Şimdi Ara

seiko skx007

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir çok konuda ve pm de süren saat arayışım sanırım sona yaklaşıyor ama bu konuda ciddi sorularım var. Kısmet olursa bir yakınım ispanyaya gidecek ve Türkiye'de hem saati bulmadığımdan hem de fiyatlar abartı olduğundan oradan almak istiyorum ebuy ve amazon fiyatlarına bakarsak alınabilir duruyor. Bu saat normal saatçilerde satılır mı yurtdışında? Modelin eski olmasından dolayı merak ediyorum. Saat almayı oldukça çok istiyorum özellikle küçük olmayan büyük gösteren ve fiyatı çok abartı olmayıp malzeme kalitesi iyi olan bir diver istiyorum bu saat olmaz derseniz ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu saati alıcaksanız birde yanına güzel kayış alın , kendi gelen jubilee kayışı çok dandik bana göre.

Ayrıca son derece güzel bir diver modeli. 009 pepsi modelinede bakabilirsiniz.

Bu arada bütçenize göre birçok diver bulabilirsiniz tabi.
  • kayıs dusundum evet, tesekkurler..
    Butcem 250€ cevresı olacak buyuk ıhtımalle sızce bu fıyata bulunur mu skx?
    Ebuy ve amazon fıyatları bu cevrede ama ben yurt dısında ancak saatcıden aldırabılırım ve seıko sevdıgım bır fırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkpuller

kayıs dusundum evet, tesekkurler..
    Butcem 250€ cevresı olacak buyuk ıhtımalle sızce bu fıyata bulunur mu skx?
    Ebuy ve amazon fıyatları bu cevrede ama ben yurt dısında ancak saatcıden aldırabılırım ve seıko sevdıgım bır fırma

Tabiki alinabilir, ben daha once bu fiyatlardan dusuk fiyatlara skx007 almistim sonra sirf kayisini begenmedigim icin 400 liradan sattim.

Birde skx779 modelinede bakmanizi oneririm , efsane diver modellerinden. Hata yeni versiyonlarida var hem kurmali hem otomatik olmasi gerekiyor yeni versiyonlar, suan benim ilanimdaki modelle ayni olmali mekanizma.

• öneriniz ve ilginize cok tesekkurler :)
    ama sanırım monsterlar dan zıyade skx daha cok ıstedıgım klasık goruntuye sahıp
    alınabılır olmasına acıkca sevındım umarım bulunabılır
  • Herturlu bulursunuz, simdiden hayirli olsun efsane diveriniz :)

• cok tesekkurler goruslerınız ve ıyı dılegınız ıcın ınsallah alırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.