Bildirim
Seiko Precision sp-2400 nokta vuruşlu yazıcı Driver sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Jenerik yazıcı kurun. İlle kendi sürücüsü belirli bir özelliğini kullamıyorsanız şart değil. -
yazıcı tarayıcılara girip yeni yazıcı ekleye tıklayıp kurun.
örnek videohttp://ademocut.com/bilgisayara-yazici-aygit-printer-ekleme-nasil-yapilir-ademocut-com/ -
Benim yazıcının orada markası yok bi çok benzer markayı denedim aynı şekilde nokta vuruşlularını bulup o da olmadı :( -
Port seçimini doğru yaptınız mı yani yazıcı bastırmıyor mu nedir? Paralel mi seri mi bağlıyorsunuz yoksa dönüştürücü mü kullanıyorsunuz? Seri/paralel port yazıcılarda eşdeğer bir yazıcı kurup ilgili porta gönderdiğinizde direkt basar. -
usb çevirici kullanıyorum usb portlarının ikisinide denedim fakat yazdırma yapamıyorum. pc görüyor ama usb printer olarak görüyor, onunlada bi işlem yapamıyorum. -
Kendi sürücüsünü yükleyebildiniz mi yada jenerik bir 9 pin 80 kolon yazıcı yükleyip özelliklerden virtual portları seçin. Bir de sanal usb/seri portun ayarlarını yazıcının istediği 9600 bps parity vs ayarlarına ayarlayın. Bu yazıcılar kör de yazar yani seri porta yada paralel porta tek yönlü gönderirsiniz yazıcı sadece arabelleği dolarsa meşgul sinyali yollar veri iletimini bekletir bellek boşaltana kadar o kadar. Yani usb yazıcı gibi ille de bağlı olduğunu tespit etmesine gerek yok -
çok teşekkür ederim ama ben pek bilgi sahibi değilim yazdıklarınız hakkında :) generic 9 pin yazıcı olarak yükledim yine olmadı fakat söylediğiniz gibi bi ayar yapmadım nerden nasıl yapılır bilmiyorum -
yardımcı olacak yokmu ne denesem olmuyor :( -
Uzaktan yardım zor tecrübeniz olmadığı için öyle basitçe tarifi yazıp denemenizi beklemek olmaz. Normalde biraz bu konuda bilgili olsaydınız yazdıklarım işinize çok yarardı. Yakınlarınızda biraz bilgili birini bulup durumu anlatıp yardım isteyin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X