Şimdi Ara

ŞEHİRLERARASI OTOBÜSTE LAPTOP KULLANMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • otobüste zaten pek kullanamayacaksın. sırt çantasına koyabilirsin tuvalette çantanın kolunu kısaltırsın rahatsız etmez.
  • Arkadaşlar ben de trenle 3-4 saatlik bir yolculuğa çıkacağım tek başıma.Bir büyük bavul ve elde taşınan laptop çantası olacak yanımda.Fakat açıkçası tuvalete falan gitmeye korkuyorum çarparlar diye.Yanıma alacağım çantayı fakat bu sefer bavulu çalarlar mı o da ayrı bir konu.Atletim donum var içinde fakat 10 tane falan ders kitabı var önemli.Artık güvenilir biri olursa onu derim amca/teyze 2 dk bakıver geliyom ben diye.Daha önce yanlız başıma çok otobüs yolculuğu yaptım fakat tren ilk olacak
  • Kardeşim alma millet özeniyor yapma etme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırt çantaları var laptoplar için ayağının dibinde dursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six_Strings -- 19 Haziran 2014; 17:17:06 >
  • kucağında dursun işte
  • otobüslerde priz varmı
  • Hocam kaç kez laptopla yolculuk ettim koltuğun üst tarafında bir bölme var oraya koyuyorum birşey olmuyor yinede sen bilirsin ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptop çantasına sarılarak uyu yoksa çalarlar çünkü ilk sen laptopla yolculuk edeceksin
  • Asosyalliğinde bir sınırı var. Borsayı mı takip edeceksin lan? Hisselerin eriyebilir diye mi bu heyecan.

Biraz doğa ile barışık olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Asosyalliğinde bir sınırı var. Borsayı mı takip edeceksin lan? Hisselerin eriyebilir diye mi bu heyecan.

Biraz doğa ile barışık olun

sıkılırım falan diye alıyorum açacağımdan değil yani belki bi durum olur kullanırım neyse zaten sırt çantasına koyup molalarda yanıma alırsam bişey olmaz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: srenkenstein

quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

quote:

Orijinalden alıntı: degisik

Çalındığına şahit oldum,sırt çantasına koy onuda ayağının altına at biryere giderken de yanına al

Hocam sırt çantasına koyup alacağım yanıma dikkat çekmesin diye molalarda tuvalete giderken falan ne yapayım

Pisuvar kullanıyorsan sırtında kalsın yoksa da askı oluyor tuvalette

Yanına al çantayı zaten herkes yanına alacak artık herkesin telefonu tableti vs. si çantasında duruyor sende al çantayı çık hallet işini geri gel 25 Saat otobüs yolculuğu yaptığım oldu (Malatya-Burhaniye) çantada fotoğraf makinesi,tablet,bilgisayar,telefon,mp3 vs. taşıyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.