Şimdi Ara

seidon 120M için en ucuz kasa.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Everest gibi ucuz bi kasa alsamda, taksam diyorum ,ucuz yollu.
    120 mm arka fanlı olanlardan.
    Fakat radyatörün sıvı bloğu fandan biraz uzun.
    Bu nedenle sorun olurmu,radyatör montajında.
    Kullanan ,bilen varsa bi yardım.

Resimde görüldüğü gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 16 Kasım 2013; 10:59:44 >

• guzel konu kasanin arkasinda anakart takiliyken montaj penceresi oysaydi almistim bu seidon isimli emmiyi.montaj videosu seyret biraz hassas.. bizim insana gore degil pek hatta coniler bile bir haftada su kacirdi diyor e oyle hars hurs montaj yaparsan oyle olur.
  • İşlemci bloğu montajı en son yapılabiliyor,o nedenle anakart penceresi önemli değil.
    Benim derdim radyatör montajı.
    Uyduruk bi antec kasa vardı elimde, Arkada 120 mm fan takılabilmesine rağmen,radyatör sığmadı,Kasanın Bİ köşebenti engel oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

İşlemci bloğu montajı en son yapılabiliyor,o nedenle anakart penceresi önemli değil.
    Benim derdim radyatör montajı.
    Uyduruk bi antec kasa vardı elimde, Arkada 120 mm fan takılabilmesine rağmen,radyatör sığmadı,Kasanın Bİ köşebenti engel oldu.

baya uzun suredir kullaninca atx nasildi unuttum ama soyle bir sorun var anakart disaridayken yapsan ki pencere yoksa oyle olmak zorunda.blogu taktin radyatoru tutman lazim cok nazik bir sekilde ve anakarti da iki elinle tutup kasaya ki benim kasaya oturtman lazim hani iki kisi bile olsa olacak bitecek bisi degil benim icin ve atx kasada anakart arkasinda pencere yoksa yine cikariyorsun anakarti ayni seyler gecerli degil mi?radyator olayi da bende sorun degil kasada montaj penceresi olsaydi.

http://www.hardwareheaven.com/reviews/newance/index3.htm

• 500r kasamda eksoz çıkışına taktım çift fan şeklinde. Radyatörün montajı ve blok montajı çok sorun çıkarmadı. Önce her iki fanı montajladıktan sonra radyatörü direk taktım ardından soğutucu bloğunu anakartın üzerine daha önce montajladığım backplate' in üzerine vidaladım.

Tek sorun çıkardığı nokta kasanın üstüne montaj etmek istediğimde anakartın üzerinde ki işlemci güç kablosuna temas etmesinden dolayı çift olarak takamadım ama tek fanlı şeklinde rahat montajlanabiliyor.

Birde küçük bir test eklemek isterim. prime 95 ile almış olduğum sonuçlar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxPark -- 17 Kasım 2013; 2:19:45 >

• karsilastirma bire bir oldugu icin soyluyorum iki hafta once kuzene anakarttaki oc genie tusunu gosterirken 3570k'yi 4.2 ghz cinebench testinde gordum o da 60 derece oldu en fazla.hani cinebench ile prime ayni sey mi diyeceksin stok fan kullaniyor ve devrini oynamis biostan ve amd stok fan gibi 6000 devir cevirmedi ferrari gibi.kisa test ile uzun prime arasinda fark olur ama 4 dakika yapmissin.seidon yukte 7970'i buz gibi tutuyor bence olmamis senin montaj ya da gpuya yaparken sorun yok cpuya yaparken saglikli degil montaj olayi hani senin kabahatin de olmayabilir ama normal fan gibi degil sifira sifir oturtman gerekiyor su sogutmada.
  • guzel konu takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vidalsri tam sıktıgımdan eminim cünkü, daha fazla donme sansları yoktu yani sıfıra sıfır. 4 dk lik test sadece degerleri gostermek ti. 30 dk lik teste de tabii tutarim amaç bilgilenmek, bilgilendirmek.
    Bence sogutucu gayet basarili bu fiyata hakkinida fazlasiyla verşyor. Hatta kullanici klubu bike acmayi planliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

Vidalsri tam sıktıgımdan eminim cünkü, daha fazla donme sansları yoktu yani sıfıra sıfır. 4 dk lik test sadece degerleri gostermek ti. 30 dk lik teste de tabii tutarim amaç bilgilenmek, bilgilendirmek.
    Bence sogutucu gayet basarili bu fiyata hakkinida fazlasiyla verşyor. Hatta kullanici klubu bike acmayi planliyorum.

acacagin basligin ismini intel stok fan icin bios ayarlariyla ugrasmayin baska cozum buldum koyarsin artik.
  • O kadar uzun soluklu bir başlık gereksiz ve çözüm bulma durumu da değil yalnızca, Coolor Master sıvı soğutma kullanıcı kulübü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.