Arkadaslar bizde biliyoruzki hiç bir ortam Lisans(4 yıllık) ortam gibi olmuyor ama eldekiylede yetinmeyi bilmek lazım. Sizden istediğim hangi illerdeki MYO'ların yerleşkesi,sosyalitesi,eğitimi,ortamı size göre diğerlerinden güzeldir. Yada daha önce herhangi bi yerde MYO okuyor olan,gidip geri gelmiş olan,mezun olan arkadaşlarımız varsa lütfen yorumlarını esirgemesinler. Sonuçta vereceginiz bilgiler benim gibi olanlar için çok önemli.
quote:Orijinalden alıntı: Spunch1212 quote:Orijinalden alıntı: Bahri83 Hangi bölümü düşünüyorsun Otel yönetmeciliği, emlak yönetimi Şehir merkezi olanlar tercih ederim ben olsam.Şahsem Erciyes üniversitesi Kayseri Myo yazdım tercihlerime
Teşekkürler arkadaşlar. Herkes şehir merkezi yaz diyorda her ildede şehir merkezınde MYO yok malesef. Güzel ilçelerde MYO yok mudur ?
quote:Orijinalden alıntı: Spunch1212 Teşekkürler arkadaşlar. Herkes şehir merkezi yaz diyorda her ildede şehir merkezınde MYO yok malesef. Güzel ilçelerde MYO yok mudur ? Antalya / Alanyada vardı kardeşim. Mersin / Erdemlide de var.Tatil yerleri :)