Şimdi Ara

Seiko velatura

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün denk geldim ikinci el saat satan bi yere, resimleri aşağıda paylaştığım saate 250 tl fiyat dedi, pazarlık falan derken 180 tl ye anlaştım ancak orjinal olup olmadığını bilmiyorum, yarın gelip alacam dedim, saatin bi ağırlığı var,orjila gibi duruyor satıcıda orjinal deyip durdu,açıkçası replika ürün olmasından çekiniyorum, sizlere bi danışayım dedim,orjinal olup olmadığını nasıl anlayacam,arka kapakda bir takım sayılar var kordonda da var, dediğim gibi orjinal gibi hissettirdi ve tüm göstergeleri çalışıyor, orjinal ise 180 tl değer mi, anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi, her şekilde resmini çektim daha fazla isteyen varsa bilgi vermek için yükleyebilirim. Teşekkürler.
     Seiko velatura Seiko velatura Seiko velatura

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saat cakma, alıp almamak senin kararin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neilblack kullanıcısına yanıt
    Sebebini de söyleyebilir misiniz? Nasıl anladınız, neye göre çakma dediniz.

• saatin takvim bölümü siyah zemine beyaz rakam olmalı orjinallerde kadran siyah olunca

bu resimdeki kesinlikle çakma orjinal velaturayı kimse 2. eldede olsa 600-700 den aşağı vermez

örneğin bu resimdeki orjinal

Seiko velatura

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pcnet1907 -- 4 Kasım 2016; 11:40:53 >
  • Pcnet1907 kullanıcısına yanıt
    Harbiden öyle imiş, orjinal saatlere bakınaca dediğini gördüm, almadım zaten saati de orjinaller de çok pahalı, muhtemelen replika üründü, birebir aynı yapmışlar, iç mekanizma mı farklı acaba,böyle replika ürün uzun süre kullanılır mı peki.

• tb_fb T kullanıcısına yanıt
    bende bi ara bilmeden replika aldım kullandım sorun çıkarmadı ama orjinal diye alıp replika çıkması hayal kırıklığı oluyor
    zaten hangisinin replika olduğunu bu ince ayrıntıdan öğrendim seiko hastasıyım replika almam takmamda çok var uyguna satan
    şuanki seikomda bu :)

Seiko velatura

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pcnet1907 -- 4 Kasım 2016; 21:7:31 >
  • Pcnet1907 kullanıcısına yanıt
    Güzel saat,güle güle kullan. Orjinalleri iyi tanımak lazım,adamlar replikasını aynı yapmış takvimimi yapamamış :-). Bu küçük ayrıntı için teşekkürler, her saat için geçerli mi bu kadran takvim olayı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Orient- Tissot ( seiko ALINDI)
    12 yıl önce açıldı
    6R24 mekanizmalı SEIKO Ananta?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu velatura sportura modellerde böyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.