selamun aleykum. ben aranıza konyadan katılıyorum.. şehir içi yük taşıma ve nakliyat işi yapmak istiyorum. 15.000 tl ve 25.000 tl arası en uygun aracı önerirmisiniz.. ve bu işin artısı eksisi nelerdir. bu arada bütün src belgelerim ve psikoteknik belgem vardır.. bana bu konuda düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim..selam ve saygılarımla
quote:
Orijinalden alıntı: şehidim
selamun aleykum. ben aranıza konyadan katılıyorum.. şehir içi yük taşıma ve nakliyat işi yapmak istiyorum. 15.000 tl ve 25.000 tl arası en uygun aracı önerirmisiniz.. ve bu işin artısı eksisi nelerdir. bu arada bütün src belgelerim ve psikoteknik belgem vardır.. bana bu konuda düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim..selam ve saygılarımla
Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz
teşekkür ederim.hoş buldum .sağolun varolun
kamyonet mi yoksa panel van mı düşünüyorsunuz ?
asdfewfA
kullanıcısına yanıt
kamyonet olarak düşünüyorum..sadece şehir içi yük ve eşya taşımak istiyorum
HYUNDAI H100 2008 model
KIA BONGO 2008 model
FORD TRANSİT 2004 model
dediğin fiyata bunlar geliyor...
şehidimŞ
kullanıcısına yanıt
Artık ufak tefek işleri firmalar kendileri yapıyolar. Evden eve işi yaparım desen 25 liraya aracın yetmez. Ama hani sürekli parça eşya garantin varsa ve kendine bağlayacağın iş yerleri varsa sıkıntı olmaz. Eğer yoksa bu işten ekmek yemen biraz zor. Sen iyice araştır nerelerde iş var nerelerde iş yok ona göre gir bu işe. Aracı alıyım hadi hayırlısı dersen zor bulursun.
Araç olarak ıveco daily dışında ıvecoya bakma bakma. 25 liraya aldığın ıvecodan hayır gelmez. Onun dışında bak sahibindene falan kendi yapacağın işe göre uygun araç. Kriterlerin olsun mesela kaç ton yük atarsın maksimum uzunluğunu ne olur bu yüklerin veya ne kadar yük atarsın böyle kriterlerin olsa bunlara göre bir araç belirle.
Allah utandırmasın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme