Şimdi Ara

Seiko - Citizen - Orient Bay ve Bayan Kol Saatleri (Güncel 23.10.2016) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.327
Cevap
104
Favori
131.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
Giriş

Seiko - Citizen - Orient Bay ve Bayan Kol Saatleri (Güncel 23.10.2016) Seiko - Citizen - Orient Bay ve Bayan Kol Saatleri (Güncel 23.10.2016)

• Merhaba,

Özel Mesaj, bakarsanız sevinirim,

Kolay Gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrepala -- 9 Haziran 2017; 23:1:32 >
  • satışlar devam ediyormu acaba? Seiko ssc293p1 fiyatını öğrenmek istiyorum mümkünse.
  • Ben de satışların devam edip edilmediğini merak ediyorum .
    Citizen BM6687-53F nin fiyatını öğrenmek isterim.
  • Cihan merhaba konuya bi el atsan iyi olacak ya tam kapat kardes yada tam gaz ver kac sefer yazi yazdik soru sorduk cevap yok. Bu sekil de olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MekanSIzZ_IM M kullanıcısına yanıt
    Merhaba ilan son güncelleme tarihi 17 Ocak 2017; 20:47:57 zaten güncelleme yapmıyorum ilanda.

Ayrıca cevap veriyoruz vermesine fakat geri dönüşü olmuyor, hatta teşekkür bile edilmiyor, 15-20 model sorupta, fiyatları tek tek hesaplayıp attığım üyeler bile oldu mesajlar sadece okunuyor o kadar.
  • Cihan bey 1 sayfa geride mesajlarima ulasabilir ve hicbirine ne genel nede ozel geri bildirim de bulunulmadigini gorebilirsiniz.

Sizi rencide etmek yada kizmak maksatli degildi maksadim, kendimden yola cikarak cevap verilmedigi icin pasif olarak gordum konuyu bu yuzden pasif se kapatalim dedim.

Bunlarin hicbirisi onemli degil satisa devam mi hocam. Son hiz.

Sormak ostedigim model seiko 8m serileri aklimda tek bir model yok fikir fiyat cesit tavsiye istiyorum. Ornek link ekliyorum makinayla ilgili

Seiko - Citizen - Orient Bay ve Bayan Kol Saatleri (Güncel 23.10.2016)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.