< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA (113. sayfa)
-
-
Anladım o halde normal hocam son bir sorum daha var gece 12 de mesela şuan benim kadrandaki tarih ve gün olan yer 19 olmadı FRI gün cumaya geçmedi bunun ayarlamasını nasıl yapacağım ?
-
E 12 saat ileri al hocam :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zemberek mi rotor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şeffaf kasalarda arkada dönen şey zemberek diye biliyorum rotorsa affola
Kafamı karıştıran bir konu var, internette tatmin edici cevap bulamadım her yer farklı söylüyor. Mekanik saat kavramı sadece kurmalı saatleri mi kapsar yoksa mekanik saat dediğimizde kurmalı ve otomatik bunların alt kategorisi midir?
Alt kategorisi hocam. İçinde mekanizma olan saatler mekaniktir. İçinde pilli küçük bir quartz makine olanlar pilli saatlerdir. Quartz saatler yani
Teşekkür ederim.
-
Abiler merhaba saatler hakkında nerdeyse hiç bilgisi olmayan biriyim bugünde evde eski eşyaları karıştırırken bi adet seiko velatura buldum internetten aradım, bendeki modeli buldum fakat aynı rengi bulamadım, saat orijinal mi bilemiyorum anlayabilmem için bakabileceğim ufak detayları var mı yoksa birine göstermem mi gerekiyor? fiyatı nedir onuda merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
(Seiko Velatura SPC145P1 internette bulabildiğim bu modelle tipi aynıydı ama benim saat beyaz ve kordonları lacivert)
-
Merhaba arkadaşlar. İlk otomatik saatimi aldım. Sizce nasıl bir seçim?
Ayrıca şuan bu ürün trendyol vade farksız 6 taksit ile alabilirsiniz. Başka yerde yok.
Alırken özellikle japon üretimi olmasına dikkat ettim. Neden bilmiyorum ama k serisinden iyi dediler.
Süper bir saat bir tık fiyatı yüksek Tr'de 7-8 bandında satıyorlardı sanki bu saati. Krem / kahverengi deri kayışlarla daha bir patlıyor bu model.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 4 Ağustos 2024; 18:8:11 > -
Ya yurt dışında da var ama 7 8 bine denk geliyor.
Hem kargosu dert fatura filan dert
Hem de burda vade farksız 6taksit olması mantıklı geldi
-
Merhaba arkadaşlar, üretimi devam etmeyen bir Seiko arıyorum. Satmayı düşünen olursa diye yazıyorum. Seiko SRP741J1
-
Hangi şehirde olduğunuzu söylerseniz tavsiye verecek biri çıkabilir.
Kırklareli Lüleburgaz dayım, etrafımda tamirci bulamazsam saat kulesi çelik saat var istanbul fatihte oraya yollayabilirim
Ben İzmir'deyim. Bu model de işimi görür diğeri olmazsa. Seiko SRP483K1
-
Yeni snxs serisi SEIKO 5 SPORTS SRPK89K seriden alan kullanan var mı? Hiç Türkçe değerlendirme de yok. 15e yeni seri mi 6ya eski seri mi ne dersiniz?
Eski seri artık üretilmiyor. Bir süre sonra SKX diver gibi zor bulunacak ve değerli olacak diye düşünüyorum.
Eski seriyi ben ilkokula giderken, 40 sene önce büyüklerimin kolunda görürdüm. Kült bir model. Yeni model adından anlaşılacağı ile modernize edilmiş. Renkli kadran, 100 metre su geçirmezlik, kubbe cam, solid kordon vs. eklenmiş.
Ama bence bu yeni modeli değilde başka bir saat olmuş. Bence klasik serinin yanından bile geçemez. O bir efsane ve öyle kalacak.
-
Cevap için teşekkürler. Snxs73 almıştım da 77 de alsam mı diye düşünüyorum. Yeni seri yurtdışı incelemelerinde en çok fiyat olarak eleştiriliyor.
yine snxs bakayım bari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X