Şimdi Ara

Seiko Precision sp-2400 nokta vuruşlu yazıcı Driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle umarım doğru yere açmışımdır.

İki gündür aramadığım yer, yüklemediğim driver programı kalmadı. Masaüstü xp yüklü bilgisayarımda çalışan yazıcı dizüstü win7 cihazımda çalışmıyor. Bilgisi olan veya kullananlar yardımcı olabilirler mi?

• Jenerik yazıcı kurun. İlle kendi sürücüsü belirli bir özelliğini kullamıyorsanız şart değil.
  • yazıcı tarayıcılara girip yeni yazıcı ekleye tıklayıp kurun.

örnek videohttp://ademocut.com/bilgisayara-yazici-aygit-printer-ekleme-nasil-yapilir-ademocut-com/
  • mondschein66 M kullanıcısına yanıt
    Benim yazıcının orada markası yok bi çok benzer markayı denedim aynı şekilde nokta vuruşlularını bulup o da olmadı :(
  • Port seçimini doğru yaptınız mı yani yazıcı bastırmıyor mu nedir? Paralel mi seri mi bağlıyorsunuz yoksa dönüştürücü mü kullanıyorsunuz? Seri/paralel port yazıcılarda eşdeğer bir yazıcı kurup ilgili porta gönderdiğinizde direkt basar.
  • Sozuak S kullanıcısına yanıt
    usb çevirici kullanıyorum usb portlarının ikisinide denedim fakat yazdırma yapamıyorum. pc görüyor ama usb printer olarak görüyor, onunlada bi işlem yapamıyorum.
  • Kendi sürücüsünü yükleyebildiniz mi yada jenerik bir 9 pin 80 kolon yazıcı yükleyip özelliklerden virtual portları seçin. Bir de sanal usb/seri portun ayarlarını yazıcının istediği 9600 bps parity vs ayarlarına ayarlayın. Bu yazıcılar kör de yazar yani seri porta yada paralel porta tek yönlü gönderirsiniz yazıcı sadece arabelleği dolarsa meşgul sinyali yollar veri iletimini bekletir bellek boşaltana kadar o kadar. Yani usb yazıcı gibi ille de bağlı olduğunu tespit etmesine gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sozuak S kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim ama ben pek bilgi sahibi değilim yazdıklarınız hakkında :) generic 9 pin yazıcı olarak yükledim yine olmadı fakat söylediğiniz gibi bi ayar yapmadım nerden nasıl yapılır bilmiyorum
  • yardımcı olacak yokmu ne denesem olmuyor :(
  • Uzaktan yardım zor tecrübeniz olmadığı için öyle basitçe tarifi yazıp denemenizi beklemek olmaz. Normalde biraz bu konuda bilgili olsaydınız yazdıklarım işinize çok yarardı. Yakınlarınızda biraz bilgili birini bulup durumu anlatıp yardım isteyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.