Şimdi Ara

200 gram çikolata yedim soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bime yine benim isvicre çikolotoları gelmişti bende spor yapıyorum sağlıklı yaşam zart zurt şekerli içecek yiyecek vs kullanmıyorum 3-4 gündürde hastayım bugünde burnum fena tıkalıydı 2 tane farklı çeşit aldım sözde arada günde 1-2 ağzıma atarım diyeydi hepsini yedim yaklaşık 1200 kalori alt tarafı 200 gr şeyden geldi  yani şöyle düşünün bunu yiyeceğime 1 öncü zurna yesem daha az kalori alırdım  birde bunda et falanda yok bildiğiniz yağ yarısı ortalama 110-130gr yağ zıkkımlandık

• Bugün bende 2 adet dubai çikolatası yedim ve yaklaşık 5 6 saat sonra büyük abdeste çıktım şimdi yatağımda forumda gezerken bu konuyu görünce aklıma geldi yazayım dedim bir gün öncü zurna yemek istersen beraber yiyelim yoldaş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ye gitsin. bir daha mı gelecen dünyaya.

• tıbbi olarak bunun faydası da var sayılıyor, psikolojik olarak. boşver ye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

metabolizma açısındanda faydası var aslında sürekli 1500-2000 beslenince ona göre adapte oluyor metabolizma şimdi pat diye 3000 küsür kaloriyi alınca hızlanması çalışması gerekiyor arada bi çalıştırmak lazım  bugün 1500 kalori civarı alırım karbonhidratsız dengelerim zaten iyiki yemişim modumu yükseltti hunharca isvicre çikolatası yemek

• tıkalı burunla asla tat alamazsın.. o kadar zararlı şeyi tatsız tutsuz şekilde mideye indirmiştin oldun...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.