor
    04/05/2012 - 05:40:09 59.00 TL Sipariş Onaylandı/Ürün Temin Ediliyor

kaç günden beri halen kargolayacaklar.arıyorum kimse açmıyor.e mail atıyorum cevap yok.
  • Elinde çek olan varsa mesaj bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brockenborings -- 22 Mayıs 2012; 14:42:03 >
  • 2'sinde sipariş verdim bugün göndermişler, o da hem eksik hem fatura yok. böyle saçma iş görmedim.
  • arkadaşlar ben yalı spordan dün sipariş verdim bugün elime geçti ve fatura dahil her şey var çok memnun kaldım ..
  • arkadaşlar şu kazandığımız parapuanları nasıl kullanıyoruz bır turlu yapamadım yardımcı olurmusunuz saygılar...
  • arkadaşlar acil 3 tane kupon lazım bana satış fiyatı olan 3 tl den verebilecek arkadaşlar pm atabilirmi?
  • arkadaşlar kuponum hala duruyor...ilk sırayı alan kişiye eğer kullanmazsam 30 mayısta verebilirim kodunu..haa kullanırsam bilemiyorum
  • bana hemen laızm hocam :)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.