Şimdi Ara

ŞEHİRLER ARASI OTOBÜSLERDE VERİLEN İKRAMLAR HAKKINDA (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
1
Favori
18.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar metro ne veriyor benimde 16-17 saat yolculuğum olacak bugünlere. ilk defa binecem hep uçakla gidiyordum zor olacak otobüs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albatros34

aslında bazı kaliteli firmalar farklı şeyler de veriyor, araştırmak lazım sanırım, ben dondurma yediğimi hatırlıyorum en azından.

pamukkale vs. yazın dondurma veriyor, kışın ise sandwich veriyor onun yerine.
  • abi ben bu konuyu niye hep '' Şehi''T''ler arası '' diye okuyorum ya :D
  • Evet doyurucu bir şeyler olsa daha iyi

Soğuk sandviç gibi .
  • Nilüfer Turizm yiyecek servisi en kıt firma galiba. Ufacık bir poğaça ya da iki lokmada biten bir kek veriyorlar, bu kadar. Hizmet böyleyken bir ara bilet fiyatlarına arka arkaya zam yapmışlardı.
  • otobüste mısır patlatmayı hiç düşünemiyorlar. film izliyorsun veya internete takılıyorsun yanında taze patlatılmış tereyağlı mısır böbrek yatağı gibi olur.
    ama hazır olmayacak otobüste patlatılacak. zor bir şey değil, alet yapacaklar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BöberTatarı

otobüste mısır patlatmayı hiç düşünemiyorlar. film izliyorsun veya internete takılıyorsun yanında taze patlatılmış tereyağlı mısır böbrek yatağı gibi olur.
    ama hazır olmayacak otobüste patlatılacak. zor bir şey değil, alet yapacaklar zaten.

leş gibi yağ kokar otobüsün içi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

Yiyecek kısmına bişey demem de 1.5 litre şişeden bardağa su doldurmaya çalışanlara uyuz oluyorum.Kardeşim bardak su koymak çok mu zor tepemizde doldurmaya çalışıyorsun ? Dökmemek için yarım koyuyor bide ağzımı ıslatmıyor.O yüzden bardak su vermeyen firmalara almıyorum genelde.Kamil Koç ısrarla şişeden doldurmaya çalışıyor mesela

Kesin böyledir diyemem ama benim tahminim yolcu üstüne koltuğa oraya buraya dikmesin diye o şekilde az dolduruyorlar. Çünkü otobüs seyir halinde rampası var çukuru var tümseği var virajı var. Ağzına kadar doldursa yolcu mutlaka ama mutlaka üstüne başına dökecektir. Bir diğer neden de ufak maliyet hesaplarıyla böyle maliyetleri düşürmek de olabilir. 1 taşla 2 kuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 28 Ocak 2014; 2:41:26 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

Arkadaşlar şehirler arası otobüslerde niye çay, neskahve, kola, fanta, meyve suyu, kek, bisküvi, kraker haricinde değisik bir şeyler verilmiyor ? bu ürünler Allahın emrimi ?

+ su

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

ya bu sandviçn çeşitleri var ama pamukkale hep tek bi çeşiti veriyo. içinde ne var dersen, içindekiler kısmına hiç bakmadım ama şöyle söyliyim, kaşar peyniri var. bir de böyle yağ mı desem tam bilemiyorum ama bi karışım sürülmüş. tadı güzel yani ben çok beğeniyorum. bir de ekmekleri oaketle bire bir yaptıkları için bayatlamamış olarak geliyo yani lokum gibi oluyo ekmeği. karnın aç ise gayet güzel gidiyo.

ŞEHİRLER ARASI OTOBÜSLERDE VERİLEN İKRAMLAR HAKKINDA

burda yazdığına göre monosodyum glutamat içermiyomuş:http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/4181692-30149-dardanel-sandwich-kasarli-135-gr

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler çok zor bir ihtimal ama İmşaallah memleketimizin firması olan KÜTAHYA AS TUR' da biraz profesyonel hale gelip bu tür değişik ürünleri servis etse bence hiç de fena olmaz

• efetur kuruvasan verdi. çikolatalı çok gzel. ama bazende hiç bişey vermiyolar küfrediyom içimden.
  • Metro 12 saatlik yolda bi sabah çay verdi bi tane kek akşamda üçün birini verdi
    Yolcuların keklerini kolarını satıyorlar
  • Nilufer hala sabah pogacayi veriyor mu? Kullanan var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
  • yıl 2017 otobüsle yolculuk mü kaldı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

yıl 2017 otobüsle yolculuk mü kaldı ya

Kaldı tabiki heryere uçak mı var ?
  • Hayat ne güzel anı yaşa
  • Arkadaşlar şimdiden tüm gençlerin 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramını Kutlarım
  • Millet Ramazan nasıl gidiyor ?
  • İnsanın tenini yakan güneşli ve mübarek bir PAYİTAHT gününden herkese selamlar ve sevgiler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.