Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Seiko 5 S5-SRPD51K Otomatik Erkek Kol Saati Satın Al 29 Ağustos 2024 09:37 1 1 Seiko 5 S5-SRPD51K Otomatik Erkek Kol Saati Merhaba,Linkteki ürünü geçen hafta Atina'dan bir hevesle aldım. Daha sonra saat takmaya hiç alışık olmadığım için kullanmamaya karar verdim. Sadece bir kere taktım ve çıkardım. Jelatinleri üzerinde, sıfır ve orijinal ürün. Türkiye'de güvenilir saat sitelerinde 14000 TL civarı fiyatı var. Ben vergi iadesiyle falan bana gelen fiyata veriyorum. Orijinal kutusu, silme bezi, bileziklerin tüm parçaları, garanti belgesi, kitapçığı her şeyi eksiksiz.www.saatvesaat.com.trS5-SRPD51K Erkek Kol Saatihttps://www.saatvesaat.com.tr/seiko-5-erkek-kol-saati-p-s5-srpd51k?_sgm_campaign=product&_sgm_source=S5-SRPD51K%7Cbrand&_sgm_action=search&_sgm_term=seiko+5&_sgm_pinned=falseSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 10000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Seiko 5 S5-SRPD51K Otomatik Erkek Kol Saati Satılık Logitech G633 7.1 Kulaklık 400 TL N11 Altlimitsiz 444 TL, Tchibo Altlimitsiz 50 TL, GG 40/10 indirim Xiaomi Mi Max 2 9/10 Kozmetik 1100 TL