Şimdi Ara

Sejuani ve Elise

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mainim Jungle. Sejuani ve Elise haricinde bütün Jungle karakterlerini oynuyorum. Fakat bu 2 karaktere de alışmam gerekli. Oynayan ve memnun olanlar ikisi hakkında yardimci olsun. (Build ve oyun içi hamleler)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elis örüncek ağ atar 30 / 0 / 0

Ap ne varsa al 2 tane flash al smite a gerek yok zaten theq atıyor

Sujuni domuzlu kız

10 / 10 / 10 gir 10 numara çar

Ap ne varsa al iki tane ignit al çünkü q su var filaşa gerem yok ayrica domuz eceye benziyo

Edit: İmla yok abi hepsini içtik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algülümvergülüm -- 27 Ocak 2015; 19:45:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: algülümvergülüm

Elis örüncek ağ atar 30 / 0 / 0

Sujuni domuzlu kız

Ap ne varsa al iki tane ignit al çünkü q su var filaşa gerem yok ayrica domuz eceye benziyo

Gülmem gereken yeri gösterir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsdesF

quote:

Sujuni domuzlu kız

Eceyle ayrıldık dayak yersin

• quote:

quote:

quote:

Sujuni domuzlu kız

Bu ece sana ne yaptı bu kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: utku1utku

quote:

quote:

quote:

Sujuni domuzlu kız

Ayrıldı

• quote:

quote:

quote:

Sujuni domuzlu kız

Forumun cüceleri dayak da bilirmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warwick Benzeri Karakter?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elise bir dönemin en doninant ormancısıydı da baya ayar verdiler early gangleri e si çok güçlüdür şu an oynamanı önermem lakin oynicam diyorsan ;
    As rün öneririm çok işime yarıyor benim
    Normak halinde E+Q direk spider form'a geç tüm damage'ini boşaltırsın rahatlıkla
    Ormanı hızlı dönersin as ve w sayesinde late de hem tank hemde damage'in oluyor ama bana kalırsa tam yeterli değil late de

Seju CC zaten al CC çak oyun bitsin

• Birader Trollicek başka konu bulamadınız mı bi kaybolun şurdan ciddi soru soruyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Run&Gun

Elise bir dönemin en doninant ormancısıydı da baya ayar verdiler early gangleri e si çok güçlüdür şu an oynamanı önermem lakin oynicam diyorsan ;
    As rün öneririm çok işime yarıyor benim
    Normak halinde E+Q direk spider form'a geç tüm damage'ini boşaltırsın rahatlıkla
    Ormanı hızlı dönersin as ve w sayesinde late de hem tank hemde damage'in oluyor ama bana kalırsa tam yeterli değil late de

Seju CC zaten al CC çak oyun bitsin

Teşekkür ederim

• Sejuani al her el zafer
  • Sejuani cc to win ıskalarsan q r yi maçı satarsın elise nerflerden önce her şampiyon gibi aşırı güçlüydü hala güçlü ama o kadar değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Build olarak öneriniz ne seju ve elise için(mesela hangi Jung itemi)

• Elise oynuyorum ve de severek oynuyorum. Su an sustain junglelardan biri. Tam cana yakın canla 3 level baskını atabiliyorsunuz bu heroyla. Jungle'da rota olarak blue-wolves-red gidip gank atıyorum. Diyeceksiniz ki neden Gromp ile başlamıyorsun, bu rota ile daha erken ve daha yuksek canla gang attığımı fark ettim. Ama leash yapanın zamanindan bir saniye falan ekstradan çalıyor oluyorum sanırım öyle yapınca. O yuzden Gromp'la başlama olayını tekrar demicem. Ganglerde insan hali q atarak başlıyorum. Minyonlarin arkasında ise birkaç oto atak daha. Flash sonrası da koza atıyorum. Eger kacmayi basarirsa sonraki baskinda illa ki basarirsin bir seyler. Kozanın menzili çok uzun diye koza ile başlamayın sakın. Tabii ki duruma göre değişir, ayrı. Kule altına girmekten çok çekinmeye gerek yok örümcek halindeki e sayesinde. Kimileri örümcek e ile gang başlayıp dönüşüyor ama o zaman kule altına girmen pek mümkün degil, adam da belli olmuyor kacabiliyor yani. Kabiliyetler 21/9/0 ben de. Runlerim ise kırmızılar büyü nüfuzu sarılar zırh maviler büyü direnci. Cevherler ise ap fakat movement speed veya saldırı hızı falan öneririm. Sadece 2 run sayfam olduğu için böyle yapmak zorunda kaldım. Item olaraksa mor can veren jungle iteminden çıkıyorum. Sonrasında rylai veya lyandri. Gerisini tank çıkıyorum duruma bağlı olarak. Full tank çıktığım maclar dahi oldu yani belli olmaz biliyorsunuz. Gunatesi olsun, Randuin(daha tercihim) olsun, Banshee vs duruma göre aldığım defansif eşyalar.
    Jungle dönerken su küçük örümceklerine canavarları tanklattirmayi bilmen çok ise yarar. Onun sayesinde o kadar canla çıkıyorsun zaten. Tabii direkt örümceklerine tanklatma çünkü o zaman öldürme süren çok uzar. İlk basta biraz sen tankla. W bitince canı da azalmışsa canavarın bırak onlar tanklasin. İlk basta çünkü büyük canavalardan örümceğin tanesi iki yiyor. Direk ölürlerse sana yardım edemeyecekleri için çok canin gider ve süren uzar.
    30 level ve unranked'ım, çok kötü oynadığımı düşünmüyorum fakat benden çok çok daha iyi oynayanlar çıkacaktır. Yine de soru kaldıysa aklında bilgi sahibi oldugum bu herosu yardım etmeye çalışmak isterim. Cogu stratejiye ayak uydurabilen, TFlerde kaçanı yakalayabilen ve kendini koruyabilen, en önemlisi olarak da ADC'yi koruyabilen bir hero. Late game'de olayı bu zaten biraz. Yürüyen kozaya donusmemek senin elinde.

Edit: "Gang" mi "gank" mi abi, kendimi trollemisim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloudz0m -- 27 Ocak 2015; 21:07:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawleds

Elise oynuyorum ve de severek oynuyorum. Su an sustain junglelardan biri. Tam cana yakın canla 3 level baskını atabiliyorsunuz bu heroyla. Jungle'da rota olarak blue-wolves-red gidip gank atıyorum. Diyeceksiniz ki neden Gromp ile başlamıyorsun, bu rota ile daha erken ve daha yuksek canla gang attığımı fark ettim. Ama leash yapanın zamanindan bir saniye falan ekstradan çalıyor oluyorum sanırım öyle yapınca. O yuzden Gromp'la başlama olayını tekrar demicem. Ganglerde insan hali q atarak başlıyorum. Minyonlarin arkasında ise birkaç oto atak daha. Flash sonrası da koza atıyorum. Eger kacmayi basarirsa sonraki baskinda illa ki basarirsin bir seyler. Kozanın menzili çok uzun diye koza ile başlamayın sakın. Tabii ki duruma göre değişir, ayrı. Kule altına girmekten çok çekinmeye gerek yok örümcek halindeki e sayesinde. Kimileri örümcek e ile gang başlayıp dönüşüyor ama o zaman kule altına girmen pek mümkün degil, adam da belli olmuyor kacabiliyor yani. Kabiliyetler 21/9/0 ben de. Runlerim ise kırmızılar büyü nüfuzu sarılar zırh maviler büyü direnci. Cevherler ise ap fakat movement speed veya saldırı hızı falan öneririm. Sadece 2 run sayfam olduğu için böyle yapmak zorunda kaldım. Item olaraksa mor can veren jungle iteminden çıkıyorum. Sonrasında rylai veya lyandri. Gerisini tank çıkıyorum duruma bağlı olarak. Full tank çıktığım maclar dahi oldu yani belli olmaz biliyorsunuz. Gunatesi olsun, Randuin(daha tercihim) olsun, Banshee vs duruma göre aldığım defansif eşyalar.
    Jungle dönerken su küçük örümceklerine canavarları tanklattirmayi bilmen çok ise yarar. Onun sayesinde o kadar canla çıkıyorsun zaten. Tabii direkt örümceklerine tanklatma çünkü o zaman öldürme süren çok uzar. İlk basta biraz sen tankla. W bitince canı da azalmışsa canavarın bırak onlar tanklasin. İlk basta çünkü büyük canavalardan örümceğin tanesi iki yiyor. Direk ölürlerse sana yardım edemeyecekleri için çok canin gider ve süren uzar.
    30 level ve unranked'ım, çok kötü oynadığımı düşünmüyorum fakat benden çok çok daha iyi oynayanlar çıkacaktır. Yine de soru kaldıysa aklında bilgi sahibi oldugum bu herosu yardım etmeye çalışmak isterim. Cogu stratejiye ayak uydurabilen, TFlerde kaçanı yakalayabilen ve kendini koruyabilen, en önemlisi olarak da ADC'yi koruyabilen bir hero. Late game'de olayı bu zaten biraz. Yürüyen kozaya donusmemek senin elinde.

Edit: "Gang" mi "gank" mi abi, kendimi trollemisim.

Teşekkür ettim kardeşim. Kümenin bi önemi yok.

• Elise ile rahat 100 150 oyunum vardı sezon 4te. Bir aralar banlandığını bile görmüştüm. Sadece liandry ve rylai frozen heart ile ölümsüzlüğünü ilan ediyordu. Tuttuğunu koparan cinsteydi. Şimdi ise earlyde gank atarsın atmasına da bir Jarvan, Seju, Lee Sin değil artık. Damage çok yetersiz tavsiye etmem. Sejuani nerflenmeden oynamayı denemelisin. Şu aralar instapick. Nerdeyse her 3 oyunumda bir gelir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: utku1utku

quote:

quote:

quote:

Sujuni domuzlu kız

Ayrıldı

neden ayrıldığı belli

• elise ile takimdan bagimsizsin, snowball ile kendin kesebirsin fakat seju da oyle bi durum yok, iyi takim arkadaslari gerekli

• seju şuan en god tierlardan biri. gank potansiyeli, ultisi, tank kastığı halde damage potasiyeli vb avantajı çok.

genelde 21-9-0 kabiliyet ve ap veya hp ağırlıklı bir rün sayfası ile girmen senin avantajına olur. sürekli kullanacağın w (olması lazım) skilli hp miktarına göre damage vuruyor. kısaca oyundaki hem tank olup hem damage atan ender champlardan biri.

build olarak

hp jungle itemi
    sunfire
    randuin
    mr veya armor bot
    banshee veya sprite visage
    warmog

ap item istiyorsan rylai alabilirsin.
  • örümceğe liandry kas tanky git domuza buzdoğan baya iyi gidiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.