Şimdi Ara

Sejuani ve Elise (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hepinize teşekkür ederim. Diğer Jungle karakterler için sormak istediğiniz olursa özelden sorabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geciktim. İki şampiyonu da uzunca bir süre oynadım.

Elise, eskiden godtierdı. Ancak 4.4 ve 4.13'te aldığı nerfler yüzünden oyundan düştü ve şimdi Urgot gücünde. Latede çok düşüyor. Bufflar bile kar etmedi. Düzgün bir GU ile ancak tutunabilir. Bazı durumlarda iş yapabiliyor. Build olarak AP veren jungle itemi, Liandry+Sorc shoes sonra duruma göre tank öneririm.

Sejuani'yi 4.21'den sonra keşfettim. W'su çok ağır bufflanmıştı. Sonra onu aldım. Mükemmel bir şampiyon. Assasin durdurma işini çok iyi yapıyor. Latede çok güçlü. Çok sağlam gank atıyor. AP kasarsan da tek atıyor Buildi tamamen duruma göredir(Sadece Juggernaut core). Eğer işler iyi giderse Sunfire da eklenebilir. Eğer çok ağır snowball durumu varsa (4/0 gibi) maske de çıkılabilir, ama bu ekstrem bir durum. Tamamen tehdit durumuna göre tanklanır, karşıdaki Ashelere yaşama fırsatı verilmez Kesinlikle öneririm, ayrıca çok eğlenceli.

Başka sorulara açığım. Not: Ranked oynamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 28 Ocak 2015; 11:16:57 >

• Seju cok iyi ya full tank kasıyorum ona ragmen güzel damage atıyor ve yanında ölümsüz oluyor neredeyse.Ayrıca brand seju pre girdiğimiz için combolarımız can yakıyor
  • Eyw arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.