Bildirim
Batum'dan içki ve sigara dışında neler alınabilir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Patates..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uçak, blok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ucuz luks arac getiriyorlardi bir ara.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ortalama rakamları verirsen bizim için daha iyi olur. Sende bilirsin ki ben arkadaşlarıma böyle böyle mert kardeşimiz ücreti karşılığında bize yardımcı olacak dediğimde hemen rakam soracaklar, bizim genetiğimizde var bu :) -
quote:
Orijinalden alıntı: mertinan23
Merhaba arkadaşlar şimdiki yazımı Batum'a gelme niyetinde olan fakat acaba Batum'da ne harcarım nasıl bir sistemde nasıl bir tatil geçiririm , sıkıntı odaklı birşey yaşarmıyım vs vs konulardan bahsedeceğim .
Benim sistemimi beni takip eden arkadaşlar az çok bilir fakat daha önceki makalelerimi okumayan arkadaşlar için yineliyorum . Batum'a ulaşımınıza karar verdiğiniz andan itibaren havayolu vs karayolu bu doğrultu da sizi tercihinize göre Sarp Sınır kapısından ya da Batum havaalanından karşılıyorum . ( Maddi anlamda tavsiye isteyen arkadaşlarım özellikle havayolu ile gelmeyi tercih ederse uçak biletini Hopa'ya alsın . Çünkü Batum ve Hopa aynı havaalanını kullanıyor ve fiyat yarı yarıya iniyor . Batum'a indiğinizde sizi otobüsle Hopa'ya götürüyorlar ve 15 dk bir taksi yolculuğu ile tekrar Batum Sarp Sınır kapısına geliyorsunuz . ) Daha sonra tercihinize göre anlaşmalı olduğum lüx rezidanslara ya da standartları yüksek yine anlaşmalı olduğum otellere yerleştiriyorum . Giriş işlemleriniz yapıldıktan sonra ayrıntılı bir Batum gezisi yapıyoruz. Bu nedir ? Akşama vakit öldürmek diyin ne derseniz diyin . Saatlerimiz 23.00'ı gösterdiğinde benim eşliğimde gece klubune gidiyoruz ve sizi maddi ve manevi anlamda bütün olumsuzluklardan uzak tutuyorum . Sistemim tamamen vip olup tatilinizi en iyi şekilde geçirmeniz için idealdir . Bu bağlamda her zaman misafirlerime söylüyorum fakat tekrar belirtmek istiyorum . Beni Batum'daki kuzeniniz , uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınız veya askerde zorlukları paylaştığınız tertip bodyniz olarak görün.Çünkü yabancıya güven duygusu azdır heleki yurtdışında , kafanızda birçok tilki döner ya şöyle olursa ya böyle olursa .Benleyken bunlar Mars'ta Jüpiter'de Kayıp Kıt'a Atlantis'te. Ama kesinlikle kendimi övdüğümden falan değil referans açısından her zaman her konuda her türlü şeyi çekinmeden ulaşım adreslerimden sorabilirsiniz . Çünkü Batum'da kimse konuşmasın gücenmesin abi ''Birinci ağız benim '' Kim ne biliyor unutsun daha ne diyim . :)
Batum gezisinde kısaca bilgi vermek gerekirse ; Çünkü çok fazla soru geliyor gerçekten biraz da misafirlerimizi rahatlatmak açısından : Çin veya tercihinize göre Tayland masaj salonları( en çok aldığım soru mutlu son var mı ? Var abi :) ) , havuz aktiviteleri , teleferik , Tepeden tırnağa Batum , tercihe göre internette efsanelere konu olan Batum genelevi ( Akşama daha çok var abi :) ), Yemek konusuna gelince benim yanımdayken şundan uzak olun isterim . Hani diyorlar ya Batum'a giderseniz haçepuri ve armut suyu . Yok abi böyle bişe . Peynirli pideyle armut suyunun efsanesimi olur :) . Tamam ajaruli haçepuri iyidir ama abartılcak düzeyde değil . Benim tercihlerim arasında daha çok fast food ve eğer gelenekselliğie girecek olursak Gürcü Haşlama 1. tercihimdir .
Geçelim gece kluplerinde ne yeriz ne içeriz ne öderiz . Abi kimse konuşmasın şimdi , Batum'a da laf söylemesin her yer giydirip her yer geçiriyor . Ama benim gece kluplerinden yana avantajım şu , ben ilkbahar -yaz-sonbahar-kış rehberlik yapıyorum doğal olarak da mekanların aç olduğu zamanlarda da yanlarındayım yani benim kara kaşıma kara gözüme hasta olduklarından değil ben varken gece kluplerinde gelen az rakamlar , bana mecburlar , Bu yüzden benleyken korkmak biraz saçma. Çünkü benden ayrı internette araştırdığınız diğer rehber arkadaşlar , kesinlikle rencide etmek ya da taş atmak için söylemiyorum , çoğu zaten arkadaşım fakat , mekanlardan alınan komisyona kendilerini muhtaç hissediyorlar . Eğer bu sistemi hep beraber kurduysak sürümden kazanmalıyız , reklamdan , geçirmeli komisyonlardan değil .
VİP Tur rezervasyonlarınız ve Batum hakkında bilgi için çekinmeden arayabilir ya da whatsapptan iletişim kurabilirsiniz . .
Mert İnan : +90 537 396 17 27 ( Whatsapptan ulaşabilirsiniz )
+995 555 249 250 ( Sesli görüşme için bu numarayı arayabilirsiniz )
mertinan23@gmail.com
Böbreği önden mi yollayalim yoksa sarıp yanimizdami getirelim.??
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X