Şimdi Ara

Sejuani mi Rek'Sai mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bir jungler arıyorum. Kafamda Rek'Sai ve Sejuani var ama oyun stilime göre diğer önerilere de açığım. Oyun stilim genelde "hem tankla hem de deli gibi bir burst'ün olsun". İkisi de bunu yapabiliyor, kafam çok karıştı. Deneyimli arkadaşlardan biraz yardım istiyorum. Kafam Rek'Sai'den yanaydı biraz, ancak Sejuani çok sağlam bufflar alarak aklımı çeldi, kafam karıştı. Ayrıca Ashe'den nefret ediyorum

Not: 4k IP var ve haftada 1k-1.5k arası kazanıyorum yalnız haftasonu girdiğimden dolayı.

En sonu okumayanlar için edit: Shyvana'yı severek oynarım CS ile, Elise tavsiye eden olmuş; Elise, Evelynn (4.20'den sonra oynamıyorum), Shyvana ve Master Yi'yi oynuyorum zaten.

Rek'Sai'nin manasız olması da iyice kafamı karıştırdı.

En son NA boards'da konu açıp sizin ve NA communitysinin görüşlerine dayanarak nihai kararı vereceğim. Karar verene kadar da uplayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 11 Aralık 2014; 12:53:23 >

• Öneri olarak Jax ve Shyvana öneririm. Rek'sai ve Seju hakkında yorum yapmak için erken biraz daha zamana ihtiyaç var.
  • Seju etkili ama seri bir hero değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sejuani'yi kavrarsan her gankten %70-80 kill/asist alırsın. En kötü summoner harcatırsın adama. Onların dışında Shyvana'yı her ne kadar topta tercih etsem de son bufftan sonra junglea geri dönecek gibi. Onu da listene ekle bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knee-Deep in the Dead -- 10 Aralık 2014; 13:22:13 >
  • Reksai epey güzel duruyor açıkçası. Zac'ın E'si uzunluğunda tünelleri var.
  • Herkes Shy demiş ama seni tanımadıkları için Shy ve Elise sevdanı bilememişler genç

Soruna gelecek olursan bence Rek'Sai ye hiç bulaşma şimdi. Sonuçta yeni çıkan hero sürekli nerf buff alıp duracak tam oldu derken gene bozacaklar. Ayrıca mekanikleri bana çok saçma geldi. Seju ise son buff'dan ve yeni SR'den önce de bence gayet viable bir jungle idi fakat yeni ormanla hepten düştü. Şimdi onu kaldırmaya çalışıyorlar sanırım. Sonuç olarak bence Seju dan yana kullan şansını güzel bir ulti tüm tf'yi değiştirebiliyor.
  • Rek'sai çıkmadan konuşmak yanlış bence seju al
  • Reksai, klasik ap rünlerle seju oynayamazsın as ms rünlerle girmen lazım veya hard pull lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Voli al voli can kas w adc tekliyor

• Ciğerim Rek'Sai tamam skillset olarak çok güzel ve harika oyunlar yapılabilir fakat gerek isteklerin gerekse senin Elise manyaklığına bağlı oyun tarzına dayanarak () sana tavsiyem Seju'dur. Çünkü skillsetiyle yerinde kullanacağın ultiler TF'leri değiştirebilir. Sınırsız cc'ye sahip olması da cabası. Early'de orman dönmek için azıcık rünlerle oynayıp girersen hiç sıkıntın kalmaz
  • Herkese teşekkürler.

Shyvana buffını kucaklayacağıma emin olabilirsiniz, ben Shyvana'yı bolca oynadığımı belli ettiğimi sanıyordum. Normal oyunda ilk quadramı aldığım şampiyonu asla unutamam Neredeyse Elise kadar severim onu

Bu konuyu asıl açma nedenim Elise'in artık iyice güçsüzleşmesi ve yeni bir jungler arayışına girmek zorunda olmamdı

Yorumlarınız için teşekkürler, Sejuani'ye daha da sıcak bakmaya başladım. Clearları Evelynn kadar kötü değilse benim için iyidir Lissandra'yı da öğrendim mi anti-Ashe takımım hazır

Rek'Sai için beklemem gerek galiba bir ay civarı, nerf/buffların oturması gerek. O arada bir daha 6300 biriktiririm galiba.

Not: Avatarımı değiştirmem. Elise her zaman Elise'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 10 Aralık 2014; 17:15:30 >

• Elise şuan guçlu bu buffla beraber Shyvana da guçlendi bunları öneririm,Rek Sai tunelleri bayaa can sıkıcı,Seju son değişikle guçlendi gibi ama oyum bu ikisinden Rek Sainin

• rek sai ;)
  • Çok arada kaldım şimdi

• exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    İkisi'de. Sonuçta arada tekrar değişiklik arayacaksın. Hep seju sıkabilir. Geçen sene benim en çok oynadığım karakterler içerisinde idi. Gayet'te güzel oluyordu. Fakat şuan reksai'de iyi görünüyor. Oynamasan bile orman rolünde oynayacağın için alıp yavaş yavaş ısınmalısın bence.
  • Sejuani alip midde oynamak istiyorum 4.21 den sonra midde daha iyi olur diye düşünüyorum

• Beyler aradayum yardum

Trabzonluyum

• Manasız enerjisiz jungle dikkatinizi çekerim ey ahali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler upluyorum çünkü hala kafam karışık İkisi de güzel CC içeriyor, zamanında Amumu'yu da denediğimi (ve çok iyi yaptığımı da) de belirtmek isterim. Keşke uplamasam ancak hala yardıma ihtiyacım var.
  • exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    Sana bir Akçaabatlı olarak söyleyeceklerim: Şu an oyun counter jungle üzerine kurulmuş gibi. Bunun için Rek'Sai öneririm. Ormanı ne kadar çabuk temizlersen o kadar iyi ve Rek Sai'de bu fazlasıyla var. Manasının olmaması da büyük bir avantaj. Nerf felan sıkıntı ediyorsan. Hiç sıkıntı etmemelisin bence. O skillsete sahip olan 2. Bir hero lee sayılır. Kaçış mekanizması olarak baktığımızda. Seju oynadım şahsen pek verim alamadım. O kadar istiyorsan Ww dene. Bence bi Ww değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcevatsener -- 11 Aralık 2014; 13:02:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.