Bildirim
Şeker Fabrikasından Şeker Geldi Soruları Alayım?SS'li
Beurer HR 2000 hassas düzeltici, kaş, burun ve kulak kıllarını düzeltmek ve düzeltmek için, tarak başlığı ve çıkarılabilir kesme başlığı dahil : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B089X93SGD
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Off fenna
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Toblerone
Nereden hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Ghonzoos
Toblerone
Bir ara bir paket yapayım da forumdan birine yollarım dedim sonra baktım kargo çikolatan daha pahalıya geliyor vazgeçtim. -
Para versen yeme hepsi zehir zıkkım şimdi ablamazsın ama dişlerin sarardıgında karacigerin iflas ettiğinde anlarsın
Hava mı atıyosın şimdi yani
quote:
Orijinalden alıntı: -Realist-
Para versen yeme hepsi zehir zıkkım şimdi ablamazsın ama dişlerin sarardıgında karacigerin iflas ettiğinde anlarsın
Vallaha küçüklüğümden beri çikolatan şekerim eksik olmadı ama dişlerim beyaz ve çürüksüzdür.
Zararlı mıdır ona bir şey diyemem. -
quote:
Orijinalden alıntı: imparatorice
Hava mı atıyosın şimdi yani
Hava atmak değil canım sıkıldı bende konu açtım -
quote:
Orijinalden alıntı: BosYapmayiSeverim
quote:
Vallaha küçüklüğümden beri çikolatan şekerim eksik olmadı ama dişlerim beyaz ve çürüksüzdür.
Zararlı mıdır ona bir şey diyemem.
Nası dişlerin beyaz kalabiliyo?
quote:
Orijinalden alıntı: imparatorice
quote:
quote:
Zararlı mıdır ona bir şey diyemem.
Nası dişlerin beyaz kalabiliyo?
Dişlerimi fırçalarım düzenli bir şekilde.Kardeşiminde beyazdır.Onda hafif çürükler var tabi...
-
eskiden tofi vardı, bayramların vazgeçilmezi, dolgulu beyaz şeker. tüm şekerleri çikolataları ona değişirim. -
Topitop yalarken ss isteriz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ghonzoos
Toblerone
Bir ara bir paket yapayım da forumdan birine yollarım dedim sonra baktım kargo çikolatan daha pahalıya geliyor vazgeçtim.
Boş yapma karşı ödemeli yap
-
çöp -
quote:
Orijinalden alıntı: yyildirayy
Topitop yalarken ss isteriz
Uygun olmaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X