Şimdi Ara

şekerbonus 50 TL indirim... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
8
Favori
4.122
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yibo90

Yapılan geri ödemeyi ekstre gelince mi görüyorsunuz acaba ?

Vatandan taksitli alışverişim var acaba taksitin mi tamamının mı %10 u yatar

"Şu gün iade edicez" dedikleri tarihte karta ödeme olarak işliyorlar. Cep uygulamadan da o gün de görülebiliyor "borç ödeme" tarzı bir işlem olarak.

Taksitte tamamının %10'unu yatırmaları lazım (şartlarda aksine bir hüküm yok), ama yukarıda geçen ay mağduriyet yaşayan arkadaşlar var. İade günü kontrol edin. Tamamından yapmamışlarsa MH'ni arayın, düzelttirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plumbium1 -- 2 Ocak 2015; 14:53:48 >
  • Teşekkür ederim. İnternet bankacılığı kullanmıyor olunca tereddüt ettim.
    5 ini bekliyorum. Bankamatikten kontrol ederim en kötü.
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim Hocam.
    Cepşube'si fena değil, aklınızda bulunsun.
  • Deneyeyim bakalım tekrar teşekkürler
  • Var mı indirim yansıyan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi baktım bana indirim yansımamış daha, geçen sefer aradım 3 gün sonra yansımıştı,bu defada aynı mı olacak acaba...
  • tendertendere kullanıcısına yanıt
    Henüz bir şey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halen yok
  • Yok

• puanları yatan var mı
  • Yooook

• puan olarak mı yatacak yoksa indirim mi? bir de örneğin 1 ocakta hesap kesildi diyelim. ekstre borcu 500 olarak görüldü. borcu öderken 450 olarak mı ödememiz gerekicek yoksa 500 ödeyip sonraki ayda mı indirim olmuş olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oFfSpR!nG

puan olarak mı yatacak yoksa indirim mi? bir de örneğin 1 ocakta hesap kesildi diyelim. ekstre borcu 500 olarak görüldü. borcu öderken 450 olarak mı ödememiz gerekicek yoksa 500 ödeyip sonraki ayda mı indirim olmuş olacak?

İndirim olarak yansıtılacak,yani 500 yerine 450 TL ödeme yapacaksınız, 50TL si ödendi gözükecek ama bu indirimi yansıtacak gibi durmuyorlar, denizbank aynı kampanyayı yaptı 8 ocakta yatırılacak bonus bugün hesabıma geçmiş, Denizbank'a alkış şekerbank'a

• banada yansımamış şikayet oluşturdum genelde şekerbank şikayetle işliyor. sizde yazın.
  • illaki şikayet olcak yoksa tam zamanında bir türlü yatırmıyor bu banka
  • Hala bir şey yok.
    Mh. Arayıp talepte bulundum.
    Bu ay sanırım bu bankayla son olacak.
  • Az önce müşteri hizmetlerini aradım aldığım cevap:

5 ocak yazıyor ama sizin hesap kesim tarihiniz de 5 ocakmış yani puan yansımadan ekstreniz kesilmiş puanınız şubat ekstrenize yansıyacak sıkıntı olursa arayın.

Israrla niçin 5 ocak yazıldığını sordum hep aynı cevabı tekrarladı mh temsilcisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

Az önce müşteri hizmetlerini aradım aldığım cevap:

5 ocak yazıyor ama sizin hesap kesim tarihiniz de 5 ocakmış yani puan yansımadan ekstreniz kesilmiş puanınız şubat ekstrenize yansıyacak sıkıntı olursa arayın.

Israrla niçin 5 ocak yazıldığını sordum hep aynı cevabı tekrarladı mh temsilcisi.

Banada aynı bahaneyi buldular ama ben kampanya şartlarını okudum, puanlar ekstreye yansımayacak kredi kartına yansıtılacaktır diye yazıyor dedim kayıt oluşturmasını istedim ve oluşturttum yoksa indirimler hayal olacak...
  • egridereli kullanıcısına yanıt
    puanınız yatarsa buradan yazarsanız tekrar arayayım.Ben aynı dönem hepsiburadadan bonus kampanyasına da katılmıştım hem ondan hem bundan aynı işlem için puan gelir mi bilmiyorum.
  • Hala bişey yok
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.