Şimdi Ara

ŞEHİRLER ARASI OTOBÜSLERDE VERİLEN İKRAMLAR HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
1
Favori
18.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şehirler arası otobüslerde niye çay, neskahve, kola, fanta, meyve suyu, kek, bisküvi, kraker haricinde değisik bir şeyler verilmiyor ? bu ürünler Allahın emrimi ?

• Ne gibi Mesela ?
  • Scotch ve grilled beaf veriliyor ama sadece 62 31 ve 69 numaradaki yolculara.

Lan tabi bunlari vericek gelmis 30 tl para veriyor bir de yemek bekliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirac58

Ne gibi Mesela ?

mesela pamukkale iki adet sandviç veriyo:

pakette iki adet var, bi akşam bi de sabah verdiklerinde 4 adet yemi,ş oluyosun. doyuruyor. yani 25kuruşluk işe yaramaz topkek vereceklerine pamukkale gibi şunu verseler hiç olmazsa karın doyurur.

illa bunu almak zorunda da değilsin, istersen tutku alıyosun.

tabi otobüsten çok bi beklentiye girmemek gerek ama topkek olayı bana hakkaten çok komik geliyo. onu vereceğine hiç verme daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 24 Ocak 2014; 10:56:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lethalforce

Scotch ve grilled beaf veriliyor ama sadece 62 31 ve 69 numaradaki yolculara.

TARSUS'lu gardaşım adam gibi soru sorduk adam gibi cevap verin ve dalga geçmeyin Scotch ve grilled beaf verilsin demiyorum bu ürünlere alternatif maliyeti düşük daha cezbedici ürünler verilebilir diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: Mirac58

Ne gibi Mesela ?

mesela pamukkale iki adet sandviç veriyo:

pakette iki adet var, bi akşam bi de sabah verdiklerinde 4 adet yemi,ş oluyosun. doyuruyor. yani 25kuruşluk işe yaramaz topkek vereceklerine pamukkale gibi şunu verseler hiç olmazsa karın doyurur.

illa bunu almak zorunda da değilsin, istersen tutku alıyosun.

tabi otobüsten çok bi beklentiye girmemek gerek ama topkek olayı bana hakkaten çok komik geliyo. onu vereceğine hiç verme daha iyi

Süpermiş peki bu sandviçin içinde genellikle ne oluyor tek tip mi ?

• ya bu sandviçn çeşitleri var ama pamukkale hep tek bi çeşiti veriyo. içinde ne var dersen, içindekiler kısmına hiç bakmadım ama şöyle söyliyim, kaşar peyniri var. bir de böyle yağ mı desem tam bilemiyorum ama bi karışım sürülmüş. tadı güzel yani ben çok beğeniyorum. bir de ekmekleri oaketle bire bir yaptıkları için bayatlamamış olarak geliyo yani lokum gibi oluyo ekmeği. karnın aç ise gayet güzel gidiyo.

burda yazdığına göre monosodyum glutamat içermiyomuş:http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/4181692-30149-dardanel-sandwich-kasarli-135-gr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 24 Ocak 2014; 10:56:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uludağda aynı. kek, meyvesuyu......
  • muhtemelen firmalar yüksek miktarda alıyorlar bu ürünleri sandvic 1 tl kek 10 krşa gelse mesela adamlar maliyet hesapları yapmaktadır sürekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

muhtemelen firmalar yüksek miktarda alıyorlar bu ürünleri sandvic 1 tl kek 10 krşa gelse mesela adamlar maliyet hesapları yapmaktadır sürekli

tabiki öyle. ayrıca herşeyleri sayılı yani o anonsta söyledikleri açık büfe falan tamamen yalan açık büfe diyo, koymuş minicik bi 1.5lt kola, sana gelene kadar kola bitiyo

nilüfer turizm de bikere şöför kolayı çok sevdiği için fazladan bi şişe kola istedi (otobüs garajdan çıkacağı zaman otobüse ikramlar yüklendiği sırada) firma yetkilisi vermedi sayılı geliyo bunlar diye ve şöförle 15dk bağırarak kavga ettiler gözümün önünde herifler herşeyin gram hesabını yapıyo, 50 kişilik otobüse 10 kişilik kola veriyolar, sonra da anons yapıyolar ikram servisiniz açık büfedir istediğiniz kadar alabilirsiniz diye ama sen daha bir bardak alamadan ikram tükeniyo

klasik türkiye, herşey yalan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 24 Ocak 2014; 11:31:14 >

• Kısa mesafe için doğal da uzun mesafeye daha düzgün bir şey vermeleri lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaliteli yemek maliyeti arttirir.
    Kalitesiz mide bozar yolcu scar kusar yine maliyet artar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    1 şişe kolanın lafını yapanlar yarın kimbilir ne isterler şoförlerden az maliyet ile yüksek verim
  • pilav üstü kuru iyi olur
  • ulusoyun sabah saatlerinde kahvaltı servisi var diye biliyorum (ama denk gelmedim :D)

ayrıca kamilkoç'ta rahatlarda inanılmaz çeşit bolluğu var.. (bakkal gibi :) servis arabası da çok büyük ayrıca...)
    kamilkoça binersem kesinlikle biscotti yerim :) (nescafeyle müthiş gidiyor...)

binerseniz yemeyi unutmayın...
  • Otobüste mideniz mi bulanmıyor mu, binin uçağa :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

Orijinalden alıntı: lethalforce

Scotch ve grilled beaf veriliyor ama sadece 62 31 ve 69 numaradaki yolculara.

TARSUS'lu gardaşım adam gibi soru sorduk adam gibi cevap verin ve dalga geçmeyin Scotch ve grilled beaf verilsin demiyorum bu ürünlere alternatif maliyeti düşük daha cezbedici ürünler verilebilir diyorum

bende tarsusluyum

• Ben Varan'a binmiştim. 18 saat falan yol gitmiştim. Sabah kahvaltı vermişlerdi. Küçük 25krluk reçel bal falan var ya onlardan 3 4 çeşit ekmek vardı başka bir şey var mıydı hatırlamıyorum; Fakat 4 5 6 saatlik yollarda kek, çubuk kraker, bisküvi , nesgayfe, çay falan normal bence. Fakat 12, 14, 16, 24 saatlik yollarda daha doyurucu şeyler verilebilir; fakat o zaman mola yerlerinde ki adamlar nasıl kazanacak değil mi? Hepsi planlı bunların işte..
  • ATO bizi canakkaleye geziye gondermıstı . Börek ve poaca dagıtmıslardı .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen gün 17 saatlik nevşehir-çanakkale yolculuğu yaptım metroyla. 17:00 de harekete geçtik. bütün yol boyunca sadece bir kere servis yaptılar onu da servis arabasıyla değil önce içecekleri sordu, sonra yiyecekleri dağıttı(kek ) ve sonra da içeçekleri doldurdu. bu nasıl iş anlamadım. bi firmada hiç mi özen olmaz, müşteri memnuniyeti olmaz? kalite 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsmrc -- 24 Ocak 2014; 13:47:26 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.