Şimdi Ara

Şehir içi 100 kmde kaç litre yakıyorsunuz (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.133
Cevap
13
Favori
60.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Astra K 1.4T AT6; her gün Maltepe-Acıbadem 8.6.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endofthegame

Km olarak o kadar uzak değil aslında ama. Bulunduğumuz şehrin en güneyinde ev, en kuzeyinde okul var. Evin aşağısında ve okulun yukarısında yerleşim yok :)) haliyle ya şehir içi trafiğnin tamamını geçecez ya da çevre yolundan dolaşacağız. Şehir kırıkkale bu arada.

Hanım ilçeye gittiği için evi burdan tutmak zorunda kaldık. Karda kışta minibüsle giderse diye, ilçe durağının yakınında.
    Anladım hocam kolaylıklar dilerim. Bu arada elektrikli arabadan ziyade Palio speedgear bakmanizi tavsiye ederim. 1.2 motor LPG 6 ileri otomatik vites tam bir şehir içi arabası.pek bilinmez bilen de birakamaz. Ben 4 sene kullandım yaklaşık geçen sattım. Gerçekten az yakıyor ve sorunsuz . Şehir içi için biçilmiş kaftan. Bakın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arifgokcen A kullanıcısına yanıt
    Eminim hocam her sabah işe gidiyorum iş yerim evime 21 km trafikte oluyor dur kalk trafik birazda sert kullanımla ortalama böyle oluyor :)
    Aracım 192.000 kmde şuan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Audi A4 B9 2.0 TDI 190 HP quattro şehir içi 6-7 litre yakıyor,dynamic modda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 21 Ekim 2018; 23:43:7 >
  • Accent blue dizel otomatik 6 lt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 Tsi 8 litre civari

biraz da troll olsun bunu ekleyeyim

Şehir içi 100 kmde kaç litre yakıyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can Verip Nam Alırız kullanıcısına yanıt
    2004 mod. 1.2 16v 80hp palio go vardı lpgli. Felaket gidiyodu fare gibi ve motosikletten az fazla yakıyodu. Otomatik olsa kesinlikle satmazdım.

• Ford Fiesta 2014 1.5 tdci Gebze istanbul içinde kullanıyorum ortalama 5 ile 5.5 arası değişiyor

• Peugeot RCZ 195 HP 11 Litre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 22 Ekim 2018; 0:11:41 >
  • Peugeot 2008 1.6 e-hdi 5.2

Bu başlıkta şehir içi 4 lt - 4.5 lt yakan TSi verilerini pek göremedim, nerde bu arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: gs007tr

Accent blue dizel otomatik 6 lt
    Bende de aynı araç var ama bir türlü 9 dan aşağı düşmedi.. sizinki şehir içi değerler mi..eğer öyleyse il neresi..kullanım alışkanlıklarınız neler?? gerçekten merak ettim..Benimki arızalı mı yoksa?
  • Hyundai Tucson tgdi 1.6 benzin 10-11 litre

• ferrari091 kullanıcısına yanıt
    Taşradan şehre inerken benim 5 km de 0.5 litre yaktığım oluyor
  • 1.5dci edc fluence ile 6lt

1.9 tdi pd130 5.2 lt

• Yakmıyoruz abicim. Araba yatıyor evin önünde.. 7 lira benzin.. Akıllı adam yakmaz..
  • Laguna 2 benzinli 9.7 litre yakıyor şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: 111222333hhh

Kamyonu sollamaya çalışırken ceza yemek istemiyor olabilir hocam, nefret edecek bi durum yok. Cezalar çok fena şu zamanda.

Mesela 70 lik hız sınırı olan bir yolda mecburiyetten (araç sollama) bulunan ve hızı limitin en üstündeki bir aracın arkasına yanaşıp selektör yapan, korna çalan insanları anlamıyorum.

Kimse kuralları hiçe sayan insanlar için risk almak zorunda değil.

Umarım derdimi anlatabildim.

Alıntıları Göster
    Siz kurala uyacaksınız diye arkanızdaki uymak zorunda değil, sağ şerit boşken 250 de bassam sağ şeritten giderim.
    Trafik polisçiliği oynamıyoruz burada, bu yapılan da kaza sebebiyeti, adam ceza yemeyi göze almıştır, yakınına birşey olmuştur, işe yetişmeye çalışıyordur, belkide ceza yemek istemiştir canı, birşeydiyemeyiz, onu engellememeliyiz.

• Renault sümbül 1.5 dci 90lık 100kmde 5 litre yakıyor.

Mazotun litresini 6.09dan alıyorum.

100kmde 30 tl

1000 kmde 300tl yakıyor.

Tabi bu rakamlar şehir içi

Şehir dışında iş değişir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Audi A3 1.5 tfsi Ankara’da 6.7-7.2 arasi genelde. 2500 km arac henuz, daha duser belki zamanla.

• Audi a5 1.4 tfsi ortalama hızım 25, 100km’de 8.5 litre

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.