Bildirim
Seiko 5 Sports SNZH53
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
https://www.amazon.com/Seiko-SNZH53-Automatic-Stainless-Steel/dp/B0041LG08U
yurtdışından en sıkıntısız alışveriş yapacağın yer burasıdır.Gümrük bedelini hesaplıyor senden alıyor, dolayısıyla gümrükte takılma durumu yok.Bende daha önceden seiko5 getirttim hiçbir sıkıntı olmadı , üye ol türkiyeye geliş fiyatını hesaplasın uygun gelirse alırsın ki genelde uygun oluyor tr fiyatından -
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"amazon.de" üzerinden daha ucuza geliyor o model hem de satıcısı da amazon.de . vergiyi düşüyor sepette. amazon.de de model ismini yazınca çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drilldozer -- 28 Ocak 2018; 11:11:34 > -
Teşekkürler bakıyorum
Düzeltme : hocam pek de ucuz sayılmaz 160€ya satıyor adamlar,. Com da 135$a görmüştüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th3_majestik -- 4 Şubat 2018; 22:38:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: th3_majestik
Teşekkürler bakıyorum
Düzeltme : hocam pek de ucuz sayılmaz 160€ya satıyor adamlar,. Com da 135$a görmüştüm
şu an 153 euro sepette ilerleyince vergi düşüyor ve son sayfada kargo ve vergiyle son hali 156 euro. aklınzda bulunsun diye yazdım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X